Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 478
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
 Crazy Аз викам всички кукувици да спретнем по един наряд...на всеки има-няма по 20-30 мин ще му се наложи да стои и кой каквото хване го муши в кошницата  Joy
Нали там като стои може да се поръча  newsm78
Само не схванах до 2 часа ли или до 30 дни.
Усетих, че 2 часа ми се пази нещо и тече време отгоре, а после го праща долу  Laughing

# 526
Ставах аз и в 02 и 03 и в 04 и призори ......и в 6 , имам цял дълъг списък с желани неналични неща и тъпо и упорито ги дебна денонощно Mr. Green , с някой успявам с други не... та мисълта ми беше, че нощем не съм хващала нищо, обеснявам си го че тогава вършеят американчетата, там сайта е доста популярен също. Аз лично от изчерпаните неща най често хващам по обед около 13 часа.

Днес взех поръчката от 02.07   http://www.asos.com//Bourne/Bourne-Talisa-Party-Heeled-Shoes/Pro … .aspx?iid=1428369  за приятелка. Отлично Качество и изтаботка, мен малко в повече ми е златното, но тя си ги хареса и и заспаха. Отговарят си.

http://www.asos.com//Eley-Kishimoto/Eley-Kishimoto-Contrast-Over … .aspx?iid=1541811   ей тия от оня ден се чудя да си ги оставям ли и току що реших ще ги върна утре. Мноооого са странни.

*Albena* аз тая рокля точно  10 и 12 дебна от пове4е от месец ама не съм я засичала.

# 527
Crazy Аз викам всички кукувици да спретнем по един наряд...на всеки има-няма по 20-30 мин ще му се наложи да стои и кой каквото хване го муши в кошницата  Joy
Нали там като стои може да се поръча  newsm78
Само не схванах до 2 часа ли или до 30 дни.
Усетих, че 2 часа ми се пази нещо и тече време отгоре, а после го праща долу  Laughing
Ани, добра идея, и аз си го помислих Joy
До 2 часа се пази, после трябва да ъпдейтваш за да го задържиш...Ако не го ъпдейтнеш в тези 2 часа го губиш, отива в Saved items и там си стои 30 дни, но ако е изчерпано от там не можеш да го върнеш в кошницата! Можеш да го прехвърлиш на някой който го иска като се разберете за точно време в което да го махнеш от кошницата, през това време другия рефрешва линка и ако има късмет му светва и го мята в коша...
В тази връзка, ако някой ми хване тренча да  Whistling силнооо  bouquet

# 528
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1608698
ей на тия им се чудя , нямам дънки на asos, моля който има да сподели отговарят ли си и ми изглеждат дълбоки, така ли е.

# 529
 Crazy Crazy Това с пускането и хващането от другия направо ме разбива, леле голяма работа сте всички  Mr. Green
Ако ти хвана тренча 10ка направо ще ти го пусна, ще се прежалиш 2 лв за пощата  Laughing
тоя тренч накрая и аз ще взема да го искам  Crazy голяма мания това дебнене.

# 530
За дънките на Асос съм останала с впечатление, че са леко уголемени. Имам едни, любими са ми, но като ги сложа и след 10 минутки вече ми падат. Тези като ги гледам са памук, дето се отпуска и малко еластант. Прецени си, но според мен не се надценявай   bouquet

По въпроса за тренча, ама го гледах и го гледам, еее не го искам  Naughty и това си е, не ме грабва значи  Crazy Laughing

# 531
Crazy Crazy Това с пускането и хващането от другия направо ме разбива, леле голяма работа сте всички  Mr. Green
Ако ти хвана тренча 10ка направо ще ти го пусна, ще се прежалиш 2 лв за пощата  Laughing
тоя тренч накрая и аз ще взема да го искам  Crazy голяма мания това дебнене.
хаха, да Heart Eyes ...Само че малко вероятно да го пуснат май, но все пак надеждата умира последна. Иначе наистина си е зарибявка голяма  Peace

# 532
Sisley83, роклята, която искаш днес се появи няколко пъти, в червено, UK 14. Вчера пък имаше 12-ка, черно. Така че вероятно ще се появи и твоят размер. Ентусиазмът ти обаче се оказа заразен и аз отнесох една червена рокля, 14-ка. Laughing
Ако ми дойде голяма, от една ще направим две, колко му е. Mr. Green

Така и така влязох в тема, ще се възползвам да благодаря за изчерпателният и много информативен първи пост, благодарение на който  направих безпроблемно няколко поръчки.  bouquet
Даже една /направена 15-ти, шипната на 16-ти/, в понеделник /18-ти/ пристигна.

# 533
Появяват се ако някой ги е върнал, дето не са му станали дрехите. Асос не зареждат нови бройки от изчерпаните стоки от разпродажба /sale/  - питала съм ги.

# 534
 Peace Да, Кристинда и аз така си помислих, но както Хриси казва надеждата омира последна, като сме бляли, когато е ималО.

Аз пък преди малко ей така останах  Shocked
Снощи преди да си легна...12 май минаваше реших да пусна И аз  Joy на мъжо едни джапанки Найк, дето се казва да замажем окото негово, че нищо не съм му вземала от сума време (някакви гащи от ЛР само, колкото и той да има нещо от поръчките), та сонщи направих поръчка и гледам днес към 7ч са ми пуснали мейл, че са я пратили  #Crazy #Crazy #Crazy тия денонощно ли работят...къде в 5ч тяхно време са ми пратили поръчката  ooooh!

# 535
и аз снощи към 01 часа пуснах тези  http://www.asos.com//Asos/Asos-Hachi-Peep-Toe-Platform-Mule/Prod … .aspx?iid=1556122  и вече пътуват.

Току що хванах и този http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1163979 , точно моя номер!

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 08:43 от PERLI

# 536
Вчера получих с поръчка от 13.07 ленения панталон, който наистина е доста уголемен. Аз по принцип съм 8, от него взех 6 и пак ми е широк в талията (вероятно защото е и малко дълбок). Както и да е, има възможност за стесняване. Тениската на пума - вместо s ми пратили м, ама ще го преживея.
Само в талията ли е широк или и в ханша?  bouquet
Ами на мен само в талията, но аз винаги съм имала този проблем при панталони, които не са с по-ниска талия. Аз мога да дам размери на панталона, но утре.

# 537
Появяват се ако някой ги е върнал, дето не са му станали дрехите. Асос не зареждат нови бройки от изчерпаните стоки от разпродажба /sale/  - питала съм ги.
От тяхната си колекция на Асос зареждат след време нови бройки.Вижадала съм неща,които са били намалени и после изчезнали,да се появяват в новата стока.Аз така се сдобих с едни сладурски балеринки. Peace
Например тези ботушки: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-AGGIE-Suede-Pull-On-Casual-Heel-An … rt=-1&clr=Tan ,на зимното намаление взех на приятелка същите за 18 паунда,а сега са в новите артикули.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 09:30 от pure_selina

# 538
Появяват се и когато спрем да си ги премятаме из кошниците по за 2 часа...

# 539
  • Sofia
Появяват се и когато спрем да си ги премятаме из кошниците по за 2 часа...

Ако ги има на картинка във Fashion Finder-а например, а като кликнеш, дава "оut of stock", значи е в нечия кошница. Изчерпи ли се напълно, картинката изчезва.
pure_selina е права за техните неща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт