Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 196
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Да ви попитам, някой знае ли нещо за сериала "Küçük Sırlar" , щял да започва по БТВ?  Thinking Бъркам ли се или го свързваха с "Kavak Yelleri", тъй като били подобни по сюжет? Thinking

# 346
  • Сливен
Да ви попитам, някой знае ли нещо за сериала "Küçük Sırlar" , щял да започва по БТВ?  Thinking Бъркам ли се или го свързваха с "Kavak Yelleri", тъй като били подобни по сюжет? Thinking
до колкото знам аз БТВ за сега са решили да не купуват повече младежки сериали Rolling Eyes, не знам нищо за този филм Embarassed

# 347
Охоооо, Мими  Flutter нови дрешки имаш Whistling

ПП аз нищо не знам нито за единия, нито за др сериал Blush Rolling Eyes

# 348
Този филм за който говорите съм го засичала по турската и мисля, че е подобен на Мечтатели. Казва се Малки Лъжи.

# 349
  • Сливен

дам ама не се харесвам искам нещо по пламенно като аватара  ми  Blush Mr. Green
е как така няма да знаеш нищо Crossing Arms аз за втория колко съм ти говорила hahaha

# 350
Този филм за който говорите съм го засичала по турската и мисля, че е подобен на Мечтатели. Казва се Малки Лъжи.
по скоро"Малка тайна"  Rolling Eyes yalan е лъжа, а Sırlar е тайна Rolling Eyes Wink

# 351

дам ама не се харесвам искам нещо по пламенно като аватара  ми  Blush Mr. Green
е как така няма да знаеш нищо Crossing Arms аз за втория колко съм ти говорила hahaha

hahaha  Stop добре, поправям се, не зная достатъчно  Blush за да изкажа компетентно мнение за сериала  bowuu  Mr. Green

ПП е потърси си по пламенно Laughing Whistling

# 352
Габи, не е късно още да те направим "Мечтателка", до финала остават още 7 епизода. Laughing

# 353
  • Сливен
Габи, не е късно още да те направим "Мечтателка", до финала остават още 7 епизода. Laughing
а докато стигнеш до тези 7 епизода има още 163  hahaha hahaha hahaha

# 354
Хубавото си е хубаво. Макар и изморен,си е все така чаровен.

# 355
Здравейте Hug Hugда ви изчета и после ще пиша,че ми е домъчняло за вас  love001  love001

# 356
а Меги ,виждам ,че си тук и ме пита за щерката:Защо не гледа такива сериали Sick SickЗащото служебно гледа само американски Shocked Shocked Shocked

# 357
# 358
а Меги ,виждам ,че си тук и ме пита за щерката:Защо не гледа такива сериали Sick SickЗащото служебно гледа само американски Shocked Shocked Shocked
Здравей и благодаря за пояснението макар и нищо да не разбрах.Нейсе. Simple Smile

# 359

Общи условия

Активация на акаунт