INGLOT

• 110 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, търся си четка за руж.  Ориентирах се към Инглот за сега. Не знам обаче дали са добри. Разчитам на вас да споделите. МАК са едни от добрите несъмнено, но не мога да си го позволя към момента. Или да се включа към поръчка на някой от Сигма (ако някой има желание, нека ми пише)  Blush

# 691
За общи поръчки от Сигма няма смисъл. Колкото са повече четките, толкова по-скъпа е и доставката. А ДДС-то така или иначе се плаща на цялата сума.
До сега не съм заглеждала четките на Инглот. Но зависи колко е разликата в цената на подобна четка на МАС. Най-добре е да се види на място и пробва.
Иначе из нета има добри отзиви за четките на Инглот  Peace

# 692
  • София
Момичета, търся си четка за руж.  Ориентирах се към Инглот за сега. Не знам обаче дали са добри. Разчитам на вас да споделите. МАК са едни от добрите несъмнено, но не мога да си го позволя към момента. Или да се включа към поръчка на някой от Сигма (ако някой има желание, нека ми пише)  Blush
По-добре заложи на Ecotools,на Инглот имам една единствена за устни,но не ме впечатли както тя,така и останалите.Взех си я главно зареди една от боичките им,да не бъркам вътре с пръсти.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 17:44 от *Bubble*

# 693
Аз имам тази за руж на Екотуулс и ми харесва. Но те нямат скосена, каквато мисля че Vernis иска  Wink

# 694
Аз имам тази за руж на Екотуулс и ми харесва. Но те нямат скосена, каквато мисля че Vernis иска  Wink
Доколкото аз знам, четката за руж е именно такава - скосена. От четките на Екотуулс и аз съм доволна. Имам едно комплектче - много са сладурски и ми допадат. Май наистина трябва на място да видя цените, но за МАК не се и съмнявам, че ще са ужасно скъпи.
  bouquet Благодаря за отговорите!

# 695
Не е задължително да е скосена  Wink Това просто е още един вид. А единичните четки на Екотуулс са по-хубави от тези в комплект.

# 696
  • София
Ами с 5-10лв отгоре май по-добре да си вземеш МАС  Wink

За съжаление не са 5-10, а близо 20 отгоре  Laughing
Взимам си думите назад за пигментираността. Просто тези конкретни цветове са такива, че на изкуствена светлина изглеждат убити, а аз се гримирах в банята защото дребния спеше в спалнята. Снощи също ги пробвах на лампа. Като се събуди таласъма и се видях в огледалото на светло... светех в очите като неонова реклама  Joy Бая се бях разкрасила с това наслояване на корала  Laughing Доволна съм. Сега даже вече се чудя дали да не е 40ка палитрата   Mr. Green

# 697
  • София
Исках и нещо в сигнално зелено, но се оказа, че няма  Shocked Или поне консултантката ме убеди, че няма, а не разполагах с време да оглеждам всичко. Видях тъмно и тревисто зелени, имаше и жълто-зелено, но такова или поне подобно - не  Sad

Направо съм озадачена, че нямат подобно зелено  Rolling Eyes Набелязала съм го и аз като желан цвят за новата палитра.

# 698
  • София
Inglot имат поне 4 такива зелени според това, което виждам в нета. Разликите са само в нюанса и в това дали имат частички или не. В нашенския Инглот обаче няма нито едно от тях и на въпроса ми за ярко сигнално зелено ми връчиха тъмен тюркоаз, след още обяснения ми показаха маслиново зелено и накрая просто мъжът ми ме извлече от магазина за да не си изпуснем филма и прекрати мъките на консултантката, а и моите Laughing

# 699
Ами с 5-10лв отгоре май по-добре да си вземеш МАС  Wink

За съжаление не са 5-10, а близо 20 отгоре  Laughing

Еми значи курса на долара е малко различен в нашенския магазин  Mr. Green Аз гледах цените в сайта им.

Радвам се, че са ти харесали сенките в крайна сметка  Grinning И аз се замислях за 40-ка. Но реших, че ще ми е по-удобна за ползване и подредба, ако ги правя по 20-ки макс. Първо ще направя една, пък след време може и още една  Crazy

За сигнално зелено, нали грима, който коментирахме преди 2 страници беше с такова зелено  Rolling Eyes Според мен нещо консултантите не са ти показали това, което трябва. А ти не си имала време да огледаш  Wink А в сайта им цветовете нямат особено общо с реалните сенки.

# 700
  • София
Веси, аз право на зелените се нахвърлих и уж гледах. Затова накрая се принудих да прекъсна сладката приказка на трите "консултантки" за да ги попитам къде аджеба мога да видя такова зелено защото знам от снимки в блогове, че марката има точно 4 цвята, които отговарят на търсенето ми на "много ярко, сигнално зелено". Те ми показаха най-тъмните налични цветове. Като обясних, че не това търся, вдигнаха рамене, рекоха "Няма!" и ми обърнаха гръб да си говорят в ъгъла  ooooh! То бива да са отегчени към края на деня, ама чак пък толкова... добре, че така или иначе бях отишла само да си взема 1-2 сенки за проба. Ако бях влязла с идеята да правя палитра от 40 цвята, с това отношение щяха да ме загубят на минутата и бързо щеше да ми се реши дилемата 40 на Инглот или 15 на МАК  Laughing

# 701
Мда, аз за това гледам да не разчитам на "консултантите" в който и да е магазин. Макар, че аз всеки път, като ходя в Инглот ми обръщат внимание, още като влезна и питат дали имам нужда от помощ. Явно ги оцелвам в активна фаза  Mr. Green

# 702
  • София
Аз обикновено като ходя до мола съм спортно облечена и много леко гримирана. Очевидно не съм им в таргет-групата  Laughing

# 703
Ами то и аз съм така. Уикенда си давам почивка от гримове и токчета  Crazy
Но пък може да имат друга логика - аз им изглеждам не много ориентирана и имам нужда от помощ, докато ти явно даваш вид, че можеш да се оправиш и сама  Mr. Green

# 704
  • Има много детски смях.
Аз обикновено като ходя до мола съм спортно облечена и много леко гримирана. Очевидно не съм им в таргет-групата  Laughing

Не е така. И аз обикновена съм така по МОЛ-овете. Винаги обръщат внимание, питат, съветват. Отговарят на въпроси, предлагат варианти... Аз съм много доволна от отношението им.

Общи условия

Активация на акаунт