Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 217
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, голяма буря Shocked, голямо чудо.
Ооо, не ги искам бури Shocked предпочитам да е горещо. Whistling Ще предавате като наближи hahaha

# 526
Нека малко да разхлади.

# 527

Наде при нас е същото преди 20 мин започна ама още не е заваляло както трябва ама гърми  Shocked Shocked ще продъни небето  #Crazy има ли град или само дъжд  newsm78

Аз изчезвам   #Crazy #Crazy

# 528
Вили чао.

# 529
# 530
# 531

Наде при нас е същото преди 20 мин започна ама още не е заваляло както трябва ама гърми  Shocked Shocked ще продъни небето  #Crazy има ли град или само дъжд  newsm78

Само силен дъжд с гръмотевици, светкавици и вятър.

# 532
Габи, много ми харесват и двамата , де да не беше колаж. Sick

# 533
  • Враца
Момичета и вчера и днес дъжд , вятър и грамотевици  #Crazy #Crazy . Но пък сега пак грейна слънце , ама е хладно  Party Party Party

# 534
Хубав колаж,а и двамата са мн сладки. Ама те ще стават трима галиба Simple Smile

# 535
Знаете ли каква поредна простотия намерих за 25 епизод-едно не много в час момченце играе и пее на едни кокошки в някакъв двор. Joy Joy, като онези двете кукумявки, които Ви пуснах днес. От липса на всякаква информация и снимки, народа изтрещя здраво.

# 536

При нас сега започва.  Shocked Ужас наистина. #Crazy #Crazy #Crazy

# 537
Вили изгледа ли онзи филм Видях Слънцето, много ли е тъжен? От коментарите за него, чак не се наемам да го гледам Sick, не ми се плаче.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 19:25 от Neidjal

# 538

При нас сега започва.  Shocked Ужас наистина. #Crazy #Crazy #Crazy
Леле  #Crazy значи щом и до тебе стигна скоро ще е и при Мамето ми  Mr. Green hahaha При нас още вали силно и гърми  Shocked

Вили изгледа ли онзи филм....Слънцето, много ли е тъжен? От коментарите за него, чак не се наемам да го гледам Sick, не ми се плаче.
Наде не ми е останало време да го гледам ама си го изтеглих може би утре ще го пусна ама и мене ме е малко шубе  hahaha Joy hahaha Joy

# 539
  • в очите на дъщеря си
При нас за сега само духа

Общи условия

Активация на акаунт