СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 156
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Куркума Може и да бъркам, но имам спомен, че се намираш някъде из Трънско. Ако е така поздрави за узрелите домати. Помня като дете, че там узряваше домат чак през септември в общия случай.

# 601
  • Пазете Гор
Коренът ми е татъшен, градината ми е другаде, Бояна. У Трънско само киселици  Simple Smile.

Последен ден на тая работа, събирам багаж. Прекарах повече от десет години. Беше чудесно, даже по едно време беше и секси. А краят е даже скучен, като при всяко нещо, спряло да е секси.

Понеделник - почвам на чисто.

# 602
Успехи в новото начинание!

# 603
  • тъгата в мен
Гледам,че съм изтървала първото раздаване на доматите.Напоследък все по-успешно защитавам породата си на "нощно пиле".То не бе-2,3,4 часа..

# 604
  Ах, Куркума, с доматки от градината...моето искам да е с маслинки  Blush
Успех на новата работа, знам, че ще вложиш усърдие и сърце.
Доволна съм от себе си-надуто ли звучи?  Laughing
VG, догодина се "заклещи" за цял ден в леглото с хубава книга или с любимия-твой избор Wink

# 605
  • Майничка
Куркума, успех! newsm10

Елинор, чудесно звучи! Laughing

# 606
  • Бг
Елинор, в подписа ти предполагам е последното ти творение, страхотно е. Поздравления, любимите ми пеперуди. И, не, не звучи надуто и самодоволно.
Куркума, успех на новото място. То се знае всяко ново начало е трудно, но ще се справиш.
Азазел, мога да ти препоръчам комплекс "Каталина". И аз миналата година бях на Цигов чарк, септември месец. А иначе избор голям имаш на станции, хотели, вили, та дори и частни къщи. Весело изкарване желая.
Днес ме е налегнал мързел, и то какъв .... Има още време обаче до края на работния ден.
Хубав ден на всички.

# 607
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Прекарах нощта в стил Сврачето. На всеки час, че и по-често проверявах часовника. Снощи окъсняхме и ни домързя да пътуваме извън града, та останахме да спим в апартамента. Отвориш прозореца - небивал шум от булеварда; затвориш - жега и задух. Не съм градски човек и това си е.
Куркума, така ти завиждам за промяната. Да е на хаирлия.  Hug То, аз и за доматките ти завиждам, и за градинката. Все се каня да се захвана сериозно с градинарство, имам всички условия, но с тази моя чевръста и оправна майка, вземам всичко наготово.  Embarassed

# 608
А,у, аз на тихо не мога. И на разни птички и рекички. Будят ме Crazy
Друго си е да ти се тътрят камиони под прозореца или трамваи, или боклукчийски камион Laughing

# 609
... и да набиват спирачки на светофара. Не, благодаря. Ео, ти си от ново поколение, с други технологии. Аз си искам птичките и тишината.
Напоследък се улавям, че все по-рядко гледам телевизия и е добре.

# 610
А вчера как едни 3-4 коли се навързаха на верижна катастрофа  Shocked
Аз от рейса ги гледах и буквално видях как почна ударът.
Много странно, като на филм  Shocked

# 611
  • Paradise
Много съм се ядосала, на себе си.
Сутринта забравих да затворя прозореца - е, познайте, колкото и да беше бързо таксито, вкъщи пристигнах след бурята.
Остава да се моля и да стискам палци да няма поражения на прекрасния ни паркет (да не се надуе).
Много, много съм ядосана!

# 612
Не се притеснявай, Пипи. И да се надуе, ще спадне - казвам го от опит.

Както винаги, имам два чадъра в колата и нито един в офиса. А колата е на доволно пешеходно разстояние, достатъчно да заприличам на мокра кокошка. Чувствам как обедът се отдалечава за след края на бурята.  Mr. Green

# 613
  От 3 дни се опитвам да издиря в паметта си имам ли думички за молитва за дъжд. И буря да е-ще прочисти въздуха и съзнанието ми. Ще отвее паяжинки и втасал от горещина мързел. Завиждам ви, дори много ви завиждам Simple Smile И ако цитирам една моя аверка "Столичани пак се урЕдиха"  Laughing

# 614
ester, ръчният багаж е до 10 кг., но ако си с дамска чанта няма да го чекират като такъв. Иначе 2 часа преди полета отварят гишетата за чекиране на куфарите, на самото гише те питат дали искаш място до прозореца /ако разбира се, си една от първите, докато все още има свободни места Laughing/. До колкото помня ще си с прекачване, затова ще ти издадат 2 бордови карти за двата полета, с номера на гейта на второто летище, часът и мястото ти в самолета. Ама един съвет от мен, като пристигнеш хубаво провери таблата, защото понякога променят номера на гейта и ако нямаш достатъчно време м/у двата полета има опасност да изпаднеш в паника Wink

Хубав полет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт