INGLOT

• 110 281
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Този грим по-става за фенка на някой футболен мач....на Холандския национален отбор примерно ... за бал хич не ми е  Rolling Eyes.
Редактирам, може и на Замбия  Mr. Green.

# 676
А как са като пигментираност, Денси?
Аз от миналия месец искам да си спретна една голяма палитра (мисля да е 20) с качествени сенки и се бях спряла на Инглот, но сега с тези отзиви за промяна на качеството съм в колебание и изчаквам  Rolling Eyes
Не знам дали има смисъл да си купувам наведнъж повече сенки на Инглот или е по-добре в продължение на няколко месеца да си купувам по няколко на МАК (определено не мога да дам парите за 20 цвята на МАК накуп)  Thinking
Чудесни са, без забележка. Аз много пробвах и оглеждах точно поради проблемите с пигментираността писани тук. Харесвам страшно наситени цветове и това е от първо значение за мен при покупка. Затова и винаги искам четки за проби, защото не нанасям секни с пръсти или с апликатор и с тях се лъжа като ги докосвам в наситеността.
Адри, аз знаеш съм страшен фен на Мас и за мен те са по-добри, но ако човек иска качество за добри пари Инглот е марката. За цветове който се носят ежедневно и са базови винаги бих избарала Мас, но за странни, временно носими сенки като жълто, зелено, оранж се спрях на тези, защото разликата в цената е фрапираща.

veselina_s_p, жълтото е страхотно на проби, но ще споделя като направя грим с него, колко точно и дали съм доволна въобще. Аз не нося жълто и това ще е голям експеримент. Ще го съчетавам разбира се с други цветове. Само жълто не бих сложила.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 19:00 от densi

# 677
  • София
Благодаря  Hug
За четката си много права и не се бях досетила, че мога да ги пробвам така  Peace

# 678
Да и като я бършеш след всеки докоснат цвят в мокра кърпичка тя става влажна и ти показва какъв ще бъде цвета и ако си намокриш четката, както аз обикновено правя вкъщи. Така разбираш супер точно пигментираността на сянката.
Аз съм много доволна последните два пъти от обслужването в магазина. Две чаровни дами ми дадоха супер точно съвети за сенките и тъй като аз не вярвам на консултанти, а на себе си пробвах много неща, но накрая се спрях на някои препоръчани неща като например точно това жълто. Обясних какво точно търся и дамата веднага ми показа това. Наистина се оказа най-подходящото.

# 679
  • София
Денси, честито,много настроение да ти носят пролетнит цветове!  Grinning Това ли е зеленото и жълтото ,които си купи?   А ,синьото от линка, имаха ли го в наличност?

# 680
  • София
Денси, честито,много настроение да ти носят пролетнит цветове!  Grinning Това ли е зеленото и жълтото ,които си купи?   А ,синьото от линка, имаха ли го в наличност?

Ооо, този тюркоаз е убийствен  Crazy

# 681
Мерси да се връща! Heart Eyes Hug
Жълтото е това, но моето зелено е мат 331.
Мисля, че го има тюркоаза.

# 682
  • София
Благодаря!  Hug
Страхотно е.

Руми,ти не поръча ли една ярка палитра на Слийк? Сподели моля те как е качеството, когато я получиш..Изкушавам се  да поръчам и двете.
Извинете за офф-а.  Blush

# 683
Това за четката е супер идея, следващият път и аз отивам с четка да купувам сенки  Mr. Green

# 684
  • София
Поръчах и пристигна, но не съм се гримирала още с нея - утре мисля да го направя и ще споделя как е роненето. Като наситеност са много добри  Peace

Денси, мерси, ще го видя, въпреки, че не ми липсват тюркоази. И като се има предвид, че ги ползвам най-вече за акцент под окото - няма да ги свърша скоро.

# 685
А как са като пигментираност, Денси?
Аз от миналия месец искам да си спретна една голяма палитра (мисля да е 20) с качествени сенки и се бях спряла на Инглот, но сега с тези отзиви за промяна на качеството съм в колебание и изчаквам  Rolling Eyes
Не знам дали има смисъл да си купувам наведнъж повече сенки на Инглот или е по-добре в продължение на няколко месеца да си купувам по няколко на МАК (определено не мога да дам парите за 20 цвята на МАК накуп)  Thinking
Много са си добре сенките, не се ръси за МАС- по нищо не отстъпват на качеството.
А клипът е...  cry нито преляти цветове, нито добре съчетани...

A това-- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.312836372131718.72708. … 103498&type=1

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 15:23 от liza.valkov

# 686
  • София
Бях на кино днес в мола и реших вместо да се чудя и да чета, просто да си взема няколко сенки за проба. Имах само 5-10 минутки за разглеждане, но си взех в бързината  коралово, тюркоазено, кафяво и едно съвсем светло перлено бежово за хайлатер под веждите. Исках и нещо в сигнално зелено, но се оказа, че няма  Shocked Или поне консултантката ме убеди, че няма, а не разполагах с време да оглеждам всичко. Видях тъмно и тревисто зелени, имаше и жълто-зелено, но такова или поне подобно - не  Sad

Засега от проба на ръката ми се струват добре като качество, но имаше някои цветове, които пробвах в магазина и бяха много слабо пигментирани. Едно наситено жълто си харесах, но то се оказа почти безцветно като си мацнах от него  ooooh!
Утре ще направя един грим с тях и ако ми допаднат ще отскоча за една голяма палитра другата седмица   Mr. Green

EDIT: Сега ги пробвах. На едното око с база, на другото без. Не съм в особен възторг... Без база почти не личат, с база е по-добре, но пак се налагаше да наслоявам по няколко пъти и не се разнасят много равномерно  Rolling Eyes Утре ще ги пробвам с друга база, да видим с нея как ще е  Thinking
Взех си № 342, 473, 361, 395

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 02:31 от NovemberRain

# 687
А четките погледна ли ги  Wink

# 688
  • София
А четките погледна ли ги  Wink

Вече казах за тях, но да напиша и тук. Не изглеждаха лоши, но за тези пари предпочитам Сигма  Peace

Гримирах се с корала и с кафявото преди малко. С базата на Арт Деко изглеждат доста по-добре отколкото с тази на NYX  Shocked, но пак трябваха 6 слоя за да докарам цвета от потчето  ooooh! Нюансите и текстурата обаче са наистина прекрасни

# 689
Ами с 5-10лв отгоре май по-добре да си вземеш МАС  Wink

Общи условия

Активация на акаунт