INGLOT

• 110 237
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Виждала съм тема за лещи и може би е най-добре там да пренесем дискусията  Blush
Аз не съм носила лещи и не съм компетентна по тези въпроси. Ако лещата е фиксирана със сигурност няма да има проблеми, но ако леко се измести, тогава става страшно  Crazy

NovemberRain, каквото и да покажеш, все ми харесва  Simple Smile

Аз да си призная все още нямам нищо на INGLOT  Blush , но ви чета с удоволствие и при първа възможност ще посетя магазина им.  Grinning
Не се притеснявай, не се изместват лещите. Поне на мене никога не ми се е случвало.

Аз скоро обмислям да запълня още една палитра от 10 цвята. Като ги избера ще ги снимам

# 736
  • София
Преди този, който показах, направих и още един вариант със същите 4 сенки, но той е без база отдолу и не изглеждат така наситени цветовете. На всичко отгоре реших да блърна малко фона за да изглеждат по-добре снимките за публикуване, но нещо се поувлякох и кожата е станала като пластмасова  Laughing
https://lh4.googleusercontent.com/-1c7cuT0TcTQ/T8vJUiIu01I/AAAAA … /s551/Capture.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-1Na_h0GIAoU/T8vJUsdO6OI/AAAAA … 120601_041337.jpg

# 737
На всичко отгоре реших да блърна малко фона
Ах ти какви си ги вършила!  Crossing Arms А аз се комплексирах от вашите снимки и започнах да ползвам разни продукти за свиване на порите и изглаждане на бръчките  Laughing

# 738
  • София
А аз се комплексирах от вашите снимки и започнах да ползвам разни продукти за свиване на порите и изглаждане на бръчките  Laughing

Еее, значи да не се ядосвам. Свършила съм едно добро дело  Joy

# 739
  • София
И аз не си харесвам очите  Laughing Моите са кафяво-зелени, но кафявото не е точно кафяво, а жълтеникаво. В зависимост от сенките изглеждат зелени или лайнени  Rolling Eyes
И моите са подобни, особено на силна дневна светлина и така бих ги определила, но за по-благозвучно казвам, че са тютюневи  Laughing
Не мога да преценя и какви цветове ми отиват. Искаше ми се такова ярко зелено, каквото NovemberRain показа, че е търсила. Чудя се и за едно лилаво (№334), но за него не съм така убедена, просто ми хареса като цвят.

# 740
  • София
B & C  Peace мести много, ще погледна за темата, но започнах да се разубеждавам, ако през 2 минути ще си гледам лещите  Rolling Eyes дали не се разхождат наоколо  Blush

няма как да се размести леща в окото от цветните, тъй като прилепва плътно.

# 741
Koлкото са ви по-тъмни очите, толкова по-добре седят цветни лещи. Ако са ви светли цветът прозира през отвора на лещата (където е зеницата). Но тъй като моите са почти изцяло черни няма разлика.

Иначе аз моите очи си ги харесвам много. Отиват ми всякакви цветове сенки. Единствено не обичам да нося лилаво.

@ November Rain
сенките разнасяш ли ги на клепача или ги "напластяваш"? Защото от разнасянето се губи много от цвета. Аз никога не ги нанасям така

Успях да прегледам всичките снимки и намерих една, която е излезнала добре.
Цвета е станал супер

Утре ще го поправям със спирта
А с това зелено си купих и едно жестоко металическо жълто, не не можах да го намеря Sad къде ли съм го бутнала ooooh!

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 01:48 от Жаки°

# 742
  • София
Жаки, зависи от търсения ефект. За дневен грим ги разнасям, ако искам по-наситен цвят напластявам с потупване. Тук са разнесени защото излизах навън с детето и не исках да привличам излишно внимание  Mr. Green

B&C, намерих една снимка без обработка  Laughing
https://lh4.googleusercontent.com/-0mw7Fpc6u4M/T8vjSUPD7zI/AAAAA … 120601_040113.jpg
Правена е след разходката и на друга светлина.
Освен ВВ крем нямам друго на лицето си. Това е видът на грима след около 6 часа, без база. Вижда се, че спиралата се е пооронила, но сенките са си на мястото. Наистина са с чудесно качество

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 01:31 от NovemberRain

# 743
em4eto, на мен много неща ми харесват, но не си ги купувам защото не всичко би ми стояло добре. Едно е да ми харесва, а съвсем друго да си го сложа на мен.  Laughing
Аз използвам предимно кафяви, розови и лилави сенки. С тези цветове очите ми изглеждат зелени. Ако сложа зелени или сини сенки, тогава са тютюневи в което няма лошо, но и сенките под очите ми изпъкват прекалено много.  Rolling Eyes

Vanya_I, не знам как прилепват, но аз наистина съм виждала грозни гледки.
Като се замисля, май наистина има такова прозиране за което е писала  Жаки°, а моите очи не са тъмни, но ако си купя по-близък цвят до естествения ми едва ли ще е чак толкова зле.
Не знам, никога не съм пробвала, а само съм виждала на други как стоят и не бях впечатлена, но при Жаки° наистина ми харесва.  Heart Eyes

NovemberRain , благодаря за снимката, но аз все пак ще продължа с мазането  Sunglasses

# 744
Как се оправят счупени сенки със спирт  Embarassed? Извинете ме, ако е обсъждано вече Hug

# 745
B & C  Peace мести много, ще погледна за темата, но започнах да се разубеждавам, ако през 2 минути ще си гледам лещите  Rolling Eyes дали не се разхождат наоколо  Blush

няма как да се размести леща в окото от цветните, тъй като прилепва плътно.
Аз по едно време се мъчих да нося сини лещи, но след 2 часа лещата се изсушаваше и залепваше за клепача. Ужас беше!  ooooh!

Иначе, Жаки, гримираш се уникално!
November Rain, ти също! Много хубаво съчетание на цветовете.  Mr. Green

А ако се върнем на темата за очите, да се оплача, че моите са доста различни.  Sad Харесвам си много дясното (то е по-издължено), но лявото не (то е малко по-кръгло) ooooh! Естествено това ми създава трудности в гримирането, защото видимата част от клепача на двете очи е различна и едното трябва да го издърпвам различно.  Tired

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 10:00 от Banana_Moon

# 746
  • София
да, прозира, както е казала Жаки.
Иначе не е лесно да се носят лещи - факт, но пък човек това сам трябва да го опита, защото е индивидуално.

# 747
  • София
Как се оправят счупени сенки със спирт  Embarassed? Извинете ме, ако е обсъждано вече Hug
На предната страница обясниха.  Peace

# 748
NovemberRain, малко извън темата, но какъв молив за очи ползваш?   Heart Eyes

# 749
Голяма дискусия тези дни в темата  Mr. Green
Страхотни зелени гримове  Heart Eyes Покрай тези красоти, които гледам последно време, съм се навила да пробвам и аз зелено в крайна сметка  Crazy

Днес и аз съм с едни Инглотски сенки - едно електриково синьо, което напрово заслепява  Laughing Съчетах го с бяло, малко да убие цвета, но пак е доста ярко. Ще снимам довечера и ще покажа.

А за лещите, е много деликатна темата. Цветни не съм носила, защото не мога да си ги съчетая с диоптера. Но диоптричните са си хамалогия. Меките не толкова, но твърдите са си каприз то всякъде  Rolling Eyes Аз не мога да се гримирам с всичко, защото ми дразни лещите. Особено откакто съм с твърди. Самите лещи ми предизвикват по-силно сълзене от време на време и това може малко да размаже грима. Особено, ако влезе нещо в окото, става страшно. А и не всички очи понасят лещи. Трябва да се пробва.

И понеже темата понапредна
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт