Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Е или ще е 500 градуса на сянка, или ще вали... **** мама му ****!!!!!  #2gunfire #Cussing out Close

# 136
Vi  проблемно ако е- воднисто и попива в пампито или пък със слуз иначе нека си ака детето  Wink

хей Бим честит имен деееен   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всичките ни месечинковци  Hug Hug Hug

# 137
  • в Надежда-та
Ми по по едно време попиваше, сега си е само рядко Thinking
Чудя се дали да не спра със захранването Confused

# 138

Днес дъщеря ми има имен ден! Да ми е жива и здрава!

Бимбим ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Много здраве, щастие и усмивки!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА бебчовци вчера и днес! Ние бяхме на вилата, затова моля за прошка, че не съм поздравила всички вчера! Hug

Еления - страхотна торта!!!  bouquet

Честит рожден ден Бубе!/на патерица/ От сърце ти желая здраве, много щастливи мигове с прекрасните ти съпруг и детенце,  късмет и сбъднати мечти!!! Hug

# 139
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet Да сте живи и здрави  Hug

Честити месечинки на малките слънца  Hug Много здраве и късмет   bouquet

Заровила съм се аз в едни рецепти за домашни пюрета, че мисля да се метна да готвя, само трябва да намеря отнякъде домашни плодове и зеленчуци  Crazy Та се зачудих всички мами, които сами приготвяте пюрета, от селската реколта ли са аджиба и има ли смелчаци, които купуват всичко наред от пазара?

Нощни направо ми се ще да мина на педагогическо, но ние хич не се храним здравословно  Thinking

# 140
Честито на всички, които празнуват   bouquet

Ети, много се радвам, че нещата са наред при вас.

Тея, малко е намаляла откъм тлъстинки  Sad с тия 8 часа дето отказа да суче  Tired ooooh!

# 141
Vi  що не пробваш с оризова вода, тя доколкото знам действа добре в тези случаи. Пробвай с пюрета, които са регулиращи или запичащи.

Клече аз на този етап правя  пюрета, само когато имам домашни зеленчуци, макар че почвам да си мисля, че се вманиачавам нещо  Wink

# 142
  • sofia
Бебеш, в тези жеги как да искат да ядат децата?! Лия не пие много вода, но тези дни изпива по 140мл за 5мин! Всичко ще е ок, сигурна съм!

# 143
  • София
Клечо, аз преди да получа домашни зеленчуци, купувах от пазара. Оживя...

Бебеш, нормално е на детето да не му се яде. Ивка яде през деня на 4 - 5 часа ( и наваксва нощем), а Яна яде само сутрин и вечер. Не се притеснявай...

# 144
  • В две тъмни очички
Бим бим, честит имен ден   bouquet

Емили, честита ти именничка   bouquet

Честито и на бебоците, които стават на 6м   bouquet

Влади всяка нощ се събужда през час-два  ooooh! , явно зъбките я тормозят, милата  Tired /вчера хапна пюре и каша , около 50 мл и от двете, пак е по-добре от колкото последната седмица !
Аз изчезвам, че се събуди и  започва да се катери по кошарата пак

# 145
Пюрета повечето ги приготвям у дома.С домашни зеленчуци предимно,но не само.Ако нямахме домашни от градината на баба,щях да си ги приготвям с купешки.Нали трябва да свиква все пак с това което се яде  тук.А и надали купешките пюрета ги правят с домашни зеленчуци.По късно като почне детска кухня-какво?Ще ги хранят с домашна храни ли?Според мен не е фатално,че ще яде купешки плодове и зеленчуци,достатъчно е те да са сезонни...Според мен. Peace
Вико,вода много трудно пие.Дори и в жегата не пие,предпочита да си утолява жаждата с млляко.А вода най-много 60-70 мл. и то с много настояване...
Емили,честита да ти е именничката!Страхотна торта!Много идейна,ще я крадна hahaha

# 146
  • София
Според мен не е фатално,че ще яде купешки плодове и зеленчуци,достатъчно е те да са сезонни...Според мен. Peace

И моя мъж така казва, но все си мисля, че са много мънички още, поне на 8-10 месеца да бяха  newsm78

# 147
  • Пловдив
Честито на всички именници   bouquet

Вчера се видяхме с Пепита и нейната малка кукла. Кали е много сладка, послушна  и винаги засмяна.

Пюрета засега ще правя от домашни продукти, но после ще купувам. То всичко да е домашно би било чудесно, но няма как.

Ви Фреш и Стаско ака рядко и то по няколко пъти на ден. Надявам се сега като се захранва и да ги намали и сгъсти  Crazy

Вода не иска. Ако му пробутам 10-20 мл пак добре.

# 148
Чопи, много късно виждам какво си предложила, ако кажете обаче ще правя нова анкета  Peace

Клечо, всичко взимам от пазара, още не е готова домашната продукция.

newsm51 smile3525  за всички, които празнуват

А по-късно ще изчета всичко, че сме на бебе парти, а там сме кръстници и няма как да пропуснем ...

# 149
Много благодаря за поздравленията момичета, означават много за мен!!! Hug  bouquet

Самуил също суче по рядко, от новото шише се опитва да пие вода, има леки попадения, но повечето е по бодито...Оставям го да се бори с шишето и после преобличам. Simple Smile

Днес си изяде отново пащърнака с голям кеф. Досега съм приготвяла само домашна тиква, утре мисля с домашен морков да направя пюре, но не винаги ще имам домашни неща и ще е от пазара. Няма как! Peace

Еления, видно е, че си отлична кулинарка, ето  рецептата на тортата Simple Smile Аз не'ам нерви вече за такива подвизи в кухнята Wink

http://yoli-www.blogspot.com/2010/07/blog-post_07.html

Общи условия

Активация на акаунт