INGLOT

• 110 241
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Как така менте?  Shocked newsm78 Искаш да кажеш, че си с лещи ли? Не ми прилича на лещи  Shocked Ако си с лещи, какви са?  Mr. Green

За зеленото....харесва ми и при Жаки° и при NovemberRain   Simple Smile

# 721
@NovemberRain Това до голяма степен е пак заради грима. Винаги си изтеглям много силно очите с очна линия или молив и потъмнявам в краищата.

B & C
, да с лещи съм. Аз имам почти черни очи. Лещите са Platium на B&L
ето за доказателство Grinning

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 20:18 от Жаки°

# 722
И двата зелени грима са наистина страхотни.
Аз също съм много доволна от зелените цветове на Инглот. Правя много добър грим с тях и се съчетават добре.

# 723
  • София
Много ми хареса този грим,обаче лицето на момичето много си личи че е фотошопнато  Tired
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=317899711625384&set=a … ype=1&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=317899458292076&set=a … ype=1&theater

Жаки°,отново е страхотен зеленият грим,ползваш ли основа и каква?

# 724
И аз сега ги гледах тези снимки на Инглот. Много Фогошоп наистина. Прекалено много Peace Иначе грима е хубав

@ Bubble ползвам Painterly Paint Pot на MAC

# 725
  • София

@ Bubble ползвам Painterly Paint Pot на MAC
Ооо тя е хубава  Simple Smile Ползвала съм я.
 А пише ли някъде колко й е трайността след отваряне?

# 726
На бурканчето поне нищо не пише. Не си спомням дали имаше кутийка  Thinking Aз я имам от повече от една година и не се е променила изобщо. Всякакви други бази преди ми изсъхваха за около 5-6 месеца Peace

# 727
  • София
На бурканчето поне нищо не пише. Не си спомням дали имаше кутийка  Thinking Aз я имам от повече от една година и не се е променила изобщо. Всякакви други бази преди ми изсъхваха за около 5-6 месеца Peace

Мерси
 И аз си спомням че бая дълго време я ползвах без изобщо да се замислям за срока й.А на Артдеко си пише 6 месеца след отварянето й,затова попитах Simple Smile

# 728
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug и двата синьо-зелени грима са прекрасни  Blush

и аз не си харесвам формата на очите, но .... така пък имам мотив да науча повече неща  Blush

каква е рецептата със спирт  Rolling Eyes

аз също днес се реших за цветни лещи, моите очи са зелени с пъстро около зеницата и мисля за синьо или различно зелено  Blush

# 729
И аз не си харесвам очите  Laughing Моите са кафяво-зелени, но кафявото не е точно кафяво, а жълтеникаво. В зависимост от сенките изглеждат зелени или лайнени  Rolling Eyes Имало е моменти, в който съм мечтала за лещи, но съм виждала доста грозни гледки. Една позната като я видях с лещи и се уплаших - изглеждаше все едно е кривогледа, а тя не е.  Rolling Eyes
При Жаки° стоят много красиво и естествено и сега пак ме обзе манията за лещи  Laughing

# 730
  • в 1001-та нощ
 Rolling Eyes жените, които съм виждала на живо с лещи за цвят са изглеждали нормално, може би при твоята позната е било "инцидент"

иначе аз цвета си го харесвам, но пусто разнообразие; а не си харесвам формата  Blush

при мен червено червило - много подчертава зеленото на очите и някак направо стъклено искри  Blush

# 731
  • София
Ето какво си спретнах за да пробвам всички Инглотски сенки накуп  Laughing
https://lh3.googleusercontent.com/-oswpGsGXFhk/T8vVwGzf90I/AAAAA … 120603_235636.jpg
Използвах 361 и 473
Преливката е с малко 342
395 използвах за хайлайтър в началото на окото и под веждата.

# 732
NovemberRain, тъкмо преди минути ти разглеждах блога, и се чудех каква е тази непубликувана снимка още, отстрани в slideshow-то.
Рецептата със спирта съм я използвала за любимите си сенки на Клиник, свърши ми перфектна работа, макар, че си личи донякъде.
Счупеният продукт се прави на прах, с клечка за зъби например, след което се изсипва в контейнерчето и размесва със спирт, докато не се получи каша. Кутийката се оставя отворена, докато не се изпари алкохола, и в зависимост от големината, отнема различен период от време. Това правя аз, и действа.  Peace

# 733
Виждала съм тема за лещи и може би е най-добре там да пренесем дискусията  Blush
Аз не съм носила лещи и не съм компетентна по тези въпроси. Ако лещата е фиксирана със сигурност няма да има проблеми, но ако леко се измести, тогава става страшно  Crazy

NovemberRain, каквото и да покажеш, все ми харесва  Simple Smile

Аз да си призная все още нямам нищо на INGLOT  Blush , но ви чета с удоволствие и при първа възможност ще посетя магазина им.  Grinning

# 734
  • в 1001-та нощ
B & C  Peace мести много, ще погледна за темата, но започнах да се разубеждавам, ако през 2 минути ще си гледам лещите  Rolling Eyes дали не се разхождат наоколо  Blush

Общи условия

Активация на акаунт