СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 054
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, ти още ли не си подала документите? Хич не се колебай, въпросът е да си свършиш работата на време, а не да я отлагаш.
В НБУ не се плаща допълнителна такса, ако пропуснеш защита. Поне аз така направих - подадох молба, но понеже така и не си предадох въпросните курсови работи, отложих защитата за неопределено време. Пари не са ми искали. Ама ми дадоха краен срок.  Cry

ЛамаРинке, на мой колега папагалът беше усвоил звука от разваленото кранче на чешмата в кухнята и падането на капките вода.  Laughing

# 46
Didranad, хихи 'пльок, пльок' и нашия дивак си го знае. Новото 20 беше миналата седмица. Събуждаме се от звук на биещи се котки - много силен, споглеждаме се и хукваме по стълбите надолу - единият към градината, другият отпред пред входната врата, озъртаме се - нищо. Срещаме недоумяващи погледи насред хола и в този момент отново същият проницателен звук откъм ъгъла на стаята...нашият хубостник доволно ни гледа от клетката...онемяхме! Та сега освен папагал с всички екстри, периодично 'имаме' котки Laughing

ааа и като каза курсови работи и НБУ - и аз съм на същия хал за същото място Crazy

# 47
Ох, аз смятах само СУ, ама ми пуснахте мухата.
Ще взема да се пробвам и в НБУ. Crazy

# 48
Най добрата смазка за панти, за гумени уплътнения и клапи, гумички на чешми е свинска мас. За врата дори не е необходимо да се откача от пантите, само малко да се повдигне и да се мацне с пръстче в цепнатинката между всеки две панти. Гаранция за нескърцане една година.

# 49
  • Варна
И аз си пека чушки на котлона. После с малко олио и оцет си ги хапвам.

# 50
  • Казанлък of all places
Сопрете се с тия манджи, бре! Пусти Готварски! Laughing

# 51
  • Варна
Ха-ха, като казахте манджи...забравих да споделя, че преди две седмици ходих на вега- тест. Оказа се, че мога да консумирам само зеленчуци, риба, някои сирена и шоколад. Това хляб, царевица, боб, кортофи, ориз, част от морските дарове, млека, повечето подправки- всичко беше препоръчано да го изключа. И го изключих. Та спазвам го почти стриктно/без частта с бялото вино/ и околните казват, че има промяна. Пък на мен ми е смешно, щото то така без повечето хранителни групи всеки ще започне да слабее Laughing.

# 52
Какъв е тоз тест?

# 53
http://vega-test.com/
И мъжа ми си прави такъв преди година. Общо взето по него се ориентираме за храната, но не го спазва стриктно.

# 54
A, как не, ще вземат да ми кажат да ям месо. Crazy

# 55
Божее, аз без месо не мога Whistling Зиме, лете, за мен няма значение. Без хляб и без месо не мога просто Naughty

# 56
  • Варна
Снощи пържих зелени домати. Стават за ядене. С една идея по-близо съм до Холивуд. Simple Smile

# 57
Да ,ще си направя тест за да ми кажат , че мога да консумирам само бородински хляб с червен хайвер  Wink

След последната ми попска яхния направих една бака с таратор и е в хладилника. Който иска нещо по- завътяно - ресторанта е отсреща  Grinning Децата ги няма и съм мома)

# 58
Катюш, мъжът ми ходи преди няколко години, а неподходящи за него се оказаха 2-3 неща като стафиди, зелени маслини и забравих какво. Както му казала докторицата- бил човек с рядко добър метаболизъм. Познай дали не продължава да бори едни килограми и  сантиметри около талията си. Но той е със слаб ангел де, фъстъчки, бира, уиски, дроб сърма... да не живее веднъж:)
В кухнята ни е около 100 градуса  Confused а аз май се боря за тиквен готварски медал.

# 59
  • Paradise
Споделям 133 години Софийска пожарна.
Уви, положението в пожарната е както преди 133 години (само дето с ведрата и каруците не са тръгнали да гасят още)
Главоболието няма да ви го споделям, мисля да го преборя.

Общи условия

Активация на акаунт