СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Те докато разберат какво искат от живота на 38, на 40 вече криза на средната възраст.
Егати. Rolling Eyes

# 511
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това, което казва Трамелчето за прехода е вярно.
Как пък преди 20-30 години да си съпруг и баща на 24-25 е било съвсем в реда на нещата, мъжете са поемали отговорностите си с пълно осъзнаване на ситуацията, сега едва ли не са бебета на тая възраст, и всички се чудят и маят, ако някой подобен индивид гледа сериозно на живота.

Андж, Дренкс, мерси  Hug

# 512
Те докато разберат какво искат от живота на 38, на 40 вече криза на средната възраст.
Егати. Rolling Eyes
После на мъжете им било лесно. Гледай как ги е прецакал живота - 2 год., за кое по-напред, м? Laughing

# 513
Именно, Деси, това имах предвид и на това се чудя.
Ламарина, тях не знам, ама нас, дет трябва да ги чакаме да се начудят - много. Rolling Eyes

# 514
Що, Ео, няма ли осъзнати?

# 515
20-30 - не. Даже жененият в офиса на 24 (на 22 се е оженил) е абсолютен пикльо и не знам как го търпи жена му. Само се мисли за голям мъж.
Току-що установих, че и на 33 не са. Rolling Eyes
За другите - не знам. Надявам се и да не разбирам, писна ми от простотиите им.

# 516
Еовин, неам нерви аз да чакам маята да втаса, че тепърва да става на хляб...затова съм на дереджето - готово омесено тесто, пък било престояло 46 мин. /да се чете години/ на средна температура /да се чете възраст/, хич ми не е проблем...слагам във фурната и чакам хлебчета Laughing

# 517
Ми сигурно, но аз като цяло не познавам по-възрастни мъже.
Нито знам къде да се запознавам с тях, нито смятам, че мога да ги направя щастливи, щото и мойто характерче не е песен да го пееш и ще им трябват бая нерви да ме изтраят, докато заприличам на нормална жена. Но това се отнася за всички мъже, де, не само по-възрастните.

# 518
...щото и мойто характерче не е песен да го пееш и ще им трябват бая нерви да ме изтраят, докато заприличам на нормална жена.

Говори ми...бащата все повтаря: 'Ние с майка ти понякога се чудим как те траем такава, какво остава за чужд човек, тате' Rolling Eyes Laughing

# 519
А, молим ви се, никакъв ботокс, никакви пластики. На басейна  Blush има и една такава бамбина, лицето й наподобява Жената котка и е единствената, която някога съм виждала там по бански-прашка.
Ако ще се старее- да се старее естествено викам аз, всичко останало е бумеранг. Докато лети в едната посока -добре, ама като вземе да се връща става плашещо.

# 520
  • Кацнала на едно дърво.
И аз така викам, ще дъртея естествено.  Laughing
Като бях малка, за мен средната възраст беше 50 години (100:2). Още пазя свято този си възглед.  Mr. Green

По повод за мъжката възраст пък... Руснаците казват, че мъжът е като динята - коремът расте, дръжчицата съхне.  Joy

# 521
Хахаха, има и друго: Под голям камък - голяма риба  Laughing

# 522
Mен рибите никога не са ме интересували чак толкова, всъщност.

# 523
Малии, то и аз вече на 30 години и се мисля още за недорасла   Laughing

# 524
Хахаха, има и друго: Под голям камък - голяма риба  Laughing
Това са го измислили тия с воденичен камък. Другите казват - кон бегач и мъж е/ач с тумбаци няма.
Ео, земи си втора ръка, 40+, обикновено вторите съпруги биват носени на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт