Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 529
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Аз с предната бременност имах огромен корем и на държавния ми изпит (бях някъде 4-5 месец) ми викаха "ама да не родите тук". Всеки с представите си. И така бях свикнала през цялто време да ми казват, че ми е голям коремът. Еми добре де, ама голям корем...голямо бебе - моята хубавица се роди 4315. И апропо...родих нормално с окситоцин и не мисля, че ме е боляло повече от окситоцина, но както казаха и другите мами, отидох в страхотно настроение и радост, че ще раждам (бях с 3 см разкритие без да съм усещала контракции).
Почнах на 60 кг и родих 90 кг. и много се страхувам да не се повтори това качване.

# 646
в София все още няма изгледи - супер задушно е и има само няколко бели облачета засега (поне от офиса ми така се вижда).
За корема, аз днес като се събудих и лежах в леглото по гръб установих, че тази сутрин корема ми има изключително странна форма - преди беше по-объл и не толкова видим в легнало положение, а тази сутрин целия корем почти вдлъбнат както преди да забременея, а в областта под пъпа една остра издтуина все едно съм глътнала пъпеш - много неестествено стоеше.  Crazy Толкова смешно ми стана, че чак го снимах с телефона, по-късно мога да кача снимка в албумчето във ФБ

# 647
С големия корем се чуствам бременна от самото начало и мъжа ми доста му се радва, стига лекарите да казват че всичко е наред, въобще не ме притеснява.  Flutter

А за плацентата, моята е предна. Всички мами вече казват че усещат ритничета. Аз усещтам само гъдел и подкожен сърбеж, който се засили тези три дни. Дали бебчо рита или е само разтягането на матката.  newsm78

# 648

Гърми, току-що заваля!!!!!!!!!  newsm44
СЕРИОЗНОООО?Брей,ама те верно познавали newsm78Аде сега да пратиш малко по течението на Дунава Praynig

Между другото, от около 2г. следя времето в синоптик и винаги са познавали. Споко ще дойде и при теб, нали помниш как беше в неделя. След малко го пускам по течението. Довечера го очаквай.  Peace

# 649
horoze спрях да гледам кантара. До момента съм +3кг. Все пак важен е крайния резултат. Килограми се свалят! Wink

# 650
Благодаря за отговорите! Аз също още не усещам бръмбара, вероятно е заради плацентата ... То и коремът ми е доста малък ... Ще почакам явно още малко Simple Smile

# 651
И моята плацента Е ПРЕДНА.За мен това няма значение...зависи бебчо,къде се е лепнал за матката,там е плацентата Simple Smile

За коремите - Кашвайте снимки да им се радваме щом са големи!!! Оставете съседките да си мислят квото искат Simple Smile Всичко е до структура...Аз като съм с широк кокъл,до обяд почти нямам корем..привечер излиза (като позахладнее  Joy ) Имам пък 1 приятелка,тя е 45 кг,без да е бременна голям корем има,и в комбинацията с малки цици винаги стърчи напред корема Simple Smile Като забременее не ми се мисли как ще е,сигурно още в 3-ти месец ще я питат кога ще ражда .Не мисля .че има чак такава връзка между бебчо и корема,има куп други фактори Laughing Аз пък се кефя на големи коремчета...Моля ви качвайте снимчици,наистина много им се радвам   bouquet

# 652
И аз не усещам още нищо  newsm78

# 653
Мацки, днес е Илинден!!!
Ако сред нас има празнуващи, честит да им е празника!!!   bouquet

k1drokoska   много здраве ти желая!!!   bouquet

# 654
Еми явно мамите с предна плацента ще изчакаме още малко докато усетим бебоците
Намерих по-добра картинка за предна и задна плацента:

# 655
Ами в групичката във Facebook сме 66 мами, а коремчета са показали не повече от 10. Аз вече моя го показах, сега е ред на другите мами.  Flutter

Тук е мястото и да поканя новите мами в нашата групичка във Facebook.

# 656
И моята плацента Е ПРЕДНА.За мен това няма значение...зависи бебчо,къде се е лепнал за матката,там е плацентата Simple Smile

За коремите - Кашвайте снимки да им се радваме щом са големи!!! Оставете съседките да си мислят квото искат Simple Smile Всичко е до структура...Аз като съм с широк кокъл,до обяд почти нямам корем..привечер излиза (като позахладнее  Joy ) Имам пък 1 приятелка,тя е 45 кг,без да е бременна голям корем има,и в комбинацията с малки цици винаги стърчи напред корема Simple Smile Като забременее не ми се мисли как ще е,сигурно още в 3-ти месец ще я питат кога ще ражда .Не мисля .че има чак такава връзка между бебчо и корема,има куп други фактори Laughing Аз пък се кефя на големи коремчета...Моля ви качвайте снимчици,наистина много им се радвам   bouquet
Във връзка с големия корем и малките цици:Имах една позната беше така слаба, а с постояно голям корем,наистина ядеше по много и винаги си е мислела 4е корема и е просто голям и не беше ходила на доктор по този повод.След време разбрах 4е са и махнали някаква страшно голяма киста не си спомням колко то4но тежала-ужас.После като сам я срештала и помен нямаше от корем,даже си беше страшно плосък.

# 657
в София все още няма изгледи - супер задушно е и има само няколко бели облачета засега (поне от офиса ми така се вижда).
За корема, аз днес като се събудих и лежах в леглото по гръб установих, че тази сутрин корема ми има изключително странна форма - преди беше по-объл и не толкова видим в легнало положение, а тази сутрин целия корем почти вдлъбнат както преди да забременея, а в областта под пъпа една остра издтуина все едно съм глътнала пъпеш - много неестествено стоеше.  Crazy Толкова смешно ми стана, че чак го снимах с телефона, по-късно мога да кача снимка в албумчето във ФБ
I az tova 6tqh da si spodelqm s vas 4e odeve zabravih, A_vagabond i az to4no po tozi na4in izglevdah sutrinata,no na men ne mi mina prez um da 4atna edna  smile3509 no ni6to dr.pat 4e i az ne sym ka4vala 2-ra snimka zakasnqvam xexexexe  Laughing

Pratete dyjdec i nasam  Praynig

# 658
и моята плацента е предна горна , има значение дали е горе или долу разположена , по-кофти варианта е да е долна , когато е такъв случая много често има кървене по време на бременността и може да се наложи раждане със секцио

# 659
ей, мнго интересно това за разположението на плацентата - какво влияние има и върху раждането и усещането на бебо. Не се бях замисляла до сега, а и никой не ми беше казвал с какво прилежание ми е плацентата.

Общи условия

Активация на акаунт