Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 245
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Бубе, ЧРД!
Бъди здрава и щастлива!  Hug

# 121
Бубче,честит рожден ден!Дълги години да си здрава,щастлива и късметът да е все с теб! Hug
На Дара вчера и биха последния Симфлорикс,тежи 7,350 и е висока 72см.Оф,разгеле,малко да си починем от ваксини!
Купих силиконов биберон за пресни плодове и днес и дадох диня-голямо смукане падна.
Бире,аз давам пюре със сребърна лъжичка  и тя не се оцветява.Когато пюрето е повече като количество давам с биберон за каша.
Дара също не спира да се върти,като пумпал е.
В 10.00ч.яде плодово пюре,в 14.00-зеленчуково.Мисля тези дни да и дам оризова каша/млечна/на Милупа.Другата седмица към зеленчуковото ще добавя и малко месце/пиле и пуйка/.

# 122
Бубе ЧРД! Май доста рачки сме се сбрали в темата. Нощни като се върнах към старите пелени много бързо и се оправи дупето и обривчето почти изчезна, но пък акото и беше наистина зелено както го описваш Санина и май имаше зачатъци на колики  newsm78, ваксините съм и ги отложила за като се приберем обратно, но явно ще продължа с предлагането на вкусове след няколко дена. Пепинка ужас  Shocked, вие и двамата на тези години, представям си какъв ад е внесла тази коварна варицела, при нас отшумява, при мен де, Рая я изкара с песен за щастие, но още си ходя точкувана  Sad

# 123
  • София
Купих силиконов биберон за пресни плодове и днес и дадох диня-голямо смукане падна.

И аз, и аз, голям кеф  newsm68

Бире забравих да ти кажа, че имам и една керамична (бяла). Бях си я купила с чаша от Джъмбо и мисля, че пак става  Peace

# 124
 Добро утро!

Моето започна не много добре, Мартин от петък е с ангина, ще ме побъркат тези негови боледувания, това е 4 или 5ти път от както се е родила Ивайла. Дано поне морето го изкараме спокойно, че досега общо взето, почти на всяка почивка се е разболявал......ето на оплаках се...

Ейприл, има оше една ваксина, трети прием на хепатитната, после чак след годинката.

Да ви попитам, с птиче или заешко месо ще захранвате първо?

Бубе, ЧРД! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

Наска,  Hug

# 125
Брях! Няма никой!  Crazy

Днес реших да си направя кафе... Ще видим дали ще го пия..  Rolling Eyes
Максим тази сутрин за сефте заспа по корем - да видим колко ще издържи..
Айде кафе за всички

# 126
  • в Надежда-та
Добро утро Sunglasses
Бире   bouquet

Един въпрос - пащърнака запича или разхлабва Rolling Eyes newsm78

# 127
адис аз захраних със заешко. Домашно малко зайче.

# 128
добро утро мерси за кафето.VIFresh не знам дали запича или разхлабва но РАЯ не беше ходила по нужда от три дена вчера на обед яде пъщарнак и след един час беше омазана до ушите в буквалния смисъл но го яде с голям кеф.къде сте бе хора в тая жега няма никой

# 129
добрютроо,

тук сме в тая жега  Wink

мацки Ема не е акала 4дни, а бяхме на тиква, оф дайте съвет, знам че постоянно ги обсъждаме тия работи, ама на мен сега ми дойде на главата. А още не е захранена както трябва и не ми се експериментира с нещо ново  Sick

# 130
  • София
Добро утро,

Бубе, честит рожден ден на патерица   bouquet

Момичета, днес имам имен ден, почерпете се за мое здраве

айде и един поздрав

# 131
  • в Надежда-та
Уфффф моя мартин все рядко ака и то по миниму 2 пъти на ден......вече не знам какво да дам Confused
Ни картофа, ни моркова го запичат ooooh!

# 132
Iz4ezna mi kirilizatora. Rolling Eyes
Bimbim,4estit imen den!
4estiti da sa i dne6nite mese4inkovci-zdravi i usmihnati !
I az wlizam da po4erpq,4e v4era Viktor4eto stana na 6 meseca!(To ne 4e nqkoi se seti,vypreki 4e sme edinstvenite na tazi data)
Pojelavam si da mi e vse taka usmihnat,zdravi4uk i dobur..

ViFresh,za6to iska6 da go zapi4a6? 2 puti na den e strahotno,a 4e e rqdko ne e problem,wse pak kyrma pie dosta. Party

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 11:35 от elenia

# 133
  • в Надежда-та
Де да знам Rolling Eyes все ми се струва, че не е наред Thinking

ПП Стахотна торта Wink после пак кажи, че не те бива в кухнята Mr. Green

# 134
Пащърнака регулира, поне така пише тук:

http://www.hipp.bg/?id=6&a=1

Честит имен ден на БимБим.
Честит рожден ден  на Бубето  на патерици.
Честити днешни месечинковци.

Общи условия

Активация на акаунт