Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 090
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
привет мамита,

ние пък нямаме проблеми с хапването, Ема си изяжда към 170-180 и ушите и плющят, обаче нещо почва да ми става трудничко с идеите за вкарване на храни- не виждам примерно чист спанак или чист карфиол? има се някви тъпи смесвания със сметана  #Crazy или с картоф, а на нас картофа не ни влияе добре.
Дайте някви идеи- досега съм вкарала тиква, тиквичка и пъщарнак.

За моркова и аз слушам, че бая дечица покрай мене имат колики от него и аз не бързам да го тествам още..

# 616
  • Велико Търново
Inka-, Вкарай ориз и после ориз+спанак. Можеш да добавяш и други зеленчуци. Ако все още не искаш да вкараш картоф, тогава трябва някакъв друг вид въглехидратна храна, за да е по-хранително - или ориз, или царевично нишесте (което, ако си давала купешки пюрета, най-вероятно вече си го вкарала  Simple Smile )

# 617
Инка, ако си правиш пюретата сама можа да си направиш комбинация от спанак с нещо, което си дала  Peace

# 618
  • в Надежда-та
LadyAngel и Мартин изяжда мах около 60гр. давам толкова колкото иска, а той сам ще покаже, кога е готов да замести изцяло ядене.
То и в тия жеги какво да го тормозя Crazy

ПП сега на обяд изяде 3 лъжички морков Joy

# 619
ЗДРАВЕЙТЕ.Два дни изчитам темичката и все няма време да се включа.Каката ни тази седмица е у дома че във градината се вихри летният вирус.Та съм меко казано "ангаже" CrazyИ двамата пуснаха суполи-каката-градински,Викторчето-зъбовски.
Тази жега ни е#ава мамата отвсякъде. #Cussing outБебич,нещо взе да дриска по 3пъти и повече,а днес си е чисто посран.Рядко,ту жълто ти зелено,ту по тъмно...Джипка не вдига Whistling(нали е неделя)Чудя се какво да го правя.
Да купувам ли лечебна храна?
Дадох едно прахче "Линекс бейби"
За оризова водичка се сещам...друго?! Казвайте че ми е спешно,притеснявам се да не се обезводни.
Отделно е станал голям щурчо.На едно място стои само когато спи(дълбоко)инак пак си мърда.като е буден пълзи,катери се,върви и скача с проходилка и бънджи.Много се поти,а вода едвам пие...Притеснявам се.
Дали пък аз не го разболях с тия 4-5 бани на ден. Cry

# 620
  • в Надежда-та
ентерол или смекта Rolling Eyes newsm78

# 621
  • Велико Търново
elenia, хидрасек - за спиране на изхожданията, и хидратин алфа - против обезводняването. Прахчета са и двете и стават за бебенца.

# 622
МЕРСИ момичета.Поръчах на ММ,но мисля че Линекса е най-добро от изброените,но не пречи да ги редувам....и на Хумана електролититите ще взема. PeaceАMA ZA HRANATA SE 4UDQ..оХ,ама как си личи че не пиша сама Tired

# 623
  • София
elenia шипката действа добре. Има на Хип едно такова пюренце, ориза си го знаеш, морков също. Също Биогаята е много добра за разстроени стомахчета.

# 624
Инка има и броколи с ориз на Хип, ако искаш да даваш броколи (като че ли не се одобряваха от някои).
Аз взех и май утре смятам да и дам. Не съм въвела ориза, но не съм чула някой да има алергия от ориз  newsm78 , а пък и не се плаша много много. Само дето има гадни пъпки, я от претопляне, я от комари и ме шашкат малко  Whistling

Биричке, смени ли яденето на пюре в 14, и аз смятам нашето пюре да го давам към 14.30, че да има две кърмения преди това, защото гърдите ми са препълнени от предната вечер и няма да се регулират май. Пък и след обяд не се напрягат така или иначе много. Ние нямаме нощно кърмене и усещам гърдите си като балони до обяд.

Не съм заместила още хранене, ама то едни схеми, едни мацаници..., първо давам нещо ново по малко, после давам нещо въведено по малко повече  ooooh! до кога ще видя. Не ги смесвам да свиква уж с вкусовете.
Стигнали сме до общо количество 20ина  лъжички, всеки ден вече ще увеличавам и обаче не знам до колко трябва да се стигне, ама ще я видим нататък  newsm78

Обаче си хапва детето, то горкото от кога искаше да яде нещо друго, толкова живо се интересува от нашата храна, а пък аз все чаках още малко. Нещо като не и хареса, мръщи се, гледа ме в очите, но  пак си хапва.

# 625
А  Thinking, сега пак погледнах страницата на Хип и видях промени, броколито с ориз го дават за 5 месец, а няма нищо като глутен, захар, сол, млячни протеини. До сега пишеше 4 мес. на бурканчето

Елениа банан? Нали затяга.

# 626
  • Пловдив
ЕЛЕНИЯ моята доки ми каза при такива състояния да давам някакво сокче на ХИП - ORS 200- рехидратиращо - http://apteka.framar.bg/30006254/%D1%85%D0%B8%D0%BF-%D1%81%D0%BE … 2300#.TiwSrGEuwss. АЗ не съм го пробвала за сега, дано да помогне.

# 627
  • Пазарджик
Еления ,Нелката ми беше с разстройство преди известно време.По 4,5 пъти на ден,което не е нормално за нея ,аз и давах по 1/2пакетче Смекта три пъти на ден,взех и лечебна Хумана-предполагам знаеш ,че тя не лекува ,но не натоварва стомахчето,спрях да и давам друга различна храна от Хуманата,но тя си го пиеше с голям кеф,само дето огладняваше по често ,горе долу на три часа .За седмица се оправих ме.Дадох и на 4 и 5 ден от въпросните сокчета на Хип по50мл.на ден.Ох дано бързо да се оправите!!!

# 628
Такаааа.
Викнах бърза помощ.След като мъжо ми донесе прахчета и електролити,Вико дрисна още 3 пъти(по-малко)пак много течно,жълто-зеленикаво.Въпреки,че няма Т и не повръща се притесних от обезводняване и викнах БП.
За да дойдат ММ пак трябваше да излезе от работа за да ги съпровожда до нас(че нали нямаме адрес в гората Crazy)
Та жената прегледа малчо.Установи на слушалка,че има много усилена перисталтика,корем мек,в добро настроение  и т.н.И каза,може би трябва да го види педиатър.Тъй като имате кола,няма защо да ходим с линейката.Отидете или в Царево ,или в Бургас.....и така.
Та за сега не мисля,че сме толкова спешен случай,ще го наблюдавам,ще го лекувам и ще пазим диета.А ако нещо не дай си боже стане,ще звънна на ММ пак да избяга от работа и с личната ни линейка ще крачнем до окръжния град.
.......
Любима моя държава.... Heart Eyes Crazy Sick
Установих още нещо: Че 2 деца и 3години майчинство се равняват на дипломата на един фелдшер. Peace
Благодаря на всички които ни мислят.Много ми помагате момичета. Hug

# 629
Еления, много кофти... Дано всичко мине без дас е налага да ходите по доктори...  Praynig

Момичета, днес забелязах, че на Макси на едната бузка има 3 много мънички бели точици... Като онези мастните натрупвания, с които охранените бебчета се раждат... На скулата са и са през почти сантиметър разстояние... Някой да има идея от какво са?  newsm78

И друго! Как по дяволите да вкарам каша, плодово пюре или изобщо дори сок, като като се наяде будува известно време докато си играе, и после се гюмва и заспива... И се събужда непосредствено преди времето за ядене...  ooooh! Одеве се опитах да му дам пюре от круша точно преди млякото, но явно нещо му е киселка (на ХИП) и изяде с отвращение само 3-4 лъжички...

Христиана, днес му преместих обедното хранене в 3, вместо в 12, защото излезнахме рано сутринта и нямах време да приготвям манджи, и само грабнах едно мляко, и така се прибрахме чак в 2 и 30.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт