Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 231
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Не съм. Peace Благодаря, Габи! Hug

# 301
 Stop има и едни страшни от театралната сцена, но няма да ти ги покажа, нека е светло тогава hahaha

Чаги е в Истанбул на джаз концерт Wink, праща поздрави на всички Heart Eyes  Wink

# 302
О не ги пускай сега, че няма да мога да спя, а тъкмо си оправям легълцето. Laughing

А ти прати на Чаги много целувки от нас. Heart Eyes Кажи му, че сме се затъжили за него и няма да е лошо да дойде към Булгаристан.

# 303
 Blushвече му ги предадох

Лека нощ  Hug

# 304
Привет  Flutter Flutter
Днес се отдадох на филми изгледах два турски игрални ,доста очарована останах не бяха никак лоши даже втория много ми хареса  Heart Eyes Heart Eyes ето го Ya Sonra  ,а първия е малко тъжен ама пак става  Çınar Ağacı ако някой прояви интерес ще дам линкове  Peace

Ей пак тоя кекс сте обсъждали  Joy Joyама аз вече не се надявам много да го има в скоро време сигурно накрая на филма ще е  Rolling Eyes

Охо Габи ти вече и поздрави предаваш от Чаги  Thinking много гъсти сте станали май  Whistling то затова ли напоследък много се губиш  Mr. Green

# 305
  • Сливен
Привет  Flutter Flutter
Днес се отдадох на филми изгледах два турски игрални ,доста очарована останах не бяха никак лоши даже втория много ми хареса  Heart Eyes Heart Eyes ето го Ya Sonra  ,а първия е малко тъжен ама пак става  Çınar Ağacı ако някой прояви интерес ще дам линкове  Peace
Здравей  Hug
Вили и двата филма съм ги гледала,но Ya Sonra повече ми харесва  Rolling Eyes да се похваля аз си изгледах вампирчетата сега си избирам нов сериал ама го искам много голям да може повече време да го гледам  Mr. Green докато започнат моите които следя на есен  Rolling Eyes

# 306
Еееее Миме да доживея да се засечем в темата с тебе  Joy Joy напоследък все работиш а сега пък си се заела да изгледаш всички хубави сериали  hahaha hahaha нищо не мога да ти предложа тези които аз съм гледала са Шепот от отвъдното и още си го гледам гледам и Монк  Joy Joy Joy и естествено Бягство от затвора  Peace велик сериал беше  Heart Eyes и Герои съм гледала ама нещо го зарязаха заради нисък рейтинг май  ooooh!
Сега съм решила да огранича сериалите че много ми станаха само игрални филмчета ще гледкам  Flutter и на есен само нашето филмче и още малко ми остава от ЛиН .

# 307
  • Сливен
е аз от два дена почивам ама гледах филма hahaha hahaha hahaha
хахаха Браво Вили аз ще продължа да си гледам много сериали без значение каква народност са  Mr. Green  аз ЛИН го изгледах целия от давана Бягство от затвора и Шепот от отвъдното също съм ги гледала #Crazy, а МОнк ми е нещо скучен  Sick

# 308
хахаха Браво Вили аз ще продължа да си гледам много сериали без значение каква народност са  Mr. Green  аз ЛИН го изгледах целия от давана Бягство от затвора и Шепот от отвъдното също съм ги гледала #Crazy, а МОнк ми е нещо скучен  Sick

ЛиН ти си го изгледа ама аз без субтитри нищо не вдявам  Rolling Eyes ще си чакам търпеливо превода  Mr. Green
Е какво му е на Монк бе  hahaha Joy hahaha Joy като за преди сън става и без това по това време го дават запълвам си времето  Joy Joy с простотиите му  hahaha

# 309
  • Сливен

ЛиН ти си го изгледа ама аз без субтитри нищо не вдявам  Rolling Eyes ще си чакам търпеливо превода  Mr. Green
Е какво му е на Монк бе  hahaha Joy hahaha Joy като за преди сън става и без това по това време го дават запълвам си времето  Joy Joy с простотиите му  hahaha

ако е за сън може и да го гледам ама да си го пусна на компа няма шанс  hahaha hahaha след като изгледах Дневниците на вампира и Тайния живот на една американска тинейджарка  Mr. Green имам претенции какъв ще е следващия сериал ама незнам и аз какво искам да гледам  Mr. Greenмисля да си изгледам аз Езелчо hahaha hahaha ама много му големи сериите  Crossing Arms

# 310

ако е за сън може и да го гледам ама да си го пусна на компа няма шанс  hahaha hahaha след като изгледах Дневниците на вампира и Тайния живот на една американска тинейджарка  Mr. Green имам претенции какъв ще е следващия сериал ама незнам и аз какво искам да гледам  Mr. Greenмисля да си изгледам аз Езелчо hahaha hahaha ама много му големи сериите  Crossing Arms

Ама ти още не си го изгледала Езел  Shocked Shocked какво чакаш почвай го аз толкова ми липсва филма  Rolling Eyes какво като са му дълги сериите и пък си с много претенции  Naughty я се стегни малко  Joy Joy Joy сякаш цял живот си гледала сериали с по 40 минутни  серии  hahaha hahaha hahaha

# 311
  • Сливен

Ама ти още не си го изгледала Езел  Shocked Shocked какво чакаш почвай го аз толкова ми липсва филма  Rolling Eyes какво като са му дълги сериите и пък си с много претенции  Naughty я се стегни малко  Joy Joy Joy сякаш цял живот си гледала сериали с по 40 минутни  серии  hahaha hahaha hahaha
още му точа зъби на него има мда гледам 35 епизода само  Mr. Green от утре го започвам  hahaha hahaha hahaha няма да се излагам я  Joy Joy

# 312
Чак ти се чудя Миме как не си изгледала Езел още  newsm78 явно не ти е много интересен  Rolling Eyes ама  Naughty да си го приключила до края на другата седмица  Joy няма да се излагаш я  hahaha Joy

Аз ще ходя да наням вече  Hug Hug лека нощ  Heart Eyes

# 313
  • Сливен
Чак ти се чудя Миме как не си изгледала Езел още  newsm78 явно не ти е много интересен  Rolling Eyes ама  Naughty да си го приключила до края на другата седмица  Joy няма да се излагаш я  hahaha Joy

Аз ще ходя да наням вече  Hug Hug лека нощ  Heart Eyes

няма да стане до другата седмица от понеделник съм работа ще се проточи гледането на Езелчо  Mr. Green беше много интересно,но се бях затрупала по едно време с толкова много сериали и не смогвах да гледам и осмислям всичките и миналата есен като започваха новите сезони си избрах няколко само да гледам другите ги оставих в застой някои ден да ги догледам  Rolling Eyes

Лека нощ и от мен  Hug Hug

# 314
  • Варна
Здравейте фемирки...за заключа и отключа темата... hahaha hahaha hahaha
Сега си идвам от дискотека...за мен лека...за вас Добро Утро !!!!
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт