СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Аз така бях бавачка на едно момиченце на 5, аз на 21. И на една спирка тя ми рецитира стихчета, гушка ми се, ала-бала. И една баба ме гледа и ми вика "Ех, малка си я родила, ама да ти е жива и здрава".  Laughing

***** и двойните стандарти в тая държава, братче. По друг въпрос, де, не с бабите. Laughing

# 391
Първо аз трябва да стана дядо, чакайте си реда. Ама че нахални девойки.

И аз се пържа с ДАИ - наредба 34 и закон за автомобилния транспорт, а не мога да отворя едни файлове pdf .  Излиза ми сив правоъгълник, червено кръгче с бяло х на него, и надпис Application not found.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 11:52 от Вълкът с дълъг ник

# 392
  • Казанлък of all places
Ми за га здиш, дето викат по чирпанско.Simple Smile

Отварям вратата на офиса тази сутрин и  пред очите ми лъсва отворения прозорец в цялата му прелест ; в следващия момент през него се изнасят две котки , а аз за секунди установих ,че и компютъра , и принтера и всичко си е на мястото. Явно от бурята се е отворил и котетата какво да правят...
Ама си беше ударно начало на деня де!

# 393

Ами, то напълно не зависи от мене, затуй здъ. Пък и да стана, кой ще ми даде внуче за седмица, месец, лятото, дали ще ни гласуват доверие?
Ако живеех в по-голям и разкрепостен град, бих се кандидатирал за гледач на дете. Ще го уча на математика, ще го закаля като спартанче, ще бройкам бавачки, майки и баби в парка.

# 394
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз стартирах ударно - с неколегиален спор относно климатизацията на помещението. Сутрешна прохлада след бурята, а в офиса колегата надул климатика на макс и застанал плътно на ледената струя да му издухала потта от гърба.  Вътре студ, бели мечки с малки мечета да отглеждаш. Толерантна съм, но понякога не мога да си премълчавам.  Tired

# 395
Споделям много весел слух...някой си решил /не знам що/, че с половинката сме се бракували и разтръбил навсякъде. От няколко дни получаваме поздравления, кой къде ни види. Моичкият седи и се хили по английско му, а аз по българско му питам: Аммм, къде са ни подаръците?  Laughing

# 396
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ъммм, къде е почерпката, ЛамаРинке?
Ха, честито ви, значи му е време да се бракувате, ако не сте го сторили.  Laughing

# 397
Ъммм, къде е почерпката, ЛамаРинке?
Ха, честито ви, значи му е време да се бракувате, ако не сте го сторили.  Laughing

Не сме още, планували сме го за догодина, щото аз искам нещо специално за меден месец, а от отпуската на половинката остават едни 8 дни, които сме ги писали вече за първото му посещение на България през ноември /да се запознае с новата си рода, един вид/ Wink

П.П. Ще черпя и още как Laughing

# 398
И после снимки да видим  Sunglasses

# 399
И после снимки да видим  Sunglasses

Ще флудна форума, ама без очаквания за 'принцеса в бяла роклА' - не ми е в стила на характера  Laughing

# 400
Нищо, нищо. И на мен на първата сватба не ми беше  Laughing
Аз по-скоро от професионален интерес, да видя английските колеги на реална сватба, а не на портфолио. Laughing

# 401
  • Москва
Някой да ми обясни как да се извърши технически преглед на МПС, за чийто преглед има лиценз само и единствено КАТ, но то е в движение,а от там нямат право да извършват прегледи на МПС-та, който са в движение. На сладурите от транспортно министерство не им работи сайта,а шефът на ДАИ Пловдив бил извън града та евентуално другата седмица може да се реши казуса.  #Crazy

И един въпрос- само на мен ли Мтел ми създават проблеми с изпращането на съобщения в чужбина?

# 402
  • България-Швейцария
Я какви амбициозни полурускинчета ходели по нашите земи.
На слаба конкуренция е попаднало въпросното, Гаргамел Mr. Green
Я да бе случило на някое зло like me, да й реализира и най-мрачните кошмари и да я накара се озърта до края на живота си, хич не съм сигурна, че събитията щяха да се развият по този начин.
Що така потърпевшата девойка си е оставила магарето в калта newsm78

Деси, стискам всякакви палци Heart Eyes

# 403
Ох, аз все още съм в отпуска - до края на седмицата. На почивка няма да ходя, а така си мечтая з аплажа, за морето, за слънцето. Тук ме е страх да изляза и да отида до съседния парк. Писаха, че имало много кърлежи.  #2gunfire #Cussing outНезная защо не се взимат мерки?! newsm78
В момента съм сама пред компютъра и скучая. Сутринта, както винаги забърках нещо си там за ядене.   chefВечерта излизах на малка разходка до по-далечни маркет и после само се оглеждах да не съм си лепнала някой кърлеж, че монахме през парка.  TiredМори ме и някаква екзема на крака, която се мъча да самолекувам, защото като отидох на лекар с лека ръка ми изписаха локоид крем, а той бил кортикостероид, от който повръщах като за световно.  #Crazy Sick
Дано се оправят нещата!  Wink

# 404
  • Майничка
...
Що така потърпевшата девойка си е оставила магарето в калта newsm78...

Вероятно защото, няколко дни след скандала с неговото изявление, започнаха да си "оправят отношенията" в леглото и тя аха да се реши пак да си пренесе такъмите в новия апартамент и той я сюрпризирал, че вече се е бракувал. Предвидливо не беше раздал покани за сватбата на общите им приятели, само ги информирал за час и място. Ние така или иначе не ходихме, но част от тях са очаквали съвсем друга булка.
Но май и "рускинчето" не е било съвсем в час с неговата "дипломация", защото няколко дни след сватбата, по своя инициатива е потърсило контакт с нея чрез нейни приятелки и е възстановило от "сватбените пари"сумата, дадена им от нейни роднини на годежа.

Общи условия

Активация на акаунт