СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 191
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Казанлък of all places
Аз съм традиционалист, средната възраст винаги ми е моята+15. Laughing
+1, дет се вика.

Куркума, вЪрни гърнето.

# 496
някакъв страх усещам аз у вас, дето сте все -15  Joy

# 497
  • Майничка
някакъв страх усещам аз у вас, дето сте все -15  Joy

Тити, ако съм стигнала средната, значи съм преполовила крайната възраст, пък аз не се каня да мра на 80. Laughing
Впрочем, леля ми, на 80г., редовно използва "нашето поколение, дето сме малко над средната възраст...". Wink

# 498
те нека са 80, но в добра кондиция. Ако ще нося отново памперс и ще питам сина си "ти кой си", няма особен смисъл от дълголетие  Peace

# 499
През 96 насмалко да си купя снайперска пушка, имах парите. През 2004 насмалко да си купя един много стар чопър, страхотен. За пушката иди - дойди, во за чопъра ме е яд - сега щях да сложа Ео зад мен, и да пърполевя с 80 по пътищата.
Днес си взех документа - удостоверение за бакшиш.
Още съм в чуденка дали да не се явя за ръководител транспорт. Предлагат ми и такси под наем, само за мен, по 10 кинта на денонощие. Ама много мининко и невзрачно, део матиз.
Искам да житкам мицубиши колт, мицубиши спейс стар, или фиат панда ван. В краен случай шевролет авео.
Куркума, римските колесници са учудващо малки, една има в музея Абритус. Синът ми се качи на нея - не мога да си представя, че някой се е биел от това нещо. Уверяваха ме, че е истинска.

# 500
  • България-Швейцария
Не знам какъв е бил средният ръст на населението на Римската империя в древността, но смея да твърдя, че доста от потомците им от съответния град надолу към островите ги гледам отвисоко, а иначе съм от джобния тип с моите 1.65.

Докато ботокса и филърите вършат работа, шокираме (Рокси like) хората по басейните и банковата сметка не е на минус, + или -15, страх няма Mr. Green. Като се наложи да играе ножът вече, може и да се притесня лекичко.

# 501
  • Пазете Гор
Е, Вълк, тя Ео го каза за римски колесници, аз си мислех за двуколките на влашките чокои. А хората някога са били много дребнички, пък и днес - зависи от джинса, ама и от храната. Виж вратите на старите църкви, входовете в гробниците. Инак лека и доходна, както казват таксиджиите.

Питането беше за мъж, ама щом сте го опаткали...нейсе. Wink
Анкетката има и още въпросчета: Честа ли е мисълта, че светът е полудял? Дразнещо ли е тиктакането на часовника? Колко чифта гащи се събират на тела? Проверени ли са презервативите да не им изтече срока на годност? И къде са изобщо? Разпознаване на над пет вида билки?

# 502
алоу, Куркума, отговорите на тези въпроси не предполагат ли всъщност просто малко чувство за ред и добра обща култура?  Laughing

# 503
Нямам тел за гащи  Blush

# 504
  • Майничка
... Колко чифта гащи се събират на тела? ...

Е, това не го вдянах, по-точно две идеи му приписах, едната е о...пръцкваща, другата е свързана с вица "първия ден няма значение, втория - жълтото отзад", което сякаш е по-характерно за ергените Laughing
П.П. И трета вкарах - за нарастващия размер на боксерките. Joy

# 505
каква анкета бистрите?

# 506
"първия ден няма значение, втория - жълтото отзад",

не дни, седмици Simple Smile

# 507
  • Пазете Гор
Вдянала си, gargamela, в послеписа...

Никаква анкета, щуротии пълни. Избивам махмурлук, остроумничейки у форумО.

# 508
Кога почва и свършва таз криза на средната възраст? Наблюдавам чудесно изглеждащи мъже, на 50-60, разведени и наново обвързани с индивиди с плашещ външен вид и също толкова неприятни за общуване/поне да бяха по- млади/. Може лесно да се живее с тях, знам ли Grinning
Деси,  bouquet

# 509
  • България-Швейцария
Няма правила, Дрен Wink
Всичко зависи от особеностите на индивидуалния характер, ако мога така да се изразя.
Тези около мен ги тресна малко след 35, като се има предвид, че това беше някъде през 93-94-та, доста е вероятно между 50-60 да ги повтори.
Т.нар. ни преход допълнително влошава нещата, т.е. при нас освен индивидуалните особености, се намесва и националният характер - въобще пак сме прецакани отвсякъде Laughing
Темата е доста сериозна, не ме гледайте, че се хиля като идиот.

Общи условия

Активация на акаунт