Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!  Hug
Да питам няколко неща, които съм се сетила...

Какво правите с оцветените от пюрета лъжички?
След колко време се увеличава грамажа на пюрето, което се дава за обяд?
Пак забравих останалите питанки...  Mr. Green

Писна ми от тия жеги. Писна ми да си стоя само вкъщи!!!  Crossing Arms

Галя73, как ти завиждам за Турцияяяя  Crazy   bouquet

# 106
Леприкон ,на нас от картофа ни се зачерви дупето,акото стана зелено и имахме колики.
Казаха ни след реакция от храна някаква да изчаквам една седмица задължително.За след ваксините пък да чакам 3 или 4 дена и тогава .За кашите задължително безмлечна да е .
Като гледам както винаги има различия дори и в тези съвети.
Има ли някое бебе на 6м и половина да е само на кърма ?Взех да се притеснявам ,че нашето захранване нещо така и не потръгна .
Биха ни в понеделник инафанрикса ,а другия понеделник еквивалентната на пентаксима (забравих и името) и следващия четвъртък пак ще почна ,май клоня към тиква .
Ние нито пълзим нито зъби имаме ,нито стои прави.Само се обръща и се придвижва по някакъв нейн си начин по леглото и все гледа крачетата и да са опряни в мен за да може да ме рита  Laughing
Кръв ни взеха ,ще трябва да се обадя да чуя резултатите какви са .Добре ,че казахте за този памук -ще използвам идеята и аз за да взема урина.
Иначе мерките ни са 7730 и 69см.

# 107
Здравей те!
Големи жеги днес  Nature Sunny.Сутринта изведох малко Божидар и после сме в къщи.
Честита половин годинка на:
                             Виктор на мама elenia

Naska83  Hug
pepinka1,Нощни благодаря ви за отговорите за киселото мляко.Ще си направя домашно и ще пробвам.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 16:49 от senedra73

# 108
  • ул. "Мечтание"
Има ли някое бебе на 6м и половина да е само на кърма ?Взех да се притеснявам ,че нашето захранване нещо така и не потръгна.

Дори и в темата ни да няма, по прнцип не е проблем. Някои деца прояждат твъда храна към годинката, дори и след това. Това не е проблем и не е необичайно. Е, може да не е много уобно за мама, но това е друг въпрос вече.

# 109
Записвам се. Тъкмо си влизаме. Каква е тая жега, бе  #Crazy Претоплихме се от всякъде за 4 часа път. Shocked

Ети, пъпките изчезнаха ли? Сега ги видях, като се изкъпахте ако не избледняват значи не е претопляне Sad Иначе ще ти пиша на лични по-късно.

Хемоглобин: g/L
 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150

И една тема от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258397

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 17:15 от Бебешондел

# 110
  • sofia
Не съм Ети, но да кажа,че е продължила да дава сирене и пъпките са супер избледняли!

# 111
  • София
ЛюбаHug Hug

Бяхме на детски рожден ден. Аз съм труп.

# 112
Първо отговарям, после питам.
Биричка - нищо не правя с лъжичките, лигавниците ... седят си оцветени (все пак са за ядене)
Пюре и каша давам само 2 пъти в деня късна сутрин и следобед.
Направих домашно кисело мляко - леле колко хубаво стана, остава сега Райчето да го яде.
Agent- чакам си отговора  Hug
Леприкон - оправихте ли се от варицелата? И нас с ММ ни кара по на 30 год. и беше ужасно.

А сега да питам:
Какви са тези млечни и безмлечни каши - каква точно е разликата (едните се правят с мляко, а другите не ли)?

# 113
  • sofia
Ама, Ети, ти в Сф ли си още?! Аз мисля, че нямаш нет и те отменям тук!

Майка ми преди малко ми се обади, че брат ми(на 34г) си има нова приятелка и е много разтревожена да не би да е решил да се жени, защото се познавали от скоро  hahaha !Ще ходя тази седмица да се запознавам с нея, за да видя какво се случва, цирк! Така ми се ходи на сватба

# 114
  • sofia
Едните ИМАТ, а другите нямат мляко в състава си

# 115
  • София
До понеделник съм тук SadSad Ама ти продължавай да ме отменяш, че ме мързи да пиша  Laughing Laughing  Кажи на брат ти , че и на мен ми се ходи на сватба... Прекрасен повод  да си купя нови обувки  Mr. Green

# 116
  • В две тъмни очички
Благодаря ви за поздравите за малкото ми именниче вчера, а сега да почерпя и за моя рожден ден

# 117
  • sofia
До понеделник съм тук SadSad Ама ти продължавай да ме отменяш, че ме мързи да пиша  Laughing Laughing  Кажи на брат ти , че и на мен ми се ходи на сватба... Прекрасен повод  да си купя нови обувки  Mr. Green
не, че без повод не си купуваш....
имаме ли бънджи?

# 118
  • София
Нямаме Sad Бубето има рожден ден и днес не я тормозя  Mr. Green

# 119
  • София
Бубе ЧРД  Hug Да си жива и здрава  bouquet

Бире аз съм купила 4 бр. на Томи Типи и от време на време мисля да й ги сменям  Peace

Никол се върти нон-стоп от гръб по корем, дори и през нощта и само мрънка  Cry Взех да й слагам една възглавница отстрани и сега е рахат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт