Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 508
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
aniK, така съжалявам за твоите дънки! Супер изглеждат, но щом не те кефят, връщай ги, ще си поръчаш други!  Hug
Като свърши намалението, освен че ще са валидни всички линкове, повечето неща ще си останат на същите цени.  Peace Не е като в Ларедута. Но дано ти се оправи скоро кошницата.

# 346
Искам да върна едни обувки от Ню Луук, но понеже там темата е замряла да питам вас- колко излизат пощенските до Англия да преценя дали ще ми е изгодно да ги връщам.
Ето ги, uk5, но за съжаление отговарят на 37  Rolling Eyes. Ако някой си ги хареса... Купени са за 12п.
http://www.newlook.com/shop/womens/shoes/leather-chain-mocassin_219160841

# 347
  • Sofia
Като свърши намалението, освен че ще са валидни всички линкове, повечето неща ще си останат на същите цени.  Peace Не е като в Ларедута. Но дано ти се оправи скоро кошницата.

Да, да, това го знам, но все пак се надявах сайтът да претърпи някаква промяна, която да оправи кошницата. Иначе те се отказаха да действат по нея конкретно, не можели нищо да направят  #Cussing out Посъветваха ме да си направя нов акаунт - направих, беше ОК за 10 минути и после и той се бъгна. Предполагам, че освен по IP идентифицират по PP account или по данни на карта. Ще изчакам да мине още малко време и ще пробвам да регистрирам нов акаунт на мъж ми  Peace
Проблемът не е от IP-то, з'то от различни места и компютри с чужди акаунти нямам проблем, а с моят - имам  Crazy

vanirka, ЕТО ЦЕНИТЕ НА БГ ПОЩИ  Peace Аз пускам без преидмство (3-тата колона)

# 348
# 349
  • Варна
Ани, нищо не се е е оправило.  Close И при мен така - направих втори акаунт, който се бъгна след половин ден. Мъжът ми има акаунт и с неговия няма проблеми засега, но, честно казано, не съм се и влизала много, от страх да не се бъгне и той. И на мен последно (след 25 е-мейла) ми писаха, че не могат да ми помогнат и че IT отдела им щял да проверява понататък... Трънки. Нищо не оставям в кошницата, с надеждата, че, като минат 30 дни, всичко от saved items ще изчезне инещата ще се оправят от само себе си.
След малко ще ти отговоря на ЛС-то. Heart Eyes

Ако, когато си влезнеш в акаунта срещу поръчката ти пише  Track Your Package , тогава е с куриер.

Последната поръчка, която получих със Спиди, нямаше този надпис и не можеше да се проследява - аз си я очаквах по пощата, но изненадващо, дойде с куриер, различен от обичайния.

От снощи пак се разправям с тях - с кода за 20 паунда отстъпка пуснах поръчка за 60,60 паунда, от която после върнах неща за 25 паунда. И, гадините, извадили от стойнотта на върнатите неща 20 паунда и ми възстановяват само 5 паунда!  #Cussing out Изчислих си нещата и им написах, че искам да ми възстановят още 11,80 паунда и оттогава съм получила 6 автоматични е-мейла, на които само отговарям и пак ми връщат същото. ooooh! Нещо им стана, явно са претоварени покрай намалението и безплатните доставки, ама това на нищо не прилича! Rolling Eyes

# 350
# 351
В момента има ли кодче за отстъпка?  Flutter

# 352
В момента има ли кодче за отстъпка?  Flutter

Имаше до снощи. В момента няма.

http://www.asos.com/Dg/Dg-Logo-Tank-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid … mp;clr=80705+grey

Има налични  http://www.asos.com/London-Rebel/London-Rebel-Studded-Buckle-Sho … t=3&clr=Brown

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 13:07 от PERLI

# 353
Моля да ми препоръчате мъжки боксери и кой р-р е L?
 Hug

# 354
  • София
Момичета, пратките през превозвач не изчезват, нали? Т.е. питам има ли такъв вариант? Ако не изчезват ще взема вече да пращам всичко през превозвач.
Днес бях пак в пощата, преровиха уж всички тетрадки - за малки пакети и колети, няма. Даже два пъти гледаха.
 Confused
Има ли още някой с неполучени неща шипнати на 3-ти и 5-ти?

# 355
Аз чакам една от 02.07.

# 356
Аз днес получих пратка, шипната на 8-ми. Получих тази рокля на Мис Сиксти - http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Butterfly-One-Shoulde … .aspx?iid=1546900, страхотна е и S ми заспа.  Heart Eyes Много съм доволна Hug Тук в аутлета на Мис Сиксти подобен модел от същата серия съм гледала за над 150 лв. Sick

# 357
Чакам едни обувки от 5ти, моята приятелка също  Peace

# 358
  • Бургас
..Има ли още някой с неполучени неща шипнати на 3-ти и 5-ти?

Да, аз! От 5-и.

# 359
Има ли още някой с неполучени неща шипнати на 3-ти и 5-ти?

Аз чакам общо 3 - шипнати на 1-ви, 5-ти и 6-ти. Преди минути пристигна едно известие, за коя точно поръчка е не знам и се чудя дали да ходя до пощата днес или да изчакам още ден-два да се съберат всички, че много жега  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт