кво значи 75%масленост,смес и т.н. та ...за броя на храненията ами за сега имаме 2 земенени смисъл сутрин АМ,11:30 плодово пюре+Ам,14:30 зеленчуково или месно пюре или бульон или супа (каквото решим )17:30 каша или кисел или нишесте...19:00 хапваме плод с чай ....21:30-22 АМ и
ПО КРЕВАТИТЕ
давам един които е с брашно от овесени ядки (това ни беше първата глутенова храна)иначе варя плод добавям нишесте знам ли...що да е безмислен ??? 

много си ми полезна

Понеже във всяко пюре присъства домашен картоф... Макар че като казах на педи, че акитата са като кюфтета, тя каза, че е нормално.... Да, ама нашите всеки ден са такива, дори покрай голямото кюфте намирам и "топчета за супа"
взе да ми харесва тук ....кажи за плуванетооо защото аз четох ,че след 6ти месец е вече доста късно
Бира с таратор пробвай да го махнеш тоз картоф няколко дни ...аз давам едно пюре "тиква с ябълка" пише регулиращо действие ,но разхлабва съвсем лекинко та ако много сте стегнали положението опитай ...а грах на пюре ли купуваш или си правиш ....мисълта ми е ако правиш кажи ква грах взимаш замразена или в буркан

Препоръчани теми