Паниране

  • 2 933
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Хасково
  • Мнения: 995
Този царевичен мейс да не би да е нещо като царевичен грис?
Защото миналата седмица Иван Звездев обясняваше, че точно с царевичен гжрис панировката става най вкусна а и най-важното не поемала толкава мазнина и не оставяла мазни следи в чиниите!
Ако някой го е гледал точна това предавана моля да каже как точна ставаше тази панировка!

# 16
  • Мнения: 4 176
Цитат на: Ellypr
Здравей,
Правя панировката като разбъркам - яйца, брашно, подправки (зависи какво ще панирам), щипка сода и малко пр.мляко или бира или газ вода. Трябва да стане на средно гъста каша. Топя напр. чушките и пържа в повече мазнина.

 И аз така, но преди да топна чушкуте в панировката ги овалвам в брашно за да се захване панировката .

# 17
  • Мнения: 3 927
Цитат на: NadiaNGX
Този царевичен мейс да не би да е нещо като царевичен грис?
Защото миналата седмица Иван Звездев обясняваше, че точно с царевичен гжрис панировката става най вкусна а и най-важното не поемала толкава мазнина и не оставяла мазни следи в чиниите!
Ако някой го е гледал точна това предавана моля да каже как точна ставаше тази панировка!


не съм съвсем сигурна, но е по-скоро като царевично брашно....не му пазя опаковката, че да прочета по-точно.....

а не съм гледала и звездев.....

# 18
  • Sofia
  • Мнения: 6 235
аз пък слагам магданоз, чесън, черен пипер, яйца, бира, брашно и сол

Общи условия

Активация на акаунт