СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Т.е. той е направил сватба с парите на бившата?
Охааааа  Laughing

# 406
  • България-Швейцария
Жив го одирам такъв, без майтап Laughing
А ако случайно му се размине дрането, бял ден новата двойка няма да види, ще им изскачам иззад всеки ъгъл, като ББ по репортажите.
Ядно Теле да не си му насреща, използва си рогИте съвсем по предназначение.

# 407
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мога ли да попитам и тук (питах там дето се пита, но засега - нищо): някой писал ли е на електронна пишеща машина с дисплей, да го питам нещо?  (много питанки се събраха, нямам време да корегирам). Някакъв функционален бутон ми бяга от полезрението, половин фирма се пробва безуспешно, голям срам.

Каква буря се изви току-що, в унисон с чувствата ми към античната техника.

Деси, да стискаме ли още палци? Късмет!  Hug

PS. Намерихме й цаката на да-му-се-не-види-и-пишещата-машина: едно тъпо бутонче със знаци тип on / off, т.е. 0 и І превключва клавиатурата от кирилица на латиница. Методът "проба-грешка" съчетано със сто глави мислят по-добре от една си каза думата.  Laughing

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:04 от Didranad

# 408
  • Paradise
Бурята нощес ми изправи косите.
Като гледам и слушам, и тази в момента я конкурира здраво...
Дано по-скоро да отминава!

# 409
  • Москва
Къде ги тези бури? Я пратете една и насам.

Рускините ( или поне някаква част от тях) могат да са ужасно подли същества щом става въпрос за отношения с мъже ( лично проверено) Отнася се и за полу такивата ( още по-лично проверено).
А новоизлюпеният младоженец днес ме събуди в 8!!! часа, ама защо май и сам не знае. Само дето цял ден бълнувам за възглавници.

# 410
Тук /Варна/ е много горещо и слънчево .Буря си нямаме засега.
Който има нужда от стиснати палци , има ги от мен.

# 411
Скучая!Вали ужасно и не мога да изляза никъде! Мъжът ми е втора смяна и съм сама! Кажете какво да правя, някакви идеи?  Ох, каква буря само!  ooooh!

# 412
Намали засега удивителните, по-късно може и други идеи да се появят. Peace

# 413
моме, вземи чети или плети, ако не те влече, сготви или избърши праха  Peace

# 414
Да, това с готвенето и на мен ми мина през ума, че аз сега е мотам в кухнята. Да, лаптопът ми е на масата в кухненската част. Blush Аз съм като ония от статията, дето си носели лаптопите на медения месец  Whistling Laughing

# 415
сума ти жени, които познавам, си държат лаптопа в кухнята Simple Smile

# 416
Ох, и аз съм с лаптопа в кухнята, но сготвих още сутринта. Канех се д аизляза, но няма, защото валииии   Sick

# 417
Аз пък точно за тази цел си взех дъждобран, ама уви, тук не иска да завали като хората   Crossing Arms

# 418
  • София
Споделям, че понеже вали, но и защото съм всъщност една добра домакиня, поръчах храна за вкъщи.
Споделям, че остават три дни до заминаването. Йеее. Йеее. Йеее.

# 419
Започнах да си разичствам. Изхвърлям едни непотребни бумащини. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт