Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 082
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Пазарджик
Да дам отчет за колектора-нищо не направих,то мирно не седи дребчо.Махнах го и я изпиках,занесох ме урината в лабораторията и тук да се похваля за един малък герой-Нелката не реагира на взимането на кръв,с голям интерес гледа как и я събират,а аз бях  пред припадък,надявам се всичко да е наред с хемоглобина.
Елч много си права за профилактичните прегледи,на мене не ми е минавало през главата твоите притеснения и за това така мисля,то хората са го казали -"парен ,каша духа"
Стефи не закачай темата за ваксините,при нас имам мамита които са против поставянето им ,по различни причини.Научих ме се да уважаваме изборът им. Hug

# 466
Ауу, какъв кошмар! Не ваксинират децата си!  Mr. Green

Бебеш, аз много им се чудя на тези изследвания... Само да стресирам педиатърката с хемоглобина.  Laughing

Ние с режим не можем да се похвалим.Сучем като ни се прииска, заспиване по същия начин.Дрямка по-дълга от 30 мин н яма.Не че някога е спал по много.

# 467
Момичета, бърз въпрос. При падане за какво трябваше да се следи?

# 468
Момичета, бърз въпрос. При падане за какво трябваше да се следи?
сънливост, замайване, повръщане.

# 469
жоржи, трябвало да се намалят храненията (като количество храна) и ако започне да повръща да се води да я видят. всичко ще е наред!

стефи, наистина няма да е лошо да попрегледаш старите теми. че малко даваш мнения като последна инстанция по въпроси, които ние тук сме дъвкали месеци наред и в крайна сметка сме се кротнали по тях Wink

# 470
жоржи, трябвало да се намалят храненията (като количество храна) и ако започне да повръща да се води да я видят. всичко ще е наред!

стефи, наистина няма да е лошо да попрегледаш старите теми. че малко даваш мнения като последна инстанция по въпроси, които ние тук сме дъвкали месеци наред и в крайна сметка сме се кротнали по тях Wink

Започвам да си мислям, че някой си е направил втори акаунт и се гъбарка и ни гледа сеира  hahaha

# 471
Бебеш, Елч  Hug мерси

Започвам да си мислям, че някой си е направил втори акаунт и се гъбарка и ни гледа сеира  hahaha

И аз това си помислих  Mr. Green

# 472
  • Пазарджик
Имам един въпрос,има ли нещо не редно в това пюре,след като Ви каза ,че има такова но на него пише 4м. и 1 етап се разрових и наистина не открих друго такова -ябълково пюре 100%,от 6м. ,2 етап

# 473
Tuty, поред мен всичко си му е наред с пюрето - тук с Герберските е така - 1 етап и 2-ри етап според мен се различават единствено по количеството продукт, а не по консистенция/състав.
(ако това ще те успокои ще снимам в магазина герберските пюрета 1 и 2 етап епълсос) Simple Smile

# 474
Има ли някой който е отказал да прави изследванията за 6 месеца?
Аз се чудя дали да не ги откажа.

# 475
Бебеш, Елч  Hug мерси

И аз това си помислих  Mr. Green

+дали веднага е изревало детето

# 476
  • Варна
Здравейте момичета Stuck Out Tongue
Големи жеги ейййй,разтопихме се направо!Снощи пък бури имало,ами искаме лято-на ти лято Sunglasses
И аз едно бързо питане,вчера дадох за първи път на Вико морков и май ми направи ал.реакция Rolling EyesВ акото му има нещо като прозрачна слуз/сопол.. хайде да не продължавам/,количеството е мн малко.Това което ме очуди е,че акото го направи само няколко часа/3-5/след като беше ял.Дали е ал реакция или е просто слюнка нещо..Днеска пак дадох,но съвсем малко-2 ч.л. и още нямам готов "материал".

# 477
  • Пазарджик
Взех изследванията на Нели ,хемоглобин-118,ако добре помня според това което Бебеш беше пуснала 6-12м.-107-136 ,сме добре Laughing

# 478
Първо се чудих, защо при вас правят изследвания на 6 мес, а при нас не. Ама вече съм спокойна - 1 дерт по-малко.
Рая спи, откакто се похвалих онзи ден, че заспа сама - все така сме - максимум 5 мин мрънкане (без биба - не иска, даже и се ядосва и я захвърля - онзи ден изгубихме "любимата" и имам подозрения, че сама си я хвърлила докато не гледам)
Преброих кърменията за статистиката - ами не по-малко от 6 за деня и 1-2 за нощта. Ама тя много бързо се нацоква - макс 10 мин на двете. Като бяхме на консултация доки каза, че затова не качва много, защото бързала, а мазничкото мляко му трябвало време за да слезе. А тя изпие водичката и готова. Ама шило в торба не седи, шава, блъска, става, как да я накарам по-дълго да цока? Зъби - няма.
Днес май се диша - ще се ходи на разходка, че два дена вкъщи изтрещяхме.

# 479
Добър вечер и от мен! Днес излезнахме с Малчо в 9 и 20 и се прибрахме в 7 и 20...  Shocked Сефте правя такова мощно излизане... И колко бири отнесооох....  ooooh! Whistling
Малко духаше, но не беше толкова горещо и се възползвахме. Макси спа като къпан навън, на хладничкото...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт