Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 131
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
МииМаа моля  Heart Eyes взе да ми харесва тук ....кажи за плуванетооо защото аз четох ,че след 6ти месец е вече доста късно  newsm78Бира с таратор пробвай да го махнеш тоз картоф няколко дни ...аз давам едно пюре "тиква с ябълка" пише регулиращо действие ,но разхлабва съвсем лекинко та ако много сте стегнали положението опитай ...а грах на пюре ли купуваш или си правиш ....мисълта ми е ако правиш кажи ква грах взимаш замразена или в буркан Thinking

Не, граха го въведох с пюрето "различни зеленчуци" на ХИП Simple Smile Иначе майка ми е донесла и домашен грах, но не съм готвила още...

# 316
Добро утро! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които ще празнуват днес Илинден!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА бебенцата, които днес стават на 6 месеца и 7 месеца - доста са! Да са ни живички и здравички!!!  bouquet

Много хубави снимки на деца видях пак, Искрен ме накефи с брокола, кайсията и шипката Hug Heart Eyes

От два дни давам на Самуил морков - вчера имаше пъпчици - предполагам са от него. Спирам го и днес ще варя тиква. Отивам да дочета, пазете се днес, ще са големи жеги!!! Peace

# 317
  • София, Лагера
Здравейте мацки!
Ние се прибрахме от морето (в неделя, но чак сега се добирам до компа)
Изкарахме страхотно!!!! Първо минахме през Пловдив и пихме биричка (с таратор  Mr. Green) с Биричка Heart Eyes. После 2 дни в Казанлък, където попихме биричка и с Леприконче  Heart Eyes и Антоанета  Heart Eyes. После отпрашихме за Морско конче, къмпинг Юг. Точно тогава беше студено времето, но там някак не беше. Два дни изкарахме на плажа, голям кеф - на целия залив само един хотел, пълен с деца! Седиш си, те търчат насам-натам, няма какво да им се случи. Изненадващо Пресиян си намери приятел от детската градина там и голяма игра падна! На третия ден заваля и се възползвахме за обиколим всички курорти и къмпинги на юг от Бургас до Синеморец. Созопол е...  Sick Cry Cry а беше такова прекрасно местенце! Но Синемориц си се държи хубав, некст тайм и там ще постоим.
Тааа, тръгнахме си оттам и се отправихме към Сл. бряг. Там вече имахме уговорка с още 2 семейства с деца, едното е най-добрия приятел на Пресиян. Аз такава любов не съм виждала! Сутрин се събужда малкото и първите му думи са "Хайде да закусваме с Дани"... Та и там беше много приятно, децата се ровиха по пясъците, ние пихме бирички - спокойна, семейна почивка. Един от дните ходих до Бургас и се видяхме с Пепита  Heart Eyes, после на гости ми дойде ВиФреш  Heart Eyes. ААА, ходихме и на аква парк! Ей, голям кеф. Дребните седяха на детските пързалки, а възрастните се изреждаха един по един да гледат Тервел в количката. Та по този повод и аз се разбих от пързалки  Party
Тервелче се държа страхотно! Отказваше само да яде пюрета и да пие вода, така че си изкара на кърмица цялото море. Заспиваше си като пич в 8.30  Party. На плажа спеше в количката. Беше му много интересно да гледа как хлапетата играят и съответно не мрънкаше (той нали си мрънка от скука). Много му хареса морето, топихме го постоянно и в басейнчето (неговото), и в самото море. Водата беше чай!
И така, на връщане минахме за една нощ през една вила на наши приятели до Обзор, после спахме в едно неподозирано хубаво местенце, близо до Жеравна и много приличащо на нея - Ичера.

Ох, стана дълго, ще ме прощавате.
След малко отивам да ви чета. Няма да мога да прегледам всичко, но последните няколко страници поне ще изчета

# 318
Ха добро утро   bouquet

Ноеми голям тур, голямо нещо!

КлечоHug много ми беше приятно, после ще качвам снимки, че отивам към офиса ...

МииМаа, много добро решение си взела за плуването   bouquet , а Александра е страхотна, няма да съжаляваш. Май това са най-добре изхарчените пари за беб от както се е родила, а как се кефи на водата само...

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО НА СВЕТЕЦА newsm51 smile3525

Може ли да се дава вече печена белена червена чушка?

# 319
  • София
Ноеми, като те чета и си представям как на всяко място разтоварвате багажа, настаняване, разопаковане, после айде наново събиране на багаж, товарене в колата ...... аз (и най-вече ММ) няма да издържа на това упражнение толкова пъти

# 320
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Ноеми, добре сте си изкарали!

Ние май ще се разходим до Еленския балкан началото на септември.  Heart Eyes Баща ми пък е отпуска от вчера и току съм намазала 2-3-4-5.... дни Божидар да е при него.

Аз бягам навън малко преди да са настанали адските жеги.

# 321
Добро утро!

Ноеми, добре завърнала се  Hug С нетърпение чакам новата среща, този път и Кали ще е с мен и ще се запознае с Тервел.

След вчерашното даване на глутеновата каша няма реакции, днес ще увелича количеството, но ще достигна пълното количество след два три дни. За всеки случай!

Честит имен ден на всички!

Честита половин годинка на всички днешни малчовци!

Честита седма месечинка на днешните бебчовци!

Жоржи, аз нямам идея кога може да се даде червена чушка на бебка, и мен това ме интересува.

Да ви се оплача, каката нощес/по-скоро тази сутрин/ повръща, надявам се да е от охлювите които хапна снощи, а не на някой вирус. Съответно Кали и тя се събуди и реши, че не и се спи и когато най-накрая заспа, аз не можах. Така, че днес съм на крак от 4,30 и вече ми се спи ужасно.

# 322
  • ул. "Мечтание"
Ей съм зАспа. Забравих да почерпя за имения ден на Искрен!

# 323
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

При нас нищо ново под слънцето- не са захранени, нямат зъби...
Хемоглобинът на Вяра е 124, на Жана-113. И двете са по 63 см, килограмите са ориентировъчно 6.800 за Вярка, Жането е 7.300 - културно Wink
Педи каза, че ако искам мога да захранвам Simple Smile ако искам...ама в тия жеги и с тия зъби на път (уж...белеят се в далечината ) само дето ще се мъчим трите  Rolling Eyes та остава плануваното захранване към септември Simple Smile

Бебшондел беше писала за чушките по-назад. Зелена чушка може по-рано. Червената за по-късен етап...Пдробности не знам  Embarassed

# 324
ей, ноеми, айде бе мила! бях се затъжила за вас! Simple Smile
тук сиротни останахме без вас Simple Smile

честит имен ден на искрен!

# 325
Добро утро и от нас newsm51 и честит празник на всички пазнуващи ...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 така и не разбрах за киселите Sad

# 326
  • sofia
Прочети съдържанието на кисела и ми кажи какво полезно виждаш?! По-добре давай плод

Днес за първи път дадох на Лия каша на Милупа ориз и царевица, определено е много по-вкусна от ориза на Хип! Купила съм и Елда, ще захраня и с нея към 7месец и после мисля да дам овес!

# 327
  • София
Честит празник на всички празнуващи  Hug Да сте живи и здрави   bouquet

Джорджи  Hug и на мен ми беше много приятно  Peace Пак дойде  Mr. Green Ще чакам снимки  Peace

Ноеми, добре си ни дошла  Hug Голямо хайманосване сте направили  Mr. Green

Да ви се оплача, вчера моята щерка заради Ели на Джорджи изяде цялооо пюре тиква с ябълка, пи бира и се научи да гаменства и да краде чужди бибички  Joy

# 328
Прочети съдържанието на кисела и ми кажи какво полезно виждаш?! По-добре давай плод-

в състава има царевично нишесте,брашно от овесени ядки,захар ...( която е адски малко и не се усеща )и аромати( ванилия)...няма смисъл да спорим кое е полезно и кое не ....аз кисел не обичам и го давам по препоръка на педито не вярвам да ми каже да храня детето с нещо вредно ....мислех че има друга причина ... Peace

# 329
  • sofia
Те педиатрите съветват и сок на 2м да се дават, просто, защото преди години така беше и аз съм давала на голямата ми дъщеря и кисел и сок(на2м), но нишестето не никак полезно, нито захарта, нали за това купуваме пюрета, в чиито състав не присъстват! Разрови се в нета, не насаждам мнение, споделям! Тук този въпрос отдавна го обсъждахме

Общи условия

Активация на акаунт