Служителката,която работеше по нашия случай е напуснала и поради това документите се забавят и постъпват в офиса в София 25дни по късно.Изпратих им 2 мейла за да видят накъде вървят нещата,да не са ни забравили.На 1-вия отговориха,на 2-рия не.Може би защото не бях много приятелски настроена
Днес е 14.07.2011г и видях,че са ми превели 60 лв за ЩЕТАТА-както те наричат счупената ръка на детенце.
Искам да Ви попитам-Мислите ли,че една ръчичка струва 60 лв?
Ами забавянето от 6месеца?С тази сума не мога да покрия дори тока за 1 месец през зимата какво остава за 2-та в които той си беше в къщи,храната от домашно мляко и сирене до най различни вкусотийки и полезни неща за детето
Много ми се иска да ги осъдя и съм сигурна,че ще спечеля-но нямам никаква представа какво ще ми струва такова дело
Много моля ако има хора,които биха могли да помогнат със съвет или компетентно мнение ще бъда благодарна на всички
Имам някои питанки-Защо тези хора си позволяват да бавят парите за възстановяването на детето 6м.Ами ако се отнася за по тежка травма?Какво покриват тези пари?JТехния клиент,внасяйки вноски при тях и разчитайки на коректност от страна на дружеството,дали ще е доволен ако някой го осъди защото сумата изплатена ми по щетата не покрива нищо
Благодаря на всички предварително