Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 175
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Меги, в тази жега и това басейнче...Къде ти е аватара? Не го виждам, или пак, ще се пременяш? Давай, че днес укъсня. Joyи още не си се сгласила. Сега, вече ти виждам аватарчето, появи се, че преди беше с червен хикс.
А за филма, за който писах, после се сетих, че се казва  Малки Тайни.
Вили, Мариола здравейте, че с Вас не съм се засичала днес.

# 362
Габи, не е късно още да те направим "Мечтателка", до финала остават още 7 епизода. Laughing
а докато стигнеш до тези 7 епизода има още 163  hahaha hahaha hahaha
Crazy И сигурно са по 2 часа едната , трудно ще седна да гогледам, иначе един месец само тр да спя и да гледам сериала #Crazy, за да гледам с вас посл еп Thinking hahaha

Мими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 363
за филми-турски "Клубът на губещите",излезе тази пролет с харесвания от мен Йиит Йозшенер и Нежат Ишлер-струва си да се гледа-може да се намери в темата на Езелките

# 364
# 365
  • Сливен
Габи, не е късно още да те направим "Мечтателка", до финала остават още 7 епизода. Laughing
а докато стигнеш до тези 7 епизода има още 163  hahaha hahaha hahaha
Crazy И сигурно са по 2 часа едната , трудно ще седна да гогледам, иначе един месец само тр да спя и да гледам сериала #Crazy, за да гледам с вас посл еп Thinking hahaha

Мими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

е това е ясно че са по 2 часа и малко отгоре  Mr. Green

Много ми е топло и реших малко да се изкъпя и поплувам  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 366
Мими, Вили много горещи подписи и аватари. Heart Eyes

# 367
абе това Чаги откакто се прави на пилот,не е много усмихнато newsm78 newsm78преди даже се дразнехме,че все е ухилен като "кифла" на снимките Rolling Eyes Rolling Eyes
   снощи ви пуснах тел.разговот в предаване в което участва актрисата,която играе майка му в АФК-много мило май си говореха Grinningявно сериала за него е специален newsm12 newsm12

# 368
абе това Чаги откакто се прави на пилот,не е много усмихнато newsm78 newsm78преди даже се дразнехме,че все е ухилен като "кифла" на снимките Rolling Eyes Rolling Eyes
   снощи ви пуснах тел.разговот в предаване в което участва актрисата,която играе майка му в АФК-много мило май си говореха Grinningявно сериала за него е специален newsm12 newsm12
Вили здравей!
Мери и аз така мисля и усмихнатия Чаги и за разговора в студиото.

# 369
а, Наде ,гледам,че коментираната от нас снимка пак се е появила newsm53на хамака,абе не ми се връща назад много да се зверя,ама май Чаги в серията, в която заплаши приятеля си и да стои далеч от нея-имаше бая пъпки по лицето и не хвърляйте домати Praynig Praynigами нещо за разхлаждане,че и климатика бичи-ама си е жешко smile3515

# 370
# 371
а, Наде ,гледам,че коментираната от нас снимка пак се е появила newsm53на хамака,абе не ми се връща назад много да се зверя,ама май Чаги в серията, в която заплаши приятеля си и да стои далеч от нея-имаше бая пъпки по лицето и не хвърляйте домати Praynig Praynigами нещо за разхлаждане,че и климатика бичи-ама си е жешко smile3515
Той Чаги с напредването на епизодите се разхубави, както и Хазал. Не само визуално са по-свежи в последните епизоди, но и играта им е по-въздействаща, поне за мен.

# 372
# 373
Мариола, няма да те замергаме с домати.
И нещо разхлаждащо от мен, за Вас.

[img

# 374
Наде от кога не съм се сещала да пия Айс Кола мерси много   bouquet  нали е такова  newsm78  и Айс Нектар обичам  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт