взе да ми харесва тук ....кажи за плуванетооо защото аз четох ,че след 6ти месец е вече доста късно
Бира с таратор пробвай да го махнеш тоз картоф няколко дни ...аз давам едно пюре "тиква с ябълка" пише регулиращо действие ,но разхлабва съвсем лекинко та ако много сте стегнали положението опитай ...а грах на пюре ли купуваш или си правиш ....мисълта ми е ако правиш кажи ква грах взимаш замразена или в буркан 
Иначе майка ми е донесла и домашен грах, но не съм готвила още... 

. После 2 дни в Казанлък, където попихме биричка и с Леприконче
и Антоанета
. После отпрашихме за Морско конче, къмпинг Юг. Точно тогава беше студено времето, но там някак не беше. Два дни изкарахме на плажа, голям кеф - на целия залив само един хотел, пълен с деца! Седиш си, те търчат насам-натам, няма какво да им се случи. Изненадващо Пресиян си намери приятел от детската градина там и голяма игра падна! На третия ден заваля и се възползвахме за обиколим всички курорти и къмпинги на юг от Бургас до Синеморец. Созопол е...
а беше такова прекрасно местенце! Но Синемориц си се държи хубав, некст тайм и там ще постоим.
, после на гости ми дойде ВиФреш
. ААА, ходихме и на аква парк! Ей, голям кеф. Дребните седяха на детските пързалки, а възрастните се изреждаха един по един да гледат Тервел в количката. Та по този повод и аз се разбих от пързалки 
. На плажа спеше в количката. Беше му много интересно да гледа как хлапетата играят и съответно не мрънкаше (той нали си мрънка от скука). Много му хареса морето, топихме го постоянно и в басейнчето (неговото), и в самото море. Водата беше чай!
много ми беше приятно, после ще качвам снимки, че отивам към офиса ...
, а Александра е страхотна, няма да съжаляваш. Май това са най-добре изхарчените пари за беб от както се е родила, а как се кефи на водата само...

С нетърпение чакам новата среща, този път и Кали ще е с мен и ще се запознае с Тервел.

ако искам...ама в тия жеги и с тия зъби на път (уж...белеят се в далечината ) само дето ще се мъчим трите 
Да сте живи и здрави 
и на мен ми беше много приятно
Пак дойде 
Голямо хайманосване сте направили
Препоръчани теми