СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 032
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Естер, като воайор или като участник?
Аз може като фотограф  Joy

# 16
  • о`майна лунна нощ е
Запявам с един от химните на лятото - Замунда банана бенд и "Жега е ..."
http://vbox7.com/play:fc6b74dd

ПП - нашите плюшковци висяха закачени за ушите по теловете миналата седмица. Малки са ни ръчичките да ги нагушкаме всички наведнъж .. не че не се опитваме  Mr. Green

# 17
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
В ерата на фастфууда и автоматизирането на всичко остана и да автоматизират човешките взаимоотношения и съвсем ще замязаме на робозомби. Този сватбомат и разводомат като нищо може да се възприемат като нещо естествено от следващите поколения.  Confused

# 18
Днес изписаха мама от неврологията. Явно по-добре, щом се шегуваше с новите си чехли като на медицинска сестра.
Затворили барчето и магазина пред болницата, празни са. Крайно време беше, абсолютен бардак.. на път към болницата на всеки две пресечки стоките поскъпват по магазините с 20% и в тоя магазин са върха. Навярно в магазина имаше бонбони, които са били притежание на всички лекари. Веднъж даже купих кутия бонбони от там, дето целофана на кутията се измъква настрани. та в кутията имаше десетолевка от благодарен пациент. Веднъж докато чакам, мернах лекар, който донесе найлонка с шест - седем кутии, а продавачката му прегъна 15 кинта от касата.
До съзнанието на кварталния просяк още не е дошла мисълта, че вече няма смисъл да виси пред магазина, кеси, седнал на стъпалата.
Цветното петно в деня ми бяха три деца - две момичета и едно момче, доброволци в БЧК. Оформят документи и дават помощи на инвалиди по списък - 3 кутии вафли, 2 консерви лозови сарми, 5 пакета ориз, фиде, грис.
Можеше да ги питам от кое училище са, да напиша едно благодарствено писмо, ама на - 90% от идеите ми идват отпосле.
Лястовичетата на селските лястовици от В вход са излетели от гнездото и са се наредили на едно клонче на липата малко над прозореца ни. 6 парчета тинейджъри, браво на майка им и баща им.
Интересно как има хора, които с раждането си знаят какво искат. Преди време имахме съседи на квартира, едното им момиченце мечтаеше да стане медицинска сестра и даваше на куклите лайка, поставяше им инжекции. Днес я заварих медицинска сестра в неврологията, завършила, започнала работа от две години.

# 19
Естер, като воайор или като участник?
Аз може като фотограф  Joy
Аз може да дойда, като съветник и инструктор.

# 20
  • Варна
Днес инсталирах в офиса новият принтер.
Отдъхнах си.Стария  направо стария ми беше взел здравето.

# 21
Дано е по- добре, Вълк. А за бонбоните- ами, престанете да давате, и то от най- гадните/шегичка Simple Smile/. Ако пък приемам всичките оферти за алкохолни вечери по време на дежурства, може и аз да изкарам някой лев допълнително.
Във връзка с това кой какво иска от малък- вчера  се смесих с тълпа родители на кандидат- медици. Голямо напрежение, една майка се разплака почти неутешимо. И сигурно не е само тя, де, както и не са единици явилите се, само за да задоволят родителски амбиции. Гледаш го как седи, блее и чака да минат двата часа, за да напусне. Да не говорим за похабените средства...

# 22
ох, и аз тук.
Днес има малко светлина в тунела от вчера. минах през банята и се охладих.
господинът спи, променен бил...

# 23
Споделям син със свалени вече брекети, но с продължаващо лечение. Тъкмо се зарадвах че всичко приключи, и ме изненадаха с 700$ Crazy Край няма!

# 24
И аз да споделя, че се притеснявах днес много от един медицински преглед. Едно, че не бях ходила близо година, второ, че от нова година насам, все имах болки от време на време.
Слава богу, не е нищо опасно  Peace
Отдъхнах си, чакам мъжа си, да го водя да пием бира Hug

# 25
  • Майничка
Питанка към бургазлийки - как, освен с такси, може да се стигне от гарата до парка с пясъчните статуи?

# 26
С автобус номер 4 и после през "Флората" .Някъде на 10 минути пеш се намират. Simple Smile

# 27
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз барабар Петко с мъжете, се позиционирах в Гугъл Плюса. Успях да се закача, направих си профил, поканих този-онзи от форума. Не че виждам смисъл и мисъл, но да не изоставам от технологиите  Joy Не ме въодушеви тази придобивка.

Станах фен на Юлка във ФБ.  Heart Eyes

# 28
  • Москва
Добър вечер   bouquet
Почти 12 часа бях по улиците на София и единственото, което искам сега е да се трупясам в леглото и някой да среше косата ми.

Вълк, дано майка ти да е добре и да няма повече проблеми.

# 29
Стана ми навик готвене и четвърто ядене посред нощите. Отде кликнах тука, никога не съм комбинирал гъби с яйца http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=30.7260

Общи условия

Активация на акаунт