СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 077
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Днес ми е важен ден с голямо очакване. Моля стиснете по един палец, пък каквото Бог рече  :pra
Peace Peace Peace PeaceДа стане така, както ти искаш.
Чак сега ставам. Защо не мога да си отворя очите тази седмица в нормално време newsm78?

# 76
  • Варна
Щото не ти крещят чайките над главата от 5 сутринта.  Mr. Green Като кокошки са - крякат и не млъкват.

Лого5ка, стискам палци!

# 77
 Joy цитат от фейсбука:
Цитат
Катя Кавалджиева
В резултат на кампанията "Вземи ме в къщи" са получени няколкостотин запитвания - "Може ли да взема Асен Блатечки?"...

# 78
Аз все пак бих взела по-скоро мацетата, но това което е казала жената във фейса си го помислих и аз веднага щом излезе билборда...та даже си помислих, че стоте запитвания ще са само от Даф  Laughing

# 79
Аз си избирам този симпатичен пухчо, дето е между краката на Блатечки /котето имаме предвид, де/ Joy

# 80
Ох, ама че крив ден. И още не е свършил.

# 81
Мен така ме боли глава от обед откакто се подадох на тая жега, или има някакви изригвания, или от пълнолуДието, или кораба-майка пак се опитва да се свърже се мен, защото сутринта определено получих факс, който се материализира....

# 82
Аз пък имам кандидатмагистърски номер 100  Joy Викам си - каква съм късметлийка. Ма тази жена ме накара да напиша и държавна поръчка и сега ще трябва да прочета някоя мъдра книга лятото  Crazy

# 83
Вчера, 14-ти, цял ден се разправям със загубената лична карта на Вълчето. Вълчицата твърди, че не са й я дали от ТЕЛК-а, те твърдят, че са й я дали. Ходих в Паспортна, РПУ, паспортна, нотариус, паспортна, община, паспортна, и тогава ме пуснаха при шефа им. Оказа се много лесно - или да дойде мобилна група у нас, или да го заведа, а те ще ни пуснат без да чакаме. Неудобно ми стана чак мобилна група да разкарвам. Тая сутрин Вълчето получи писмо да отиде в документен отдел някакъв. Оказа се, че писмото е от 13-ти, личната карта намерена и предадена в паспортна, включително и по времето, когато аз им се обяснявах, че е загубена. Ама кой да провери.

# 84
  • Бу-у-урга-а-ас
Ами не. Не стана нищо. Не сме от спечелилите Sad

# 85
 Hug Логопетке  Hug
Направих двд за дядо, снимки, музика, ала-бала.
Проследих носа си до прабаба ми, преди нея нямаме на снимки нейните родители.
Като махнем носа, приличам на баба си. На баща ми най-много, но той и е одрал кожата, всъщност.
Бил е много сладко момченце  Laughing

# 86
Определено, точно това исках да ти изредя и да ти кажа. Че си копие на баба си и баща си. Но ми беше по-важно да ти кажа да Фнимаваш, че с това клипче дядо ти ще трябва да покаже мнооого здраво сърце!

Споделям, че открих сезона на варената царевица. Цяло лято мога да съм само на царевица, диня и сладолед.

Логопетка, ако имаш под ръка, ако нямаш - намери, прочети един разказ на Николай Хайтов - Засукан свят. Ако си го чела, пак го прочети. Човек никога не знае кое е за добро и кое е за лошо. Още повече ти си вярващ човек и ни най-малко трябва да се отчайваш, а да си сигурна, че явно така е трябвало да бъде. Поне този път.

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Лого5ка,  Hug

# 88
  • София
Споделям, че малката котка падна от терасата. Не знам дали имат 9 живота, но нашата живее вече втори.
Споделям, че утре съм в Пловдив. Че ще е топло, знам. Вечерта обаче ще обходя всички позабравени улици.

# 89
  • Москва
Здравейте   bouquet

Споделям Дом сладък дом ( да бе да)

Брат ми го оперирали от скъсан менискус (това така ли се пише?!  newsm78 ) и сега всички у дома трябва да го дундуркаме. Даже и приятелката му се върнала от София и всеки ден е у нас.  Нямам нищо против, но искам да усетя ДОМ само за мен и не ми се иска да идват външни хора вкъщи. Сигурно съм много гадна Sad

Стиснете по едни палци за утре, моля ви. Майка ми има много важно служебно мероприятие.

Общи условия

Активация на акаунт