СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 200
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Майничка
Дидранад, честита ти рожденичка! Само радост и поводи за гордост да ти носи! Hug

Обмислям да отворя лавка в квартала за армеена чорба, като едновремешните будки за наливните разтворими сокове. Laughing

# 481
  • Казанлък of all places
Честито на всички рожденици! 
Споделям,че напоследък ( от около две години да кажем) едни мъже около мен така яко преживяват кризата на 40-те, че чак на мен време не ми остава да се окризя. Току си помисля,че айде, свърши се и хоп - нов цъфне! Мен явно докато ме тресне, нормален приятел няма да ми е останал... Simple Smile

# 482
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честити рожденнички  Hug
Здрави и щастливи, и късметът все да се навърта около тях!

Роксе, ни мъ дразни с тоз кантар  Naughty
Страх ме е, че ако не си наложа някои режими, тоз път направо ще се търкалям  Grinning
Ама каквото - такова, здравето е най-важно. Пък ако и волята ми е по-силна от лакомията,
няма да е толкова страшно.
Засега слава Богу, не ми се ядат най-подлите неща, най-вече на пилешка супа налитам.

# 483
 smile3505 за кантаря.

Гаргамелче, мисля, че имаголям потенциал идеята.

Скоро четох някъде, че кризата на средната възраст билакогато тънката талия и широките възгледи си разменят местата. Не знам дали е баш така, щото около мене се изразява предимно в разводи, тънки талии и каране на мотори.

# 484
O, мотор, как не се сетих!
Трябва да звънна на един приятел да ме повози и да ми развее мозъка малко от глупостите наоколо.
Малко адреналин... Crazy

# 485
  • Казанлък of all places
Рокси, плюс "Защо блях преди 20 години и не свърших еди си кво..."и юруш да го върши сега веднага.
Твоята дефиниция ми харесва обаче, може ли да си съчетая широтата на някои части на тялото с възгледите?

P.s. Да не е посмял никой да сложи името ми и  "средна възраст" в едно изречение! Simple Smile

# 486
какво й се плашите толкова на средната възраст Simple Smile съдейки и по талията, и по възгледите си, съм в нея поне от 6 години. Даже за широки възгледи никога не съм и претендирала.
на близо 40 години в каква възраст се очаква да съм, ако не средна  Rolling Eyes

# 487
  • Пазете Гор
Превес на VH1 пред MTV? Предпочитание на табла пред волейбол? Склонност към поучаване? Загриженост и наличие на апарат за кръвно? Консумация на сурови зеленчуци с тъжен вид? Поглед към девойка вече не е съпроводен с ръмжене на хищник, но със стон на мъченик? Смяна на полюсите на елипсата на талията? Болки по тялото, стимулиращи дълбоки философски изблици? Определение "пикльо" към всеки, повел някое дългокрако изкушение? Поява на феномена "ядове във службата"?
На колко от тия трябва да се отговори с "да", за да е сигурно, че кризата е започнала?

# 488
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Куркума, ще ме докараш до отчаяние с тези анкетни въпроси. Да-то ми е повече от не-то. Confused
Аз никога не съм си крила възрастта, защото не се чувствам на толкова. А човек е на толкова години, на колкото се възприема.  Whistling Всъщност, като се замисля, само дъщеря ми ме възприема като на "средна възраст" и от време на време ми казва, че е време да порасна.

# 489
  • о`майна лунна нощ е
.... продължавайте, продължавайте. Аз скоро навърших 30 г. и прекрачих психологическата граница на 20 и .. И 50 кг минах също.

# 490
 Joy
50 кг минала, хахахахааха  Joy
Простете. Умирам да съм 50+, ама трънки.  Laughing

# 491
  • Варна
Леле Куркума, ами аз яко се приближавам към средната възраст. Rolling Eyes
Мислех, че имам поне още 10 години до нея.

# 492
  • Майничка
Аз съм традиционалист, средната възраст винаги ми е моята+15. Laughing

# 493
  • Варна
Аз съм традиционалист, средната възраст винаги ми е моята+15. Laughing
Това ми повдигна настроението и духа. Laughing

# 494
Десиииииии, много се зарадвах на лентичката ти  Heart Eyes
Хич не ги мисли килограмите, не се свалят лесно  Laughing

Честити ви рожденици!

Нямам за споделяне (освен, ако не е питие или шоколад), цяло лято гостоприемам, вятър ме вее, от слънцето станах блондинка pletka

Общи условия

Активация на акаунт