Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 247
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Урааа, хванах малко нет  Party

Поздравления за всички които тези дни имаха месечинка, рожден ден и имен ден. Няма да ги изброявам, че ще пропусна някой.

Вал, благодаря  Hug и Стаско е много послушен и спокоен, тя затова Кали му налиташе  smile3521. Вал е качила снимка във групата във Фейса. И аз ще кача когато се закрепи малко нета.

За сега правя домашни пюрета само когато имам дом. зеленчуци, после ще си ги купувам, но сега им е сезон и когато има откъде да взема, взимам. Когато нямам домашни давам готови пюрета.

В тези жеги и моята хубавица намали яденето, но аз не се притеснявам.

Свършва ми оризовата каша и тук няма на Хип. Само Милупа и Хумана, и на двете марки млечни. Не знам каква да й купя  newsm78 От АМ на Милупа беше получила страшни колики, и ме е страх да взема. А вие много я хвалите тази оризова каша. Ще му мисля когато свърши съвсем.

# 151
klechoo и аз купувам от пазара.  Картофи давам пресни.

Днес дадох няколко лъжички от кашата на Милупа - ориз и царевица. Не знам дали има само оризова. Много му хареса. Но утре повече Simple Smile)

# 152
  • София
Пепита, в събота пътуваме за морето. Да потърся ли каша тук?

# 153
Емили,честит имен ден на Маринка!Да е честита и мнооого щастлива!Да дарява усмивки и празничност! Hug
Бимбим,честит имен ден и на теб!Здраве и щастливи дни,любов и сбъднати желания!
Честио и на месечинковците!Здраве и светлина!
Моят съпруг също има имен ден,чувствайте се почерпени.
Пюрета давам готови на Хип.

# 154
Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug
Аз един път реших да се разходя сама с бебо, и такава буря почти ни застига, че не е истина... Пловдив целия под вода и град!  ooooh! Аз се спасих точно навреме в едно заведение, където предлагат любимата ми бира  Laughing Rolling Eyes
Както и да е. Псувах днес достатъчно.
Пюрета купувам готови, но у нас майка ми ми носи домашни моркови и картофи, тях ги варя на пара и мачкам на пюре и добавям към готовите пюрета. Така едно буркаче купешко пюре ми стига за 2 дена.  Wink
А грах как приготвяте?? И с какво го смесвате??
Утре няма да имаме ток до обед-следобед, така че после ще наваксвам.  Party

# 155
  • sofia
Някой да има стoлче Чиполино 360'?

# 156
  • в Надежда-та
Не знам дали има само оризова.
Peace има

# 157
  • София
благодаря на всички за пожеланията   bouquet

# 158

Ами значи съм оплескала работите. Утре ще потърся само оризова.

# 159
  • в Надежда-та
Vi  що не пробваш с оризова вода, тя доколкото знам действа добре в тези случаи. Пробвай с пюрета, които са регулиращи или запичащи.
ми то аз досега само тиква, картоф и морков съм дала (като тиквата я давах само 2 дена и я спрях, че стана страшно.....) Rolling Eyes

# 160
Ети, много ти благодаря за предложението  Heart Eyes , но ние сме в Харманли и събота или неделя се прибираме в Бургас, ще изкара два три дни без каша. Но ще се радвам да се видим през седмицата /25-29.07./ , ако ви е възможно Hug

И тук се изсипа страшен дъжд. Ние бяхме на гости, и бяхме седнали в двора, на беседката, да хапнем сом и да пийнем биричка. Кали седеше в мен и се опитваше да си открадне нещо от масата, но мама беше много бдителна  Mr. Green Накрая се умори и заспа, сложих я в количката, а количката на сушина и дЯтето много сладко си спа докато валеше.

Лека и спокойна нощ!

# 161
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Имах гостенка от София, та нямах време да ви чета вчера и днес. Тая вечер ме боли зъб и място не мога да си намеря. Уре ще ходя да ми правят снимка и после при зъбаря да го вади. Аман вече с тия зъби!  Cry

Искрен два дни кара само на кърмица (и едно листо от шипка  Crazy). Много му е жега милия! То не че на нас ни е по-хладно.
Днес бяхме на село. Даже след като запалихме камината да я ползваме вместо барбекю в къщата беше по-хладно отколокото навън, а като мина 5 часа направо си стана хладно на верандата. Хич не ми се тръгваше!  Нямам търпение да се преметим. Но май ще стане чак есента (която не е много далече де).

# 162
 Добро утро!

Честито на всички, които имат повод за празнуване! Да сте живи и здрави!   bouquet

Ви, Ивайла акаше по същия начин, даже редовно излизаше извън памперса, но откакто се захранваме нещата се нормализираха, но като й включих повече неща де.

Люба, аз исках дза купя такъв, но добре,че не поръчах от интернет, а отидох да го видя, защото нещо не ми хареса.

Гърлото на Марти е по-добре, но още е с температура...
 Ще ставам, че ме викат....

# 163
  • в Надежда-та

Добро утро, слънчев ден и усмихната седмица Ви желаем Hug

# 164
Добро утро!
Една планинска закуска от мен:

Пържени филийки с чай ммммм, всяка сутрин това закусвах Wink)))

Общи условия

Активация на акаунт