СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Москва
Здравейте   bouquet
Споделям страхотно прекарана събота. Отидохем до Троянския манастир, Орешака, после спахме в Априлци ( е сега кой спал кой-не).. Друго си е Балкана. Толкова дълбоко не бях спала не знам от кога..
А сега пак в действителността.. Гадна е! Кога ще спра да се блъскам над едно и също? Боли!

# 361
A, тази е изключение:) Другите баби са си като българските, Естерсита.

# 362
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, ти пък, Есте, почакай малко де  Mr. Green
Предпочитам да съм си красива, умна, прилично дебела (тук го оставям като плаващо определение) жена, в разцвета на силите си  Grinning

# 363
ВЪобще не държа да съм баба в която и да е част от света  Blush

# 364
Гледай ги пък сега  Joy
Аз искам да съм западна баба някога, като ми дойде времето да съм баба, иначе българската бедна младост не си я заменям за никоя западна трета възраст.
Обаче, Рокс, като българските, ама пак не съвсем, щото те българските баби са видели басейн през италианско тестено изделие с неправилна форма  Crazy

# 365
Да споделя , че преди малко се сдобих с машина за паста . Party Party Party Party
Много добра и на суперска офертна цена  25 лв. от Кауфланд!!! newsm44

# 366
Сега остава да си купиш и машинката за спагети - http://media.snimka.bg/9044/024342800.jpg?r=0

# 367
Сега остава да си купиш и машинката за спагети - http://media.snimka.bg/9044/024342800.jpg?r=0
Вълчо , точно за тази става дума .  chef Sunglasses Grinning
Но  спагети не прави . Wink

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 19:18 от Markrit

# 368
Вълчо , изчисти си кутията.

# 369
  • Москва
Споделям,че един руски познат се е оженил. Shocked
Нещо не го възприемам сериозно. По-голям е от мен само с една година. Пък и след някои неща не мога да реагирам по-друг начин.

# 370
E, споко. 3, 3 и половина години и "много те обичам, ама тя ще ме направи щастлив, а ти не". И толкоз  Laughing

# 371
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Периодично ще ви замолвам да стискате по едно палче, френдс  Grinning
Днес например  Simple Smile

# 372
  • Кацнала на едно дърво.
Стискам.  Grinning

Забелязала съм, че на много съфорумки (в неприлично млада възраст) мечтата на живота им е да са ... баби.  JoyМечтаят за внуци. На тридесет години да мечтаеш за внуци...  Rolling Eyes

Споделям, че ваканцията ми свърши. Пфю.

# 373
A сакън, аз вече дори за бебета не си мечтая, камо ли за внуци  Stop

# 374
Тъй де, ама някои неща не са въпрос на 'дали', а на 'кога'. В този ред на мисли всички ще станем баби най вероятно, дори душата да е като на Пипи, гравитацията и колагенът си знаят работата Crossing Arms
Не че моята душа е като на Пипи.

Деси, стискам!

Общи условия

Активация на акаунт