The L- Word

• 32 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Дъщерята на Шер е нещо страшно....жалко за дъщеричката на Анджелина Джоли - Шайло, тя също е тръгнала към транссексуалността...Дано да се оправи като стане малко по-голяма... Thinking

# 241
Всъщност не знаем точно какъв секс са правили Wink нищо че Макс забременя  EFP

Това според мен дава отговор какъв точно секс са правили  Mr. Green

Лиса беше уникален образ  Laughing Почувства се изнасилен, когато Алис пожела да си ползва "истинското нещо"  Joy  Joy

# 242
Дъщерята на Шер е нещо страшно....жалко за дъщеричката на Анджелина Джоли - Шайло, тя също е тръгнала към транссексуалността...Дано да се оправи като стане малко по-голяма... Thinking
ОФФТОПИК
Чаааакай малко, какво значи нещо страшно?
Представи си хипотетично, че ти беше родена в грешно тяло?

По темата:
Не ми е съвсем ясно защо не харесвате Тина?
Като характер или не харесвате Лоръл като външност?
Защото освен Хелена, Тина според мен е най-благодатния характер, всъщност и най-логичния като развитие в целия сериал.

Всъщност не знаем точно какъв секс са правили Wink нищо че Макс забременя   EFP
Това според мен дава отговор какъв точно секс са правили  Mr. Green
Лиса беше уникален образ  Laughing Почувства се изнасилен, когато Алис пожела да си ползва "истинското нещо"  Joy  Joy
Именно, сещам се за изненадата му когато разбра?
Не е май удобно да задълбавам в техники, но според мен е станало малко по-различно от стандартния начин.  Mr. Green
И след като Лиса може да е лесбийка в мъжко тяло, не е ли възможно Макс да открие гея в себе си?  Wink

И още за Лиса, това с Алис беше класически случай на изнасилване, но и там не се задълбочиха особено.

# 243
Макс се изненада, защото приемаше конски дози тестостерон и нямаше цикъл  Peace

Тина точно на външен вид не я харесвам, стои ми като лелка до ултра-горещата Бет  Wink

# 244
Тина точно на външен вид не я харесвам, стои ми като лелка до ултра-горещата Бет  Wink
Ахааа ок Wink не е достатъчно на ниво за любимката Бет  Laughing
Между другото забелязала съм и в други форуми, че фенките и феновете обикновено са или в отбора на Шейн или в отбора на Бет и това не само в България, а и в чужди сайтове.

# 245
И каква е дъщерята на Шер?  А Шайло не е ли много малка?

# 246
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахааа ок Wink не е достатъчно на ниво за любимката Бет  Laughing
Между другото забелязала съм и в други форуми, че фенките и феновете обикновено са или в отбора на Шейн или в отбора на Бет и това не само в България, а и в чужди сайтове.

Логично, те двете са най-горещите мадами в сериала, като визия и като поведение. И все са в някаква каша намесени...

Тина ме дразни като характер, основно в трети сезон. В началото ми беше много любима.

# 247

Предполагам това са най-впечатляващите персонажи  Wink

Хора, убивате ме с това за Шайло  Crazy Малко момиченце иска да я обличат в момчешки дрешки, голяма работа  ooooh! Мен лично като дете никой не можеше да ме обуе в пола, оревавах квартала  Laughing  Laughing И рокли отказвах категорично да нося  Mr. Green Сега на дърти години открих роклите и съм натрупала значителна бройка в гардероба  Flutter Пък и по мъже ходя, а и никога не съм искала да си сменям пола   Whistling

# 248
Хех, аз пък миналата есен открих токчетата, транссексуална ли съм или просто обичам да ми е удобно newsm78 Mr. Green?

# 249
Аз още не мога да се прежаля за токчета  Confused Има ми нещо, знаех си  Mr. Green

# 250
Аз съйм стрейт, нося токове с дънки hahaha. Сещате ли се за тренировката на Дейна за гейдар в първи сезон Mr. Green?

# 251
Аха - мацка с червени обувки на токчета = totally straight  Laughing Ама Дейна милата не знаеше  Crazy

# 252
Идеята беше токчета и дънки, ама аз нещо не я разбрах, защото Алис постоянно се носеше така Rolling Eyes.

# 253
Алис се самоопределя като totally femme  Wink

# 254
Ами тя си и беше Grinning. Особено до Таша Mr. Green. Довечера ще ви затрупам с мърдащи гифчета, намерих много готин блог.

Общи условия

Активация на акаунт