Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 515
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Моята плацента също е по предната стена на матката. Питах доктора какво значение има и ми каза, че няма значение.

# 661
Хей, хей, темата свърши! Май сме рекордьори по това!
Моята плацента е по предна маточна стена.
Усещам бебето отлично и таткото също, отдавна не е пърхане е ударчета и то много отчетливи, с това бебе е различно, защото с Кати беше по-слабо и тя галеше като с перце. Сега по няколко пъти на денонощие си ме ритка бебо. Усещам когато е навън и също когато отвътре в органите, най-често после ми се допишква.
Ако мога скоро ще го заснема на видеоклип и ща кача как ритка. Simple Smile
Въпреки, че съм слаба, този път при мен коремът е по-голям и расте по-бързо.
За бащинските болнични при раждане 15 календарни дни, 90 % от бтв, превеждат след около месец и полровина близо два.

# 662
# 663
Много е сладурско Simple Smile

# 664
Моята плацента също е по предната стена на матката. Питах доктора какво значение има и ми каза, че няма значение.

И моята, поне на последния преглед така беше. Ще видим на 25-ти.

# 665
Стефи аз пък там видях и много харесах ето това и не знам кога ще се изкуша да го купя. http://www.3suisses.bg/bg/shop/produkti/deca/momchenca-0-36-mese … 3825-9-16383.html

# 666
Стефи аз пък там видях и много харесах ето това и не знам кога ще се изкуша да го купя. http://www.3suisses.bg/bg/shop/produkti/deca/momchenca-0-36-mese … 3825-9-16383.html

i Az gi gledah i drugite komplekti no mi se vijdat mnogo pari4ki.... po magazinite kak sa q kajete, tuk v galabovo ima samo edno mnogo malko magazin4e,to4no na otsre6niq trotoar na rabota izku6enie e golqmo no vse o6te stiskam zubi Tired

# 667
Боже момичета нямаше ме 2 дни а вие сте изписало почти 30 страници.... #Shocked #Shocked #Shocked
Признавам без бои,че не съм ви чела още назад,но на всички видели пола честито!
На всички рожденници и именници също!
Връщам се да ви чета!

# 668
На мен също ми казаха предна и ниска плацента, но доки каза, че само го констатира. Имало време да се промени положението. А аз много искам да се вдигне май, защото ми писна с това притискане и 100-кратно ходене до ВЦ-то. Предния път не беше така. Честото уриниране беше в началото, а започнах да ставам през нощта едва от 8-мия месец. Сега обмислям да си сложа химическа тоалетна в спалнята!!! Thinking  Crazy

# 669
ДА , активността във форума е забележителна  Heart Eyes Пресушаваме темичките за нула време  Joy Дрешките от този сайт са страхотни,не бях попадала на него до сега Simple Smile

Има ли някой , който е раждал секцио при Мазнейкова, да сподели на ЛС впечатления моля  Praynig
Ако някой знае теми във форума , в които обсъждат секциото в София,лекари,цени и т.н. да ми пусне едно линкче, че нищо не намирам...  Rolling Eyes 

# 670
На този сайт има разкошни и дамски дрехи. Признавам си много се изкушавам от него, но за сега се въздържам. Искам малко по-нататък да пазарувам, че сега събираме пари за кола.
И аз от сега мисля за това къде да раждам. За сега съм се ориентирала да отида да проверя във ВМИ Пловдив за водното раждане, в Торакс и в Селена и като видя какви са условията на всички ще реша. Не ми се иска да раждам тук или в Хасково, че родилните отделения са под всякаква критика. А тука в Димитровград напоследък всяка жена която влезе да ражда, ражда със секцио. Май само циганките раждат без операции защото нямат пари да плащат на лекарите.  newsm78

# 671
Juli_Ivka приятелката ми роди в Хасково преди по-малко от месец,преди това ходиха да гледат как са нещата.Родилно било след основен ремонт било много хубаво направено уж.Това по нейни думи.Аз още от сега не мисля къде ще раждам честно да си кажа според мен още е рано!

# 672
  • София
Mimci, при мен намалението е съвсем скромно, а и аз съм около 7 диоптъра, та е по-скоро психологически ефектът. Причината била, че не съм по цял ден на компютъра с лошо осветление... Пожелавам на всеки  Hug

Много се чудих дали да се включа във Фб групата и накрая се отказах. Случвало ми се е да видя в отчетни теми директно изписани мейли или пък около еуфорията при появата на бебенцата - директно цитирани пълните Фб имена (реални), което не държа да ми се случва. Простете, леко съм от параноиците в тази област  Embarassed
За снимките тъкмо се бях "навила" и стана кашата с паролите - пак се отказах...  Иначе имам огромно коремче, отдавна нося само "специализирани" дрехи, но няма как да ви го покажа  Embarassed

Замислих се, че на мен не са ми казали нищо за плацентата: нито сега, нито предния път. И ританици няма, но нали се оказах на опашката на термините, та търпеливо ще почакам. Също вече обмислям варианти за раждането - в по-малките градове положението е меко казано сложно, а и когато в семейството вече има детенце, не било толкова просто  Embarassed

# 673
и аз също съм с предна плацента и не знам къде прочетох че повече време ще отнеме да се усетят ритничетата на бебо за първи път,някой може ли да каже зчщо се получава така и наистина ли е така newsm78

# 674
  • USA
За диоптри си говорите и аз нещо се зачудих дали няма да е проблем и за мен нормално раждане Rolling EyesАз имам– 0,5 и астигматизъм само на едното око и по принцип си гледам без проблем,но за компютъра,тв и четене ги нося,че така си напрягам и здравото око.Предпочитам нормално раждане,но ако е проблем изобщо няма да се опъвам.
Абе хора и моя корем го няма сутрин много странно. newsm78 Аз си мислех ,че ще има разлика всяка седмица, пък то почти не мърда.
Аз моята снимка от стария албум я махнах не за друго ами си помислих ,че не искам да вися някъде където накрая може и да не мога да вляза Rolling Eyes Във ФБ мисля,че няма проблем поне не ти трябва парола и винаги имаш достъп,а и никой от останалите ми приятели не може да види какво се случва там и какви въпроси ме вълнуват Party
Моята плацента е от ляво така казаха,но го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт