Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Пожелавам ви приятна вечер на всички  Hug Hug Hug отивам на гости малко  Flutter Flutter

# 376
Наде от кога не съм се сещала да пия Айс Кола мерси много   bouquet  нали е такова  newsm78  и Айс Нектар обичам  Heart Eyes Heart Eyes
Да Вили, това са питиетата и приятно изкарване тази вечер. Hug

# 377
Малко трудно влизам,но по-късно ще се включа ако още сте тук. Мн хубави работи правите. Simple Smile

# 378
  • в очите на дъщеря си

ууууууууууууууууу, каква е тази безвкусица  ooooh!

Мими, много си секси- аз харесвам повече Стефчо Peace , ама и Данчо не е за изхвърляне Whistling

# 379
  • в очите на дъщеря си
·٠•Sasy•٠· и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

охооооо Crossing Arms

# 380
И аз съм тука. Simple Smile

# 381
До одеве се рових насам натам. Няма клипче, или снимка, която да не сме виждали, с изключение на последните три, които явно са от идването му в Истанбул. Не идва ли краят на заснемането на филма? Вече месец откакто започнаха снимките му и то само за филм с времетраене около час и половина. newsm78

# 382
  • в очите на дъщеря си
До одеве се рових насам натам. Няма клипче, или снимка, която да не сме виждали, с изключение на последните три, които явно са от идването му в Истанбул. Не идва ли краят на заснемането на филма? Вече месец откакто започнаха снимките му и то само за филм с времетраене около час и половина. newsm78

Наде ,  голяма е суша ooooh! няма никакво инфо. Вече искам да започнат новите серии. Много лошо така без клюки.

# 383
И аз искам, ама мнооого, но пък не желая лятото да свършва. Не може да ни се угоди. Като започват снимките на 20.08, защо чак на 09.09 ще дават серия, ми да запачнат излъчванито му на 26.08, защо ще чакат чак до Септември.
Аз очаквах много снимки и информация относно филма, в който участва, а то десет снимки на кръст и два три клипа, като в единият се появи за части от секундата, а в другият въобще не присъстваще. Не съм очаквала, че ще сме на такава "диета", откъм снимки и инфо. Sick
 При нас всеки момент се очаква да се разрази буря, небето се е слепило със земята.

# 384
Тинче, подщурнах си мъжа-той ми казва, че ще ходим на море, а аз-до 20.08 да сме се върнали.

# 385
  • в очите на дъщеря си
Тинче, подщурнах си мъжа-той ми казва, че ще ходим на море, а аз-до 20.08 да сме се върнали.

Наде , ще го подлудиш човека с  тези турски филми Joy

# 386
ooooh! ooooh! ooooh!боже Наде,няма угода Hug Hug
  аз изчезнах да си изгледам пак последната серия на "Мелодията на сърцето"-миналото лято се бях разболяла по този сериал ooooh! ooooh!
  Наде, май и ти си му фен newsm78 newsm78 и след толкова гледанки Mr. Green Mr. Greenвсе не мода да разбера кога Ламиа започна да се влюбва в Джамил-ама хич не ни го изясниха или аз съм ама много, много тъпа Thinking Thinking Thinking

# 387
абе що ни пуснаха и тези снимки  на  Чаги, с телефона newsm78 newsm78 newsm78като, че ли чака някой да му се обади ли аджеба newsm78 newsm78 newsm78

# 388
ooooh! ooooh! ooooh!боже Наде,няма угода Hug Hug
  аз изчезнах да си изгледам пак последната серия на "Мелодията на сърцето"-миналото лято се бях разболяла по този сериал ooooh! ooooh!
  Наде, май и ти си му фен newsm78 newsm78 и след толкова гледанки Mr. Green Mr. Greenвсе не мода да разбера кога Ламиа започна да се влюбва в Джамил-ама хич не ни го изясниха или аз съм ама много, много тъпа Thinking Thinking Thinking
За мен Мелодията е филмът, който тревожеше сънят ми, чиято музика звънеше в ушите ми. Оплаках го този Кенан, мъжът ми наистина се беше притеснил за мен. За мен този филм е с най-вълшебната музика(на Тойгар), от множеството филми, които съм гледала. А според мен Ламия се влюби в Джамил постепенно с напредване на сериите, защото Кенан постоянно я нараняваше, но след като прочете прощалното му писмо, тогава осъзна любовта си към него. АФК е вторият филм, който по същият начин и със същата сила ми въздейства. Но музиката не може да се мери с тази на Мелодията на Сърцето, която за мен е феноменална.

# 389
абе що ни пуснаха и тези снимки  на  Чаги, с телефона newsm78 newsm78 newsm78като, че ли чака някой да му се обади ли аджеба newsm78 newsm78 newsm78
Мери Чаатай нещо си гледаше на телефона. Снимки ли,писмо ли? От кого ли? Да не е от Хазалчето?

Общи условия

Активация на акаунт