СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
every me, таковата, ако нали, аз утре си насрочих засега една бебешка среща в късния следобед, но в по-вечерно време, ако нещо, може нещо нали... Laughing

# 91
  • София
Споделям такова, онакова, нали на естер.   Grinning

# 92
Оф, Азазел, дъщеря ми( 7г), се държи по- адекватно, когато сестра й е зле, иначе си ревнува детето.
Да, брат ти нарочно е скъсал менискус, или пък нарочно са го оперирали, за да те дразнят теб. 

# 93
Дренке, тоя филм сме го гледали, "МГМ и сестра й".

# 94
МГМ пишеше по много, почти не четях, за сестра й даже не помня Grinning
Логопедке,  Hug

# 95
Логопедке, всяко зло за добро  Stop

Искам да ви разкажа вчера в каква ситуация се намерихме. Прибираме се с колата целокупно и гледам на прага пред вратата на блока седи съсед, добре облечен с риза и връзка, рови в решетка на нещо като канавка. Реших, че си е изтървал ключа вътре, това ми е един от големите страхове. Казвам на благоверния като разтовари багажа да му отвори отвътре и да го пита, ако има нужда да свали някакви инструменти отгоре и да му помогне. Той уж на майтап казва, че преди няколко дни бил изтървал 50 цента там и онзи сигурно се мъчел да ги извади.
Качих си се аз с асансьора и след десетина минути пристига мъжът ми, стискайки в ръката си 50 цента. Аз, естествено, решавам, че си прави майтап с мен. Да, ама не- съседът наистина за това клечал там ( били са заедно с мъжа ми когато изтървал монетата). Сега, мога само да гадая дали си е проклинал късмета, когато мъжът ми се е появил да го пита има ли нужда от помощ или с радост му е предоставил петдесетте цента.
Но просто бях изумена от упоритостта да човъркаш решетка с голи ръце толкова време за нищо.

# 96
50 цента са си половин евро. Joy
Като зяпах към третия етаж на родилното, Вълчицата да ми покаже на прозореца второто вълче, си изтървах ключовете, ама всички, и само видях как се скриха през решетката на мазата под листата долу. Това нещо не е почиствано от основаването на болницата. Опитах се да запомня къде мръдзнаха листа, в двора на болницата намерих едно арматурно желязо 8 метра, намерих ги и успях да го пъхна в халката на ключодържателя.

# 97
Мнооооого беше готин, много.
Ма не знам дали той мисли така за мен Rolling Eyes Ко ще, де.
Ма много готин, пу, не очаквах, че такива мъже съществуват. Laughing
Много готино чувство за хумор, постоянно ме гледаше в очите. Оф.
Добре че ме няма известно време в София и няма да седя да се чудя харесал ли ме е.
Пък после сигурно ще ми е все тая.

# 98
  • Бу-у-урга-а-ас
Не бойте се другарчета - добре съм. Пък и ми остава още едно езиково ниво за взимане - предсертификатно. Пък и нека да поразмине кризата там.  Hug

Ео, какви трепети! Ех и дано!

# 99
Хора, събудихте ли се вече Shocked?
Аз обикновено спя до обяд, ама днес нещо се ококорих рано-рано Laughing

# 100
Аз легнах в 1 и в 6 се ококорих Rolling Eyes Сега пак взе да ми се приспива, ама няма за кога  Joy

# 101
Недей да си лягаш, днес го дават страшно горещо. Само ще си разбиеш съня Laughing Laughing

# 102
А, то аз багаж имам да стягам, ще излизам преди да тръгна за Пловдив, няма кога да се спи. Най-много довечера на партито да заспя  Crazy
Тая година много рано отпочнах рождения ден, вчера, днес и утре ще се празнува, че и на 18ти сигурно Crazy Абе, важното е да се празнува, все пак само за 6ти път ставам на 22 Grinning

# 103
Аз съм ,,заковала,, на 35 и не мърдам оттам Joy

# 104
Топло е...

Общи условия

Активация на акаунт