INGLOT

• 110 272
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Явно не са били на кеф, че им развалям приказката в края на деня...

# 706
Някой разбра ли, как вървят четките като цени?
Интересувам се от плоска четка за ФДТ и от кабуки  finishing четка.
Нямам никакъв път към Мола на Стамболийски и ако някой ми отговори ще съм му много благодарна, защото за едни четки няма да отида до там!

# 707
  • София
Между 27 и 59лв бяха четките. Тези за лице бяха 45+лв

# 708
Между 27 и 59лв бяха четките. Тези за лице бяха 45+лв

Мерси!   bouquet

# 709
Днес хаправих един много готин грим с едно металическо зелено на Инглот. Много ми хареса резултата, цвета стана супер наситен, но нямаше как да го снимам.
Уикенда ще го направя пак и ще ви покажа снимка с инфо за цветовете и тн Peace

# 710
  • София
И аз допълних палитрата си с още 4 цвята. Тествах ги ( разбирайте носих ), нямам никакви оплаквания.Качеството им е като на миналогодишните.  Peace
Купих и 2 четки за очи. Ще споделя мнение след време когато успея да ги тествам добре.  Simple Smile

# 711
  • в 1001-та нощ
Момичета, търся си четка за руж.  Ориентирах се към Инглот за сега. Не знам обаче дали са добри. Разчитам на вас да споделите. МАК са едни от добрите несъмнено, но не мога да си го позволя към момента. Или да се включа към поръчка на някой от Сигма (ако някой има желание, нека ми пише)  Blush

разгледай и четите на e.l.f  Peace

# 712

Eто обещаните снимки. Нещо не ми се получиха добре  Sad Но горе долу може да добиете представа за зеленото.
След малко ще напиша и номерата на сенките. Успях да изпусна зеленото и то се счупи Cry Беше чисто ново, много ме е яд  Crossing Arms

# 713
Леле този грим..... Heart Eyes Жаки невероятна си! Hug  bouquet
 Не се нервирай за зеленото, ще си го вземеш пак като свърши счупеното.

# 714
Леле този грим..... Heart Eyes Жаки невероятна си! Hug  bouquet
 Не се нервирай за зеленото, ще си го вземеш пак като свърши счупеното.
Мерси Hug Hug
Успях да спася едно голямо парче....другото се разпиля тотално. Преди това го бях пукнала съвсем лекичко докато го изваждам от палитрата. Този метод с тръскането, който го показват в магазина вече не ми харесва. Ще трябва да си намеря много голям магнит за по-сигурно изваждане на сенките

# 715
  • София
Ммм, Жаки, чудно е!
И аз тези дни правих подобен грим - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=315434648538236&set= … ype=1&theater (не с Инглотски сенки), но на моите опулени очи изобщо не изглежда така добре Laughing

А защо не пробваш да възстановиш със спирт счупените сенки ако са много натрошени? Вече три пъти си поправям така сенки, стават като нови (е, малко по-грозничко изглеждат)

# 716
Напротив, седи ти много добре! И си щастливка, че имаш такъв хубав цвят на очите. При мене са менте Mr. Green

Ще го пробвам това със спирта. По принцип не ми пречи да ги ползвам и като са на прах. То гадното е, че не мога да ги държа вече в палитрата.

Иначе да допълня за номерата на цветовете
Зеленото е AMC Shine 17
Долният клепач е с Pearl 423 то е нещо м/у кафяво, златно и бордо
Преливката е направена с много малко DS 473

# 717
  • София
Чудни са и двата зелени грима  Flutter
Кога ли ще направим една среща за гримиране... Hug

# 718
Жаки, това със спирта е страхотно и поправя много долре счупени гримове на прах.

# 719
  • София
Е, Жаки, цвета винаги може да се докара с лещи, но формата не, а аз много обичам такива издължени бадемови очи.

Това зелено непременно ще го потърся като отида следващия път.

Някой ползвал ли е пудрите и контуриращите продукти на Инглот? Имат ли контурираща пудра с по-студен подтон? На мен всички, които съм пробвала ми оранжевеят много неприятно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт