Отговори
# 75
Здравейте, чета редовно, но нета на вилата ми е ужасен и не мога да стигна да пиша. Иначе сме добре, на прощапулника хванахме златна верижка с кръстче, та ще видим тази работа. Днес напипах топчета на тила на Ема и се чудя дали са лимфни възли и дали е от никненето на зъбките. Ще звънна на педито, макар и да е в отпуск. Не обичам да се вкарвам във филми, все глупости са ми в главата.
Желая здраве на всички рожденници които сме пропуснали, много късмет и усмивки.
Ети, Пепси, бързо оправяне на слънчицата и много прегръдки от нас.

# 76
Ето ни и нас след нашата кратка почивчица.  wavey Развяхме си гащите малко в най-големите жеги и се върнахме. Отчетохме първото потапяне в басейн, но до морето не стигнахме. Нищо, другият път. Младежът беше основно на готови пюрета. Нашата храна хич не я уважава - мързи го да дъвче и плюе всяко по-едро парче.  ooooh!

Кети, ние сме добре. На Кими изгарянето си беше по-скоро опарване. След половин час беше забравил, че го боли, но на мен ми беше криво, че му позволих да пипне горещия уред, уж с възпитателна цел, но не успях да преценя, че е прекалено горещ. Добре, че леко се разминахме.  Whistling
Честито прохождане на Иван, както и на Йоанка на Аni di, на Габи на Кatjushka, на Ивана на Смилянова, на Самуил на pateto26, на Мишо на ЛУЛУ и на Стелка на Еtka_koketka. И стига вече с тая пролетно-лятна умора, айде включвайте се по-честичко в темата.  Hug (... май се отнася за всички гореспоменати ...  с едно изключение... ).  Wink

Честит Имен Ден на Маги на Мiss Emerald !!! Да е здрава и весела !!!  newsm51

Мария, толкова много се смях на поста ти за постригването на Ради от батко му, че ми трябваха десетина минути да го изчета до край ... Няма скука при вас ...  Joy
Стaси K, и нашето голямо момче ще ходи на партито на Тiesto. А аз още се чудя дали и аз да не отида в ролята на придружител.   Rolling Eyes
За Боженци, Етъра и Арбанаси - следващото лято ни се очертава да имаме много гости от чужбина и съм намислила да ги водя по тези места. Благодаря за отзивите, мили момичета !  Hug Много са ми от помощ.
Марету, след нашите преживелици вече никой не е в състояние да ме убеди, че няма връзка между ваксините, дерматитите и алергиите към белтъка. Добре, че нашата педи е пич и като видя, че младежът реагира зле на Пентаксима и сама се отказа да му бие Синфлорикса. Засега настоява само да му сложим шарките другия месец, а Синфлорикса ще го мисля чак другото лято.  Peace

Малко идейки и от менюто ни от последните дни :

За обяд - пилешко с ориз, лапад, гъби и моркови
свинско с картофи и червени чушки
шаран с картофи, патладжани и магданоз
заешко с кафяв ориз, спанак, зелен лук и домати

За вечеря - откакто почнаха жегите гледам да давам повече супички като :
супа от тиквички и булгур, подправена с копър и кис. мляко
крем-супа от оранжева леща, нахут и моркови, подправена с магданоз и лимон
крем-супа от коприва с лук, ориз и сирене

На Стелка, на Tеди и ако има останали други болни мишлета - мнoгo fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover за бързо оздравяване !!!

# 77
Eтка, Пепси, бързичко оздравяване на малките човечета от нас.
Лорка, не мога да се включа с адекватен съвет, но стискам палци да няма нищо сериозно.
Чери, как е Андрей? Не си писала скоро.
Смилянова, супер, че се включваш пак. Направо ме разбихте с тези количества вода.
Слънчо, страхотни манджички му спретваш на Кими. От къде намери лапад по това време? Simple Smile

Боил за пръв път има някакъв обрив. Излязоха му ситни пъпчици първо по дупето и задната част на едното бедро, но днес гледам че има и от другата страна, също и по ръчичката, около устата, около вратлето. Дребни са, току се прибират, току изчезват, но се чудя от какво може да са. Колебая се между жегата, слънцето (в последните дни беше доста време на слънце), храна (подозирам една кайма, в която не е много ясно какво е имало) и някаква друга алергия.

# 78
Miss Emerald, Честит имен ден на малката принцеса.Да ви е жива и здрава!
Etka_koketka добре че малката се оправя.Дано и изследванията са й добри.
Смилянова, Честито прохождане и на вас.И ние спим на климатик, че при нас са страшни жеги.
Я, сподели как точно махнахте бибата, защото си мисля, че при нас ще става все по-трудно, както и гърнето де.Иван пие от чаша с накрайник, с друго не съм пробвала.Странно, но последните дни ми отказва водата, въпреки горещените  newsm78.Млякото си го пие вечер от биберон и май не мисля скоро да му го махам.
Да питам нещо за пристъпулника.Има ли някакви специални дни, в които се прави?Всички мои познати около мен казват, че сряда се правило за момичета, в петък - за момчета.В нета пък четох, че се правило в понеделник, сряда и неделя.Та сега съм в чуденка.То ако не знаеш, няма да ти пука, ама като ти кажат доста хора, почвам да си мисля, че ако не го направя в петък ще е нередно.Суеверия, ама какво да се прави.
Слънчев лъч, винаги съм се чудила как ти идват на ума такива апетитни менюта.Сама ли си ги измисляш?Аз да си призная, не ми хрумват такива идеи за готвене.Даже твойте ще си ги копна  Peace

# 79
zdraveite  Whistling izviniavam se za maimunicata, no imam problem s klaviaturata, sega pisha ot ekranna tava.. kakto i da e  Crazy pochuvsvah se dlajna da otgovoria na ketti...
az sashto chetoh za tova koga se pravel proshtapulnika, no za parvi pat chuvam za vrazkata mejdu pola i denia.. nashia go napravih v sriada po sluchainost. Crazy a biberona go mahnah ot raz, bez problem. odavna se kaneh..prosto go izgubi za poreden pat predi 2 sedmici i mi omrazna da kupuvam novi  Crossing Arms tezi dni shte mahna i vsichki shisheta s risk da si dokaram goliami problemi  Mr. Green no... ako ne gi mahna sega, posle shte stane oshte po losho..
inache za vodata.. 2,5 litra e minimuma  Crazy za men e problem, zashtoto ,se nalaga vsiaka nosht da q preobuvam, che inache se sabujda podgiznala..

# 80
здравейте сладурки Simple Smile

ние изкарахме ужасен сомашночревен вурус, но не ми се изпада в детайли... кошмар беше 7-8дни Sick

за съжаление забравих какво щях да коментирам, че мина време, но:

на Кети голяма прегръдка, дано Андрейката е вече добре Hug
на Мария да кажа да запази час и за нас при Коафьора Mr. Green
а на Слънцето - потекоха ми лигите, моме!

и не на последно място, благодарности на Птичето за положения труд  bouquet

Смилянова, а не е ли притеснително такова количество?

# 81
ne smiatam  Peace kaka i beshe sashtata na tazi vazrast  Crazy pak i si ia izpikavame sled tova, hrani se normalno, raste normalno.. 82sm 9, 850kg.. ne wivdam problem  Thinking problema e che si cheshe vencite s shisheto i za tova pie po tolkova.. hemoglobina i e super, urinata.. Peace

# 82
дано е така Peace аз не съм никак запозната, просто звучи сериозно това количество... Shocked
а на фона на моите hahaha с 200-300вода... а вечер ако им я предложа го намират за кръвна обида Close

темата "ваксини" за мен е избистрена отдавна smile3505
Марету, драго ми е да те чета, връщаш ме 1.5г. назад Heart Eyes
и моята кърма след 4мес премина в коластра, но Бобо не се отказа, а макар и малко на количество е с мн ценен състав и не можах да го лиша насилствено от това имайки в предвид, че млечни не приема... абе, щом не ти създава проблеми с бременноста и Никола иска - кърмете се Grinning

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 15:03 от sophiepp

# 83
 Grinning vaprosa ti e napalno umesten wrochem, kogato kakata beshe na tazi wazrast i az bqh vkarala v edni filmi, no posle se oswedomih dobre i razbrah, che wsichko e zaradi zabite  ooooh! v momenta v koito izbiha vsichki neshtata se normaliziraha i sega pie po 1l-do 1,5l  Peace imam spomen, 4e kidi beshe spodelqla che neinia denis e kato nas   Crazy plus tova za da se pritesniavam trqbwa da ima neobichaen glad, koito da e saprowoden ot zaguba na teglo, kakto i otpadnalost, swetla urina i specifichna mirizma. pri nas wsichko tova otsastwa. pak i az samata pia dosta woda, mojebi sa se metnali na men  Mr. Green

# 84
Смилянова, добре е, че наблюдаваш за отклонения, защото доколкото съм запозната много голямото количество вода натоварва бъбреците Simple Smile

Стомашночревния нападна и мен. Детето е шкартирано при баба си, баткото при дядото, мъжът е в Асеновград а аз спах до 12  Shocked Не ми се е случвало от има-няма 7 години  Laughing Сега се чудя какво да правя със себе си. Вирусът ме е пуснал, има намаления, а аз съм сама  Whistling

# 85
Джей, едно неделно почистване, а?Тъкмо няма да има кой да ти се мотае из краката  Mr. Green

# 86
Джей, едно неделно почистване, а?Тъкмо няма да има кой да ти се мотае из краката  Mr. Green

ц, не четеш правилно Mr. Green :
...Сега се чудя какво да правя със себе си. Вирусът ме е пуснал, има намаления, а аз съм сама  Whistling
Joy

# 87
ketti, пуснах 3 перални. Стига с чистенето за днес  Mr. Green

sophiepp, виж как внимаваш  Mr. Green За сега съм нападнала javari-то, че са направили 70 % намаления, но обмислям някой мол  Laughing Да я финиширам тази кредитна карта и да мирясам най-накрая.

# 88
  • Варна
Хоп и ние в неделния ден тук. Не знам защо, но ги мразя тези недели, може би, защото всички са семейно някъде, а аз съм като една кукувица и този факт супер ме натъжава.

JJ, идеята ти е страхотна, доста приятен начин за разпускане. И аз бих се възползвала да ми дойде малко настроение, но разума надделява пред желанието.

Теди вече е добре, хапва  по малко, играе, смее се, върна ми се предишното детенце, но без онова пухкаво дупенце, крачета и коремче.  Wink

# 89
  • Обетованата земя
Привет от слънчева Варна!  Mr. Green
 Най-после сме на моренце и си препичаме дупетата  Grinning Вчера слуайно се запознахме с Натали и Ивет, разхождайки се! И тук да честитя на малката Ивет приемането на християнството!!!
 Ние сме добре, храним се с купени пюрета, каши и обичайните закуски. Иво вече се опитва да пълзи, научи се да става сам от легнало положение, което за нас си е постижение, тактиката му е да се обърне по корем, надупва се и така сяда  Laughing
 Пепси, радвам се, че Теди е по-добре, надявам се да успеем да се запознаем, както и с другите варненски бебчета  Hug Има ли желаещи за варненска срещичка???  Mr. Green
 Исках и тук да споделя какво се случва с нашето кърмене. Установих с пробно кърмене, че Иво откакто суче сутрин и вечер изсуква едва 30 мл.  Shocked Явно е заради намаления брой кърмения, при вас така ли се случи? Спрях да усещам слизането на кърмата, Иво си сучи както преди около 5 минути, преглъща си, но накрая-30 мл. Страшно съм изненадана, четох, че вече се получава нещо като инволюция на лактацията, и се произвежда нещо като коластра, малко количество, наситено със всичко ценно. Все съм си мислела, че при кърменето сутрин и вечер се запазва количеството и организмът се нагажда, особено при постепенно намаляне на броя на кърменията, както при нас. Моля ви,майките които кърмят сутрин и вечер, споделете как е при вас.  Praynig Praynig Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597641.0 ето тук бях постнала отделна тема, отговори ми едно момиче, консултант по кърмене, но все пак ще се радвам и вие да споделите опит.

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 19:36 от didi24

Общи условия

Активация на акаунт