СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 030
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
От едно известно време сутрин си пия кафето с "Бодилник" на ТВ 7- не  гостуват само дежурните политици... А самата телевизия ми допада от всички , най - гледани. Но тази СУтрин с професора се кръстя с две ръце. На 76 г ,. да се досетиш , че си пропуснал да станеш баща Shocked И след като толкова много се коментира раждането на русенлийката с близнацитеи линчуването й , то за Вучков е нормално да станеш баща на тази възраст , неговата.

Понягога искено завиждам на хора , които не забелязват , не усещат лудостта си , а напротив - натрапват ни я.

# 31
Еее, Вълчо, да ме беше питал, аз ям гъби и яйца  Laughing
И лук слагам.
А понякога само гъби и лук.
Обичам гъби по принцип.

# 32
  • Бу-у-урга-а-ас
Питанка към бургазлийки - как, освен с такси, може да се стигне от гарата до парка с пясъчните статуи?

С такси ще излезе около 4 лв. макс. Цената на билета е 1лв.
Ако хванеш автобус номер 4 слизаш на ЦУРКА и от там пак има ходене.

# 33
  Мммм, най-любимия ми омлет е с гъби   chef И като го хапнеш със салата от розов домат, печен пипер и лук-ей ти лесна, вкусна лятна манджа Simple Smile
  Вучков ми е дотолкова неприятна личност, че даже скечовете с лудостта му не успяват да ме разсмеят.

# 34
Ох, щях да питам как се пече пипер, добре че се сетих, че са чушки това  hahaha

# 35
  Ео, като прочетеш откъде съм- превода е лесен  Joy Joy

# 36
Има видима разлика между пиперка, чушка и камба.
Вие ни се чудите защо наричаме с една и съща дума растението пипер и голямата пиперка за печене и пълнене.
Ние също ви се чудим как наричате с една дума дървото черница и плодчетата й - черници. След като са бубонки или дуди.
Снощи пържих гъби с яйца, и се сетих откъде ми е познат вкуса - от  запеканките в една тясна уличка на Варшава.

# 37
  М/у другото като сме зачекнали кулинарна тема, аз пека и чушчици. На горещия котлон слагам люти чушки, поопуквам ги, надупчвам лекинко, поръсвам със сол, олио, оцет, счукан чесън и копър- и това се яде за салата Simple Smile

# 38
  • о`майна лунна нощ е
Еленор, припомни ми как баща ми беше направил домашна сълзотворна бомба. Решил човекът да изпече във фурната малко люти чушки и да ги стерилизира после в бурканчета. Тъкмо се бях прибрала, когато отвори вратата на печката. Цял следобед ревахме и бърсахме сополи.

# 39
Баба ми Екатерина през зимата си търкаляше на края на печката едни микроскопични сухи чушлета, да си ги стрие в супата. Отровно къри, сълзи, сополи от всички, и пот от челото на бабата.
През лятото ги ядеше сурови, а излишъците нижеше и окачваше де що може - по сачаци, дръжки на прозорци.

# 40
Стига с това люто в тая жега, бе хора #Silly

# 41
чакам документи по пощата...вървя из къщата и си правя каквото си правя и има няма през час отварям вратата към входната да проверя за писмото...няма, но вратата скърца странно от няколко дни, а папагалът реши, че това е много приятен нов звук, които трябва да научи и да повтаря с часове...чакам, а тук може да се чака с месеци Thinking

# 42
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
точно на деня ми за разтоварване се отворихте на кулинария, брей.  ooooh! Обичам лютото като бай ви Ганьо, и щерката съм я научила, а майка ми научи приятелите си от Дрезден на люто и даже си правят зимнина - чушлета с чесън и копър, както и различни туршии.
Вълчо, най-вкусен омлет с гъби става от челадинки, спомен от детството ми.

Похвал, стегнах се и дописах първата изостанала курсова работа, да се готвят още не-съм-ги-броила колко. Laughing

# 43
чакам документи по пощата...вървя из къщата и си правя каквото си правя и има няма през час отварям вратата към входната да проверя за писмото...няма, но вратата скърца странно от няколко дни, а папагалът реши, че това е много приятен нов звук, които трябва да научи и да повтаря с часове...чакам, а тук може да се чака с месеци Thinking
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не ти завиждам, да знаеш.

# 44
Дид, не говори така, че ще се откажа утре да подавам документи за магистратура.
Хеле, сега едни другарчета казаха, че ако не се явиш на време на защита, плащаш цели семестриални такси. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт