отзиви за Медикъл Дент

• 40 916
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, НЕ ХОДЕТЕ В МЕДИКАЛ ДЕНТ!
Д-р Кирилов е добър имплантолог, но дотам! Избора му на екип не струва!
Всеки път има закъснение с часовете и накрая често те прехвърлят на някой по-млад и неопитен.
Др Чурлинов е много добър с кореновото лечение, но е доста арогантен и обърка цвета на фотополимера при затваряне на зъба.
Др Армянов се старае, но винаги си тръгвам с болки, пипа грубо и винаги нещо не е изработено както трябва.
Зъботехниците не бяха изготвили коронката ми навреме, пак 2часа чакане и накрая се оказа, че не са изрязали моята коронка!
Общо взето въртят пациентите от един на друг и вземат страшно скъпо. За тези пари не би трябвало да има каквито и да било оплаквания сшоред мен.
Simple Smile

# 16
Абсолютно съм съгласна. Дойдох да пиша, че отидох за почистване на зъбен камък преди 3 месеца при д-р Армянов, аз си следя зъбите на всеки 6-9 месеца, най-вече за зъбен камък. Кариеси, слава богу, много рядко ми се получават. При денталната процедура д-р Армянов ми каза, че имам 2, а може би 3, а може би даже 4 кариеса! Показваше ми нещо, но аз не виждах нищо. Побърза подканващо да ми запише следващ час, обясни, че щял да ми слага упойка (за кариес?!) и нищо няма да усетя. Само 100лв на кариес (а те моите евентуално 4!). Голям шок изживях, но знам по-добре в София да не вярвам на всичко. Отидох при зъболекаря на моя мъж и той каза, че няма никакъв кариес никъде и всичко си изглежда супер. Като си помисля само, че 4ри зъба можеше да ми бъдат надупчени напразно само за едни пари... изтръпвам!

# 17
Здравейте, НЕ ХОДЕТЕ В МЕДИКАЛ ДЕНТ!
Д-р Кирилов е добър имплантолог, но дотам! Избора му на екип не струва!
Всеки път има закъснение с часовете и накрая често те прехвърлят на някой по-млад и неопитен.
Др Чурлинов е много добър с кореновото лечение, но е доста арогантен и обърка цвета на фотополимера при затваряне на зъба.
Др Армянов се старае, но винаги си тръгвам с болки, пипа грубо и винаги нещо не е изработено както трябва.
Зъботехниците не бяха изготвили коронката ми навреме, пак 2часа чакане и накрая се оказа, че не са изрязали моята коронка!
Общо взето въртят пациентите от един на друг и вземат страшно скъпо. За тези пари не би трябвало да има каквито и да било оплаквания сшоред мен.
Simple Smile

Докторите Армянов и Чурлинов вече не работят там. Моите впечатления от тях пък са много положителни. Имаха и много добър д-р Петков.
Сега имат нов екип. От твърде млади лекари/лекарки.

Преди време ме удиви една обява на клиниката, в която търсеха млади лекари с 3 доказани случая и им предлагаха работа в клиниката. Предполагам, че там се избират най-добрите. Но колкото и да е многообещаващ един начинаещ лекар, той няма опита, за който да се заплащат исканите в клиниката суми! Опитът не може да се компенсира с хубавите неща, които се предлагат на това място: майсторството на д-р Кирилов, учтивото отношение, висококачествените материали и оборудване.
И тази липса на опит постоянно проличава под формата на едни или други бели. Да, клиниката дава гаранции и поправя грешките безплатно. Но в ръцете на някои лекари там се чувстваш като опитно зайче, което освен че е платило пари, плаща и с времето си, да не говорим за нервите и разочарованието, а понякога и още повече развалени зъби.
Понатрупалите опит лекари напускат клиниката...
Има доста неща да се доизкусуряват в политиката им, мисля.

# 18
Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши от Медикъл дент, споделям с Вас едно изстрадано мнение с надежда да Ви бъде от полза!
Прибегнахме до услугите на клиниката, тъй-като имаха славата на добра клиника. Оказа се, че тази слава е от преди около 15 години и за съжаление добрите зъболекари отдавна са избягали от д-р Кирилов.
В днешно време обаче установихме, че предлаганите услуги са необосновано скъпи спрямо лошото изпълнение и се извършват от посредствени и некомпетентни, но с големи претенции стоматолози.
Служителите са сервилни, докато ви вземат парите, след което започват да ви разиграват и да отменят часове в последния момент, според това как на тях им е удобно. Нещо повече, обаждайки се за да запиша час, заради неудобна коронка, с която ме измъчваха около 4 месеца, секретарката Наташа Йонинова си позволи да ме пита "Какво има пак?" Би трябвало д-р Кирилов да обясни на служителите си кой им изкарва заплатите.
Усещането е, че  се упражняват върху вас аматьори. Когато отидохме при д-р Кирилов за да да види  зле свършената от д-р Донева работа, същия си позволи да държи тон на съпругата ми и нагло опита да прехвърли отговорността върху нея. Резултата от некадърността им доведе до развити импланти и разклатени зъби, вследствие на лошо направена захапка, заради която често съпругата ми си прехапва езика в основата. Въпреки 10 годишната гаранция по договор и очевидно лошото изпълнение, Кирилов отказа да върне парите, а предложи да продължат да се упражняват със зъбите на съпругата ми.
Уважаеми настоящи и бъдещи потърпевши, както се досещате тези оценки се основават  на факти, а не на емоция. Така,че мислете  преди да опрете до услугите на Медикъл Дент.

Общи условия

Активация на акаунт