Странно цепване при секс,моля за помощ ;(

• 9 436
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,аз съм на 18 години и отдавна имам един много странен проблем..Всеки път когато правя секс,кожичката между влагалището и ануса се цепва на две.Водя полов живот от 1на година и в начлато реших,че става така защото ми е за първи път,а после,че проблема е в недостатъчното овлажняване,купихме лубрикант,но уви..не.Всъщност това винаги се получава в началото на половия акт,когато приятеля ми вкарва члена си,сякаш кожата не е достатъчно разтеглива,така че не става въпрос за протриване Sad Болката е ужасна - щипене,парене.. и все пак удоволствието се връща след няколко минути болезнено страдание...Раната зараства за 2 дена и така..до следващия път.Разгледах участъка и установих,че въпреки,че е зарастнало,белега на цепнатото е видим като вертикална чертичка.Имам чувството,че нещо не ми е наред в анатомията Cry Вече планирам и с гиниколког да се консултирам,но пред това реших да се допитам до вас.Веднъж два месеца не бях правила секс,(приятеля ми е от друг град и понякога става така,че по рядко се виждаме) викам си заздравяло е вече съвсем..ноо пак стана така..Много ми е криво,надявам се да ми помогнете преди да се видя с лекар.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 22:33 от mariq929

# 1
Да, най-добре на лекар иди. Както го обясняваш, гаджето сигурно е горд притежател на член с внушителни размери. За първи път чувам, че при секс жената може да се сцепи там. Обикновено това ства при раждане. Успех !

# 2
  • близо до Кресненското дефиле
Консултирай се с лекар! Поздравления за надарения приятел! Явно,че фи-то е доста голямо! Wink Flutter

# 3
 Laughing Ами всъщност изобщо не му е толкова голям,мен ми се струва,че въпросната кожа просто не може да се разтяга нормално.Дали ще се наложи хирургическа намеса..

# 4
И да се наложи няма страшно. Млада си, възполвай се от хубавите интимни преживявания с любимия. Важното е да се чувстваш добре, да не боли и да не се цепи. Нищо страшно няма, отиди на гинеколог.

# 5
  • София
Отиди на лекар.

# 6
Аз имам абсолютно същия проблем! Само че при мен не е бил винаги появи се около преди 7-8 месеца, с тази разлика че аз съм раждала и точно там съм шита, но едва ли е от това защото то минаха години вече, а до сега не съм имала оплаквания, иначе е абсолютно същото както го описваш ти, хем те боли ,хем те сърби ,хем ти се ще Laughing, и продължава 2 дни, зоната е поддута и дори тоалетна хартия ти причинява болка, и на пипане боли а иначе всичко изглежда нормално, аз ходих на генеколог нищо не ми откри ,нямала съм ранички нищо само каза че съм много суха, но това като констатация, мисля пак да ходя , но то трябва да е след секс иначе няма смисъл Mr. Green и не е от надарени мъже в нас е грешката  Rolling Eyes
Моля те пиши какво ти е казал генеколога, че аз на моя не му вярвам много
а ти имаш ли сърбеш през останалото време, защото аз имах не много но така 5-6 дни да после не после пак, като не ми казаха нищо си самолекувах за гъбички и сърбежите изчезнаха, но това при секса остана даже последния път не ме болеше но после са цепнах пак!

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 18:31 от сок от морков

# 7
А пробвали ли сте комбиниран крем с кортизон и естроген локално на това място?

Общи условия

Активация на акаунт