Отговори
# 90
  • София
Отбелязвам, че си пристрастна, защото е свързано с естеството на работата на дъщеря ти. разбираемо е да поддържаш идеята, че дори малките момичета трябва да ходят на фризьор за нещо повече от подстригване. Пък и кой знае, може на  теб мирогледът ти да си е такъв - ако не ходят на  фризьор често и ако  не ползват приспособления за коса като възрастните, ще са "чумички" в главите.

Откъде да знам докъде ще ги добутам моите! Да не мислиш, че ще ме питат като решат да си избират професия! Толкова, колкото аз съм питала своите родители.

# 91
  • София
Лична преса не бих купила на 11 годишно момиче. Та то е още дете... поне според мен  Embarassed
Но пък бих подарила на момичето ваучер (как по дяволите се пише таз дума  newsm78) за фризьор, включващ подстригване, измиване на косата и сешоар, например.
Голямата ми кукла е на 7, но за нея ходенето на фризьор е истински празник. Тъй като малката вдига салона във въздуха, често съм я оставяла на фризьорката с карт бланш да я "натвори"  както тя прецени. С уговорката, че забранявам ползването на агресивни субстанции като бои за коса и къдрин и прочее. Не ме е разочаровала никога - дъщеря си получавам с прическа, която е по детски невинна и в същото време леко "мадамска"  Laughing
Колкото до това - да, абсолютно съм за и децата да се поддържат. За малката - това включва връзването на опашчица, за голямата, обаче, това включва и прическа. Детска и без стилизиращи продукти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт