СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 069
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Аз на такъв тест не отвам.Ще вземат да ми кажат да не ям 100 неща (пържено,месо, домати,пипер)  Laughing
Мога да се прежаля за морски дарове тях не ги обичам Mr. Green

# 61
  • Майничка
Споделям, че по-добро от това да си легнеш в своето легло и да си шариш из нета на голям монитор вкъщи няма! Laughing
И щях да падна (ако не бях седнала), когато констатирах, че във вагон-ресторанта на редови български "ускорен бърз влак" си има нет с чудесно качество, възможност да си включиш лаптоп до масата и при това кафето е 50ст.  #Crazy

# 62
 Shocked кой тоя влак, сподели  Laughing

# 63
Хубаво ли беше кафето или беше слабичко за 0,50 ст.?

# 64
Мен ме развълнува интернетът, че не пия кафе  Laughing

# 65
Споделям, че днес се поглезих с паеля. Имам предвид, че ходих на място, където знам, че правят и е сравнително хубава...за да ми е още по-хубава и вкусна обаче си представях, че ми я е приготвила Катюшата и си я споделяме с нея, с вино  Laughing

Е, 2 и 2 е 4 де, влакът ще да е Бургас - Пловдив, мислех си ако все пак тръгна за море тази година кой е най-безопасният транспорт и май точно до влака опрях, особено дневен такъв, не нощен спален. А тъй като аз също кафе не пия, но и лаптоп нямам, нито интернетски телефон, по-скоро ме вълнува дали е чист и приятен като интериор...

# 66
  • Майничка
Аз кафе не пия, но другите не се оплакаха. Simple Smile
Естер, позна, експрес "Слънчев бряг". Чак приятен интериор - не е, мижава работа, макар че уж първа класа си вземаме, там е значително по-празно, чистотата е в рамките на поносимото, изключая сервизното помещение, но поне можеш да се разходиш и да опнеш копитца, а и пътят си е само за този вид транспорт, значително по-малка е вероятността да срещнеш джигит по него. Wink

# 67
Ох, за пък всичко пия, че и всичко ям...

На някой да му се намира армеена чорба по това време на годината? Sick

Вчера както се разхождахме по късни доби из квартала и сред комуналките зад зад съвета под един орех гледам няколко маси и много хора. Знаех го тоава кафене , но през деня са само майки с деца. Ама то не било кафе вечер... Викам им на другите - там нещо раздават, да знаете.
И даааааа
Бира от 0.80- до 1 лв. Всички водове ракии - 1лв. Бутилка бяло сухо обикнвено 3 лв.
За за кухнята М. М. М. Сърца , дробчта .. Салата овчарска , а ма с шунка и гъби - 2.50 Shocked
А цацата -мммммм- липсваше ми само крясък на гларуси.
Ето така се прави търговия - с оборот , а не с висока надценка
Отивам да търся аспирин....  ooooh!
Опс, добро утро, Споделетковци.
ПП Някои скоро да е ходил на басейна в Панчарево? Да сподели как е? Днес съм решила там да реанимирам.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 07:22 от Рòса

# 68
На Панчарево не, но съм буквално на този в Дианабад.  Joy
Голяма дискотека цял ден, ей, като я пуснат тая музика, все едно ще се удавиш, ако няма музика. Laughing

# 69
Тц - там точно това ме спираа...
Аз затова питам за Панчерево защото миналата година в делнични дни - нямаше хора , спокойно... Водата чиста. Музика - само в кафенето. Ама сега може да е купон и в делник.

Еееех , като бях на твоите принцески години , Ео , не ми пречеше денощната дискотека, търсех я.  Ама нещата се променят...

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 08:08 от Рòса

# 70
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес ми е важен ден с голямо очакване. Моля стиснете по един палец, пък каквото Бог рече  Praynig

# 71
Тя и на мен не ми пречи. Пречи ми, че не обичам да се показвам пред хора и не мога да ида на купона  Joy

Логопетке, за картата ли? Стискам  Hug

# 72

Логопетке, за картата ли? Стискам  Hug
И аз насочвам цялата си положителна енергия Praynig Praynig Praynig

Днес Василиса няма ли имен ден? Честито на всички, които празнуват днес. Hug

# 73
Не хвърля ли гюбеци на Банго Васил?

# 74
  Стисвам Логопедке.
А бе снабдих се с 3 прякора за нула време на работа. Толкова ли съм характерна?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт