The L- Word

• 32 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Таша ми е ужасна, същата е като Тара (ах, какво съвпадение) от ИК  Crazy Мъжествени и неприятни  Confused

# 256
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ, Шайло? Откачихте ли?
Я, се опитайте сега да ме обуете в пола или рокля, пък какво остава, като съм била малка.  hahaha
Е, може да се каже, че бих пуснала на жена, ама нямам намерение да си сменям пола, съвсем суперско си ми е в мойта кожа.  Mr. Green

Таша беше красива.  Heart Eyes

Алис се самоопределяше totally femme, ама в последните сезони, преди това си беше totally gay!

# 257
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарки, лезбийките ги делят на femme, dyke и butch, мисля така беше. Та Алис се определяше като женствено изглеждаща лезбийка, Шейн и Дилън бяха във втората група, Макс в последната Mr. Green.
Таша е красива, с изваяно лице, но като поведение прекалено мъжка.

# 258
Още малко снимки Grinning

# 259
Тина точно на външен вид не я харесвам, стои ми като лелка до ултра-горещата Бет  Wink
Ахааа ок Wink не е достатъчно на ниво за любимката Бет  Laughing
Тина ме дразни като характер, основно в трети сезон. В началото ми беше много любима.
Хахаха! Да не вземе да преспи жената с мъж.  Joy

Говорейки за женствеността на Алис се сещам, че в 1ви сезон беше бисексуална, а после сценаристите нещо се разсеяха и на процеса на Таша вече беше гей  Peace

# 260
Не е заради това, все не знаеше какво иска, постоянно нацупена и недоволна, мрънкаща, нечестна. Не че Бет е стока де, тя пък колко глупости натворри петте сезона, не е истина hahaha.

# 261
Не е заради това, все не знаеше какво иска, постоянно нацупена и недоволна, мрънкаща, нечестна. Не че Бет е стока де, тя пък колко глупости натворри петте сезона, не е истина hahaha.
ТЦ не съм съгласна Simple Smile
Нацупена? Недоволна? Има защо, имаше някои сцени в първите два сезона с Бет които ако ми се бяха случили на мен щеше да има труп в сериала много по-рано  Twisted Evil
Мрънкаща? Да защото беше супер неуверена Бет я потискаше чисто психологически в първоначалния вариант на връзката им, чак в 4ти сезон палачинката се пообърна.

Нечестна? Стига бе... Целия сериал е като наръчник за изневярата. Начело с Бет. Wink
Първите 3 сезона имаше една единствена героиня от главните 6-7, която не изневери никога на никого, нито телом, нито духом? (Позналата я има мохито от мен  bowuu )

ПС
Като бисексуални са се обявили скромно  Party
Кристиана Локен (Пейдж) е скоро се е развела с мъж и живее с жена
Карина Ломбард (Марина)
Миа Кършнър (Джени)

Направо не знам как може да съм толкова разсеяна и как съм я пропуснала
Лоръл Холоман / Тина също е бисексуална

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 00:42 от Boomer

# 262
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 08:59 от kate_ sm

# 263
Я да се пробвам за мохитото- Дейна Wink.
Иначе Бет си беше шавлива от началото до края, затова дори и собствената и сестра повярва на Джени, в историята с богаташката.

Няколко уникално красиви снимки на Кейт, особено първата Heart Eyes

# 264
Я да се пробвам за мохитото- Дейна Wink.

Нееее! Тя изневери на Тоня с Алис и после на Алис с Лара!  Twisted Evil

И като съм почнала с Лоръл...
Това е сайта й за картини, мацката рисува при това доста прилично
http://www.laurelhollomanstudio.net/

# 265
За Тоня забравих, но на Алис не изневери, сети се, че първо скъсаха, после в колата каза на Лара, че не е готова за нова връзка и Лара обеща да я чака. Но по тази логика няма една вярна- Джени изневери на Тим, после на Макс, Бети и Тина обсъдихме, Шейн всички я знаем, Алис може би, но не съвсем...

# 266
има Wink
но така като изсипа всички имена няма как да спечелиш мохитото  Grinning

Офтопик
Как е мохитото в Прага  Laughing

# 267
За Тина ли се пита в загадката?

# 268
Хехе, то се е видяло, че мохито няма да пия, ама поне кажи името, за да ти кажа, че и въпросната е изневерявала hahaha

И в Прага, както навсякъде, страхотно Wink

# 269
Мдааа и тя кръшна Simple Smile

Е айде де помъчете се малко после ще кажа  Sunglasses

Малък подарък за фенките на Кейт

Общи условия

Активация на акаунт