Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 227
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утроо!

Не съм човек, да знаете... Събрах дрехите за 4 човека, за 2 седмици в... един сак. И после се почна: една торба чаршафи, една торба кърпи, 2 торби играчки, дъска за плуване... и пак си е..... м......  #2gunfire #2gunfire

Ви, мерси за кафето Simple Smile

Бебеш, страхотна панорама...

Пепита, задължително ще се видим...

# 166
Tи пак един сак си събрала... аз за планината носих 2 огромни сака - с летни дрехи, зимни дрехи, зимни якета и т.н. играчки почти не носих.

В предната тема така съм го написала все едно съм научила тея да пие кърма от шише  Joy hahaha Joy hahaha Та да поправя грешката, научи се да пие вода от шише. За това и беше спряла сукането и разбира се успях да я прилъжа да засуче пак.

За бибата да кажа как я научих, все на някой може да му е от полза. Като се кърмим, обикновено заспива, има един момент в който вече спи но продължава да "симулира" че суче, тогава дърпам бързо и бутам бибата, продължава да спи с биба в уста  Crazy Flutter

# 167
Добрутро! Мерси за закуските! Бебеш завиждам.

Ние се завърнахме от селския уикенд. Петър много слуша. Вечер хладничко, тишинка, супер беше.
В събота бяхме на плажче на Арда, първо за малкия. Много му хареса и едно мрън не чухме. Беше очарован от водата. Баща му го разхождаше с кенгуруто по реката.
Междувременно ни оправиха и водата в града. Flutter

Поздравявам всички, които са имали някакъв повод, докато нас ни нямаше.  bouquet

Наска83, съжалявам че имаш проблеми, дано се оправят нещата. Ще се радвам да се видим. Пиши, когато се преместите.

# 168
  • в Надежда-та
Бебеш и аз процедирам по същия начин с бибата Peace, въпреки, че Мартинко си я приема без проблем (е аз му я давам само при заспиване де Wink )

# 169
здравейте, честито на всички рожденици и именици!  Hug

да препоръчам нещо (може да скролнете леко до след въведението): http://www.actastyle.bg/Actastyle/school/1

моето гардже не желае да помирише друга храна освен кърма, борбата е жестока, едва успявам да й дам 2х12 капки Малтофер дневно дори, а какво остава за манджи. иначе намерих просена каша (на Hipp) и съм много доволна, но дано и тя не отиде за направата на сладки, че аман вече.

приятни дни на почиващите сред хлад и прегръдки за всички бебочета!

# 170
  • София
Момичета, пожелавам ви две прекрасни и слънчеви седмици! Не плачете много за мен  Wink

# 171
  • в Надежда-та
etomira да си изкарате мн приятно.

П.П. Ще чакам да се обадиш Wink

# 172
Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"  hahaha

Къде сте бе хора? Всички ли отпрашихте към морето. Май през август само аз ще съм в темата

# 173
  • София
и аз съм тук, ще си правим компания  Wink

# 174
И аз съм си тук (да...и одиторите)

Не знам вече какво да й давам на Ел, отказва да яде тиквичка, броколи и спанак не се сещам какво още да й предложа, вчера даже щеше да се задуши от зор да не си изяде обяда със спанак  Sad

Ети, да си изкарате много весело и много слънце  Hug

# 175
За всички, които имат време да се посмеят с малко детски бисери  Party
http://ex-cuze.me/index.php/2011/07/13/poredna-porciya-smyax-s-o … te-detski-biseri/

# 176
  • София
Момичета, пожелавам ви две прекрасни и слънчеви седмици! Не плачете много за мен  Wink

Hug Приятно изкарване  Peace

# 177
Jorjianaaa, ако искаш попитай в тази темичка за захранването: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593291.240  

Лек път и приятно изкарване.

# 178

Ети, много слънце и приятно време да хванете! Да си изкарате страхотно и много лежерно, и снимки да си направите да гледаме после! Simple Smile

# 179
Преди малко се върнахме от разходка, някой ми смени детето  Shocked кротува, цока бибата и ЗАСПА САМО  Shocked #Crazy  което никога до сега не се е случвало, който ни е виждал знае как се приспиваме  Mr. Green Спа спокойно без да я дразнят шумотевиците.
От вчера седи седнала,  балансира, кефи се и си играе с бати  Heart Eyes

Ети, приятно изкарване.

Някой ако е пропуснал съобщението за срещата има още свободни места - 26-27-28ми юли на Еко хотел Здравец над Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт