The L- Word

• 32 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
За браковете нямам нито един довод "против"  Wink

# 481
А какъв довод би могло да има против отглеждането им от двама родители от един пол? Thinking Мен ми е леко странно само това с мама Б и мама Т Laughing И ми се иска по някакъв друг начин да можеха да се наричат, не като две майки, а като двама родители, все още не е толкова разпространено, че да се измисли чак и термин. Но иначе не виждам по какъв по различен начин ще бъде отгледано детето. Това ми направи впечатление и когато идваше оная жена от социалните за осиновяването на Анджелика - детето нямало да расте покрай мъж, добре де, ако е самотна майка, ако е вдовица - твърде вероятно е пак да расте без при него да има мъж и какво?

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Слънчо, тъкмо мислех да ти подшушна за шоуто в ДиС, ама ти вече си там Laughing

# 483
А какъв довод би могло да има против отглеждането им от двама родители от един пол? Thinking
Аз лично не се сещам за нито един освен за предрасъдъците на мнозинството и обществото.

Това ми направи впечатление и когато идваше оная жена от социалните за осиновяването на Анджелика - детето нямало да расте покрай мъж, добре де, ако е самотна майка, ако е вдовица - твърде вероятно е пак да расте без при него да има мъж и какво?
Абсолютно, немалко деца гледани от майка и баба да речем или от майка и леля, тогава на практика те също са отглеждани от двама родители от един и същи пол?!
Сори, че зачеквам само женската страна на въпроса, но съотношението на самотните родители жени и мъже е огромно.

По този въпрос съм убедена само в едно - няма по-неприятен вариант за едно дете от отглеждането му в т.нар. институция  Peace
Е тук е ясно, че сме единодушни, но не беше това въпроса. Wink
Затова детайлизирам въпроса си, какво точно би имала против ако двама гей-мъже отглеждат осиновено момиченце?
Тук специално наблягам на гей-мъжете, защото за гей-жените както ни показаха Т+Б е доста по-лесно да имат собствени деца  Simple Smile

И защото стана много сериозно още едно клипче за онагледяване

# 484
какво точно би имала против ако двама гей-мъже отглеждат осиновено момиченце?

А ако двама гей-мъже отглеждат момченце?  Rolling Eyes Твърде отскоро и на твърде малко места по света е разрешено на гей-двойки да осиновяват, няма дългосрочни наблюдения как се отразява на децата отглеждането в еднополова двойка  Peace 

# 485

А ако двама гей-мъже отглеждат момченце?  Rolling Eyes Твърде отскоро и на твърде малко места по света е разрешено на гей-двойки да осиновяват, няма дългосрочни наблюдения как се отразява на децата отглеждането в еднополова двойка  Peace 

Ами ако детенцето е биологично дете на единия баща? Може би тогава няма да има нужда от осиновяване.
Според мен отглеждането в такова семейство - с двама мъже или две жени, по-скоро би могло да даде на детето шанс да разбере, че има и друг вид връзки и взаимоотношения. Те така или иначе ще си виждат разпространения и обичайния модел на семейство, защото са заобиколени от него - с баща и майка, но ми се струва, че има шанс да бъдат малко по-толерантни към различието. Аз повлияна от сериала си приказвах с познати, с колеги - ами толерантността им е на нула и то дори не могат да се аргументират защо. Дори да не говорим за деца, самата връзка от този тип им се струва нередна, странна, неприемлива.

Boomer, спешъли заради теб снощи гледах отново моментите, в които Кармен и Шейн се събраха - хич не ми изглеждаше като да я искаше Шейн заради Джени, беше така хлътнала по Кармен, че чак и вратата на колата й отваряше Laughing А и когато след първата им истинска среща бяха заедно, Шейн й призна, че я обича, което за нея, съгласи се, е доста голямо нещо, аз поне не се сещам на друга дали е казвала, че я обича. newsm78  Не че ще постигнем съгласие де, ама да си кажа Laughing

# 486
А ако двама гей-мъже отглеждат момченце?  Rolling Eyes Твърде отскоро и на твърде малко места по света е разрешено на гей-двойки да осиновяват, няма дългосрочни наблюдения как се отразява на децата отглеждането в еднополова двойка  Peace  
Аз не виждам проблем в нито един от предложените  варианти!!!

И не си права има вече изследвания, те американците имат доста пари за харчене...
Накратко в тези изследвания има много интересни изводи, като например, че децата на еднополови двойки са статистически по-интелигентни, по-толерантни, но по-уязвими при сблъсък с насилие и т.н., ако имаш желание ще постна линкчета.

Boomer, спешъли заради теб снощи гледах отново моментите, в които Кармен и Шейн се събраха - хич не ми изглеждаше като да я искаше Шейн заради Джени, беше така хлътнала по Кармен, че чак и вратата на колата й отваряше Laughing А и когато след първата им истинска среща бяха заедно, Шейн й призна, че я обича, което за нея, съгласи се, е доста голямо нещо, аз поне не се сещам на друга дали е казвала, че я обича. newsm78  Не че ще постигнем съгласие де, ама да си кажа Laughing
Мерсииии!
Тогава принципно съм съгласна с теб за Шейн! Но пък много се дразня на това вечно оправдаване на Шейн, как на нея все и се случват нещата, все едно няма глава на раменете!

Като да допълня, че това не променя к...ското поведение на Кармен, и макар че Сара е доста привлекателна като жена, Кармен ми е, може би, най-антипатичната героиня в целия сериал Wink

# 487
Boomer, пусни линкчетата, ще се образовам малко  Peace

За по-интелигентните деца - предизвика ми дежа вю за темата за по-интелигентните лесбийки  Mr. Green А за това, че са по-толерантни, но и по-уязвими - звучи ми съвсем логично  Peace

# 488
Бумър, интересно ми е , като така съдиш Кармен, какво ще кажеш за поведението на твоята любимка Хелена във втори сезон, то не беше ли к.....ско?

Но пък много се дразня на това вечно оправдаване на Шейн, как на нея все и се случват нещата, все едно няма глава на раменете!
Това с оправдаването важи в пълна степен и за Бет Mr. Green

# 489
Boomer, пусни линкчетата, ще се образовам малко  Peace

За по-интелигентните деца - предизвика ми дежа вю за темата за по-интелигентните лесбийки  Mr. Green А за това, че са по-толерантни, но и по-уязвими - звучи ми съвсем логично  Peace
И колко са по-интелигентни в България  Wink като се има предвид каква е масата едва ли много биха я надскочили... Twisted Evil

На края на статията има линкове http://en.wikipedia.org/wiki/Nanette_Gartrell

Ето точния цитат за децата на майките-лесбийки:
"the 17-year-old daughters and sons of lesbian mothers were rated significantly higher in social, school/academic, and total competence and significantly lower in social problems, rule-breaking, aggressive, and externalizing problem behavior than their age-matched counterparts in Achenbach's normative sample of American youth."

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 11:25 от Boomer

# 490
Бумър, интересно ми е , като така съдиш Кармен, какво ще кажеш за поведението на твоята любимка Хелена във втори сезон, то не беше ли к.....ско?
Хмммм, какво толкова лошо е направила Хелена? Sunglasses

Ех, че ме забихте в тоя втори сезон, ще трябва да извадя СД-тата!

ПС Рейчъл ме кефи като жена.
Като образ, намирам Хелена за изключително смехотворна то не бяха пируети на 180 градуса през сезоните то не беше чудо

# 491
Сваляше бременна жена, опита се да попречи на сдобряването и с другата майка, лъжеше и манипулираше, за да остане с Тина, прецака кариерата на Бет... Още?
Всички героини малко или много са непочтени, като цяло най-лоялна е Алис, веднага след нея Тина и, колкото и странно да е, Шейн. Тя изневеряваше, но не се криеше поне.

# 492
Сваляше бременна жена, опита се да попречи на сдобряването и с другата майка, лъжеше и манипулираше, за да остане с Тина, прецака кариерата на Бет... Още?

Е ти пък...
Хелена беше злодейката втори сезон,  даже това което направи беше доста скромно, аз лично бих я развихрила несравнимо повече.

Първо: Бет, дори не се беше усетила, че Тина е бременна?! Абсолютно безумно решение на сценаристите!
Второ: парите са си на Пийбоди и тя може да прави каквото си иска с тях, например ето Пеги как й отряза фонда в края на трети сезон.
Трето: Тина не е незаменима за нея, като гледаш бързо заби след това художничката, на която Бет се точеше въпреки, че жена й беше бременна, нали?

ПС Хлътването по Дилан и последствията след това я оправдават изцяло в моите очи за забавленията й през втори сезон

# 493
Алис  newsm18 Алис  newsm18

# 494

Как ви се вижда прическата? Wink

Общи условия

Активация на акаунт