Британците, британците! - Трък оттук, трък оттам, всичките ще ги изям! - 24

• 15 911
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Слънчо, а ти защо не защити честта ми, докато спях бе?  Crossing Arms

Щот' не съм видяла кога пак е налазила  Shocked Джой, не може така  Naughty

Северче, кога ще ходиш да гледаш ХаритУ? Аз си нямам дружинка за точно тази сага  Blush

# 16
  • София
Ми аз сигурно във Варна ще ходя да го гледам... Sad А вече не ми издържат нервичките, затънала съм в спойлери до шията. Laughing

Иначе ме каниха на премиерата утре едни познати, ако искаш може да идем, но то сигурно вече няма места, щото аз не резервирах. Confused

# 17
А не, на премиера не ми се ходи, ужасна тъпканица ще е  Rolling Eyes

Какви спойлери, който е чел книгата, много добре знае какво ще се случи  Laughing

# 18
  • София
Ааааа, то няма гаранция, че ще филмират книгата като хората (предишните филми са потвърждение - като си спомня четвъртия особено - косите ми се изправят Twisted Evil ). Ама било разкошно и най-вече: мноооооооого Снейп, демек Алан Рикман. Направо компенсират за предишните филми, където имаше непростимо малко участие, дори в шестия, който дефакто е кръстен на Снейп. Tired Вече сънувам Оскарни номинации за Рикман. Crazy

# 19
Не знам, като цяло се придържат към книгите, тя Роулинг ги следи изкъсо  Twisted Evil

Ех, и Хари приключи, цяла епоха в моя живот  Rolling Eyes С какво нетърпение съм чакала излизането на книгите...   Embarassed

# 20
  • София
Абсолютно, краят на една ера. Cry Под знака на тия книги израснах... Като имам деца един ден, ги подхващам от малки да им промивам мозъците с Хари Потър. Twisted Evil Но за поколенията, които тепърва ще четат книгите няма да е същото. Няма да ги чакат с години, да градят теории и спекулации кой кого и какво, да спорят по форумите и да градят приятелства. Всъщност, едно от най-ценните неща в книгите са именно хората, с които се свързваш покрай тях, не просто съдържанието им..

# 21
Да, какво вълнение беше през тези години, кой ще победи накрая  Mr. Green Роулинг непрекъснато намекваше, че изобщо не е задължително доброто да възтържествува  Twisted Evil Стигна се дотам, куп знаменитости, включително и Боно, да я молят да не убива Хари Потър  Joy

Поредицата е бритска, нали не се брои за спам?  Whistling

# 22
  • София
Че как спам, то остана ли актьор от Хари Потър, който да не е бил заплют тук. Laughing Освен малките, де. те не струват. Joy

# 23
  • София
Аз не съм чела Хари Потър, ама и никой около мен не я е чел.
Като беше модерен Хари Потър аз четях Дюма... после скочих към Айзък Азимов  Mr. Green

# 24
Много обичам Айзък Азимов  Flutter
Дюма ми е скучен, скучен, скучен...  Embarassed

# 25
  • София
Скучен ми е сега, ама вече го прочетох почти целия... и го забравих... почти целия! Тогава бях много тийн 13 - 16. Надали ще повторя, ама не се знае какъв книжен акъл ще ми дойде. А пропуснах, че с него мина и Мопасан.
Виж Азимов ще го препрочета много скоро... в това съм сигурна!

# 26
С няколко прочетени романа на Юго считам, че съм се отчела пред френската класика  Laughing

# 27
И на мен ще ми липсва Хари! Даниел Радклиф заплют ли е, сега ще проверя, ако не е - мой! Laughing

# 28
Ох, най-после някой да го пожелае, горкото момче  Joy  Joy

# 29
Ми не е лош, особено като повъзмъжа... Ще се прежаля, когато другите от стадото ми са изтощени. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт