Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема с блокирането на влизането в кошницата на Asos?
Как мога да върна поръчка и да получа парите обратно в банковата си сметка?
Как мога да се свържа с DPD в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема с блокирането на влизането в кошницата на Asos?
Проблемът с блокирането на влизането в кошницата на Asos може да бъде разрешен чрез изчистване на кукитата в браузъра или използване на различен браузър. Ако проблемът продължава, опитайте да влезете през акаунта на друг човек. В случай, че все още има затруднения, консултирайте се с IT специалист или се свържете с поддръжката на Asos за допълнителна помощ.
-
Как мога да върна поръчка и да получа парите обратно в банковата си сметка?
-
Как мога да се свържа с DPD в България?
-
Как мога да се свържа с превозвач, за да направя поръчка от онлайн магазин?
-
Как мога да използвам код за отстъпка в онлайн магазин?

. Търся нещо семпло и в същото време да не съм като абсолютна прошлячка, но в никакъв случай нещо екстравагандно - нито ми допада, нито ще е в тон с малката сватба. Колебая се между три роклички, моля за мнение 
Не е чак толкова официална, има лека закачка. Другите 2 са си трикотажни рокли, а и не можеш да си хапнеш спокойно, всичко ще се очертае 
Кой ми ги гепи толкова бързо джапанките на мъжо, на найк
реших да си рефрешна кошницата, да имам време да внеса стотинки в карата и някой беше много светкавичен
доволна съм от всичко