СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • о`майна лунна нощ е
Ех, NinoTino - прегръдка и от мен ...

# 346
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мише, ако мога да помогна с нещо, насреща съм, пък съм и наблизо  Hug

# 347
Племенницата ми е бременна два месеца след мисед и всичко е наред! Отдавна не съм била щастлива! Simple Smile
На тъжните дами-и аз винаги съм тъжна, не се усмихвам много, но за всеки идват слънчеви дни! Прегръдки от мен! Simple Smile

# 348
# 349
Да се опитам ли да ви развеселя, днес не съм пила де, т.е. пих една бира навън, но както и да е. Видях се със сестрата на моята приятелка, шведката, на чиято сватба се запознах с испанеца, помните ли го, о, Игнасио  Laughing

Какво се оказа, че това момиченце, сестрата на булката също си го е харесала още преди, защото тя беше също в Испания и го е виждала веднъж и преди сватбата. И на самата сватба също като мен го е харесвала и е искала да танцуват ала бала, но вика той като се залепи за една рускиня и...какво му направи тази не знам, имах казва чувството, че нещо му е сипала в чашата, че вика той само до нея и с нея. Та ей така се посмяхме сега като и казах, че и аз съм била на същата вълна....а после тя ми каза, че таз същата рускиня, дето и на малкия пръст не може да ни стъпне, ходила в Мадрид, явно той я е поканил и т.н. А същевременно тя, нахалницата имала и гадже уж някъв канадец, но и наш Игнасио е омотала...Та, да, виждате ли какво правят рускините.... Аз и казах сега на детето, че аз отдавна го прежалих тоз Мунчо, не си струва и тя да го мисли...А той сега в Швеция ще ми ходи, пак с рускинята ще се види....халал да и е  Crossing Arms

# 350
Много беше готино моминското парти. Имаше един, дето много се навърташе около булката, направо ми се искаше да дойде да се запознава с нея и тя да каже, сори, бременна съм, омъжвам се след 20 дни.  Laughing Би било яко. Ама не дойде  Crossing Arms Единствените двама, над които не стърчах, бяха вече заети  Laughing Вече ще излизам само с тези обувки, тест ще са ми.  Crazy

# 351
Историята помни една малко бременна кандидат булка, която беше открита на моминското си парти с чаша уиски, цигара и на коленете на чужд мъж от кандидат младоженеца и след това сватба нямаше Mr. Green.

# 352
 Joy Ужас.  Laughing

# 353
  Кое е по-лошо- да те изгонят от собствената ти сватба или да избягаш?  Laughing Имам близка, която избяга от първата си сватба, като гонитбата е била като хайка за вълци. На втората е била зорко пазена от баща, син, брат'чеди и брат'чедка за 00  Joy
НиноТино, ако има нещо успокоително- всичко свършва- и хубавото и лошото.. Hug

# 354
Така е Елинор, всичко свършва.
Много сте мили, душата ми е като феникс, винаги се възражда, бързо, за да мога да давам сили на по-слабите мои близки.
Благодаря ви пак!

А сега по същество и в крак с последната тема в темата - ester, аз казах ли ти, а?  Mr. Green

И като казахте за развалени сватби, аз лично с дискретност спасих една. Просто не казах на приятелката ми, че бившото и гадже е пред ритуалната зала, в една кола и се крие зад вестник.
Тогава ми каза, че ако е знаела е щяла да си тръгне... а сега ми казва - добре, че останах.
Има добър брак Simple Smile

# 355
Мъчно ми е за Ейми Уайнхаус.  Cry

# 356
Много жалко наистина! Само на 27....а и такъв уникален глас...

Нино, да, права беше...аз дори направих каквото можах, но ей на, две сме били даже, най-добрата приятелка и сестрата на булката, но и двете една рускиня ни отвя и отнесе Начко като куцо пиле - домат...То поне да беше някоя красива рускиня, така изписана, руса, хубава, ми то...

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 13:04 от ester

# 357
 Joy
Оф, като те слушам така, чудя се докато аз се чудя дали да му пиша на онзи принц, той да не вземе да стане обвързан с някоя друга и аре пак 8 години  Joy

# 358
Mисля, че е по хубаво да избягаш, отколкото да те изгонят, най малкото първото предполага съвпадение на случващото се с твоята воля ( представям си нещо като в 'Абсолвентът' , един от любимите ми филми).

Днес изживях един от най сериозните моменти на шок в последно време. Както съм споменавала често, ходя на басейн всеки уикенд. Контингентът е горе долу постоянен, понаучила съм ги, особено по банските, шапките и очилата. Днес открих, че едно от телата, на което давах 20+, максимум 30 години, всъщност принадлежи на жена над 60  Shocked

# 359
Е, аз откога разправям, че искам да съм западно-европейска баба....

Общи условия

Активация на акаунт