Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 139
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Пепита, Христиана, Пате, Нощни - благодаря за отговорите на моя въпрос. Hug

Досега пък аз четох за глутена, и ... ама честно казано съвсем се обърквам  ooooh!

Ще ида да подремна, че от много четене ме заболя глава... Laughing

# 376
Момичета, много ви благодаря за отговорите за кашата. Значи правилно съм взела безмлечна.  Laughing
НИе ядем 5 пъти на денонощие, но напоследък, не знам от жегите или от друго, се буди в 6 и 30 сутринта, но не яде, играе си, спи, и после вече се събужда и ядем към 8 и 30. Режимът ни засега е:
8:30 мляко (разбирайте АМ или кърма)
12:30 зеленчуково пюре
16:00 мляко
19:00 мляко
22:00 мляко

Днес към 10:30 дадох няколко лъжички пюре от круша, сега към 5 ще дам пак...
И се зачудих за раното ставане и дали да не преместя обедното зеленчуково ядене вместо в 12, в 3??  Rolling Eyes

# 377
биране им се шашкай толкова на часовете ...принципа е такъв ,че накрая трябва да ви останат 2 хранения с мляко сутрин и вечер ...ма и аз ти обесних ...карай постепенно остави бебче да те води все пак то знае кога е гладно ,докато достигнете крайния етап всичко ще се намести така мисля аз ,ако греша някой да ме поправи  Rolling Eyes

# 378
  • София, Лагера
Я аз да попитам - има ли още мами без цикъл? Rolling Eyes

# 379
ако кърмиш няма да ти дойде ....поне при мен беше така когато спря кърмата нямаше и месец и "цъфнах" Laughing                                                                                                                                                                                                                       да питам аз вашите бебоци пият ли вода ???

# 380

smile3521 Само веднъж ми е идвало от декември 2008ма  Flutter Party

# 381

smile3521 Само веднъж ми е идвало от декември 2008ма  Flutter Party
Embarassed завиждам тииии

# 382
  • София
Здравейте и от мен! Ние сме на море, страшна жега е, чакам да захладнее и да потегляме към плажа.
Много неща съм пропуснала да прочета, така че само каквото помня да ви кажа. За килограмите - тази таблица пак не е съвсем обективна - досега според нея Боян винаги е бил под супер ниското тегло за ръста си (извън таблицата), а последния месец толкова се е окръглил и е заформил страшни бутчета и вече е на долна граница...Мисля, че гледат ръста - той е 74 см и са напаснали данните - за годинка 10-11 кила е ок, а той е 8 и нещо. Храня го когато се размрънка, нещо не съм се задълбала да му проследявам режима, обедно давам 120 грама зеленчуково пюре, иначе го кърмя и допълвам с АМ, което той продължава да не иска. До каши, плодове, кисело мляко и т.н. още не съм стигнала, ама мисля да давам плодово пюре от утре за кеф. Сок от диня и пъпеш не хареса.
А за нишестените кремчета и аз не исках да давам на каката, но си останаха любимата и следобедна закуска #Crazy - взимам натурално нишесте и стържа пресен плод - мисля, че не е толкова голяма вредност. На Боян скоро няма да давам, но не се заричам.

Да ви питам: Има ли друго бебе, което още не може да се закрепи седнало - подпирам Боян от 2 седмици, но не му се  отдава - почва да се изпъва напред назад и се смъква. Като ви гледам снимките всички бебешоци си седят самостоятелно. Моят и с въртенето от корем по гръб още не се справя винаги. Да се притеснявам ли?

Цикъл нямам още.

# 383
биране им се шашкай толкова на часовете ...принципа е такъв ,че накрая трябва да ви останат 2 хранения с мляко сутрин и вечер ...
Това в коя книга го пише? Shocked
До годинка та дори и година и половина млякото трябва да присъства във всяко хранене!
Малки са още да минават на мляко само сутрин и вечер...Аз дето не съм бебе ям мяляко 2 пъти на ден,та камо ли едно бебе на 6-7-8 м. Crossing Arms
ако кърмиш няма да ти дойде ....поне при мен беше така когато спря кърмата нямаше и месец и "цъфнах" Laughing                                                                                                                                                                                                                       да питам аз вашите бебоци пият ли вода ???
Аз кърмих и имах цикъл-40 дни след лохията и ми дойде.кърмих 7-8 пъти на денонощие.[/color]
мрм,и Вико не желае да седи,предпочита да е прав държейки се.Като го сложа седнал се изправя ,ще кажеш трън има в пампата Laughing

# 384
Noemi, добре сте си дошли Simple Smile
(а ако ме научиш как правиш чудото с малкото багаж всяка вечер ще те споменавам в молитвите си!)

Криси се роди с тегло в 25 пърсентил, височина в 50-ия; на 3 мес вече беше смъкнал кг до 15 пърсентил, а беше дръпнал на височина до 95-и; сега понеже се закръгли от пюретата вече е на 50-и за тегло и все така 95 за височина... но като го гледам кака му и той ще тежи колкото 1 торба цимент  Mr. Green

Стефи, не обвинявай елдата за кг на мъжа си, обвинявай свекървата  Grinning Аз с диета от елда отслабвам (само елда, по цял ден се яде; 171см/55кг); но пък винаги когато всекърва ми ни е на гости мъжа ми почва да дебелее, защото мама го глези и после се ядосва и мърмори и ме кара да го вкарвам със форма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да питам по колко каша им слагате на тези деца, че чак през ден се дава... аз слагам или 1 или 2 чаени лъжички (това е количество за деня)

МРМ - не се притеснявай!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 17:05 от Agent Provocateur

# 385
Да се отчетем. Вече сме 8,400 и 68 см. За един месеца 400 грама и 1 см. Добре е според мен. Ние сме заместили само обедното хранене - със зеленчуково пюре. Давала съм малко каша следообяд след кърмене.
Почваме да въеждаме глутен и жълък каза док. Не съм и давала и месно още, ама има време.
И аз още съм без цикъл. да видим до кога. Но се и кърмим все още
Да попитам с какво въвеждате глутен? Аз ония ден дадох но Вики малко от една бисквита бебешка- няма такава радост.

# 386
  • София
Peace

mrm, и Виктор още не може да седи стабилно. Позадържа се за малко и после пада на страни, така че споко  Wink Иначе се върти много, откакто разбра че го може постоянно спи по корем, как диша не знам  Grinning

# 387
  • Сандански

smile3521Има,има Mr. GreenОсобено сега в жегите не ми е и притрябвал да ми идва.

Да ви питам: Има ли друго бебе, което още не може да се закрепи седнало - подпирам Боян от 2 седмици, но не му се  отдава - почва да се изпъва напред назад и се смъква. Като ви гледам снимките всички бебешоци си седят самостоятелно. Моят и с въртенето от корем по гръб още не се справя винаги. Да се притеснявам ли?

И Божидар изобщо не може да се задържи седнал,въпреки че и двамата батковци още на 4 м и  половина седяха.Ама нещо хич не му се притеснявам,когато може тогава ще седне Peace

Захранването го спрях временно,че от жегите ли от що ли не щеше нищо освен кърма - само като видеше лъжица и стискаше устата,та нищо не можеше да му дадеш.Даже ревеше със затворена уста,да не би като я отвори да мушна лъжицата - много беше смешен LaughingЩе изчакам ден,два,три и пак ще пробвам.Ама не съм свикнала със злоядо дете и ми е много терсене CrazyБатковците му всичко си ядеха и кахъри с това не съм имала,а сега съм си завъдила един бозайник дето различно нещо от кърма не признава Twisted Evil

За килограмите,въпреки че аз съм закръглена,а и единия ни батко е над нормите за годините си(но пък е и много по-висок от връстниците си),изобщо не се притеснявам.Миналия месец Божидар беше 67 см и 8,2 кг,които изобщо не му личат - нито има гривнички,бузки и т.н.Познавам доста по-слаби бебета,които изглеждат по-пълни от него.Та според мене всичко си е въпрос на телосложение и гени PeaceАз знам,че правя най-доброто за детето си и му осигурявам възможно най-доброто от към хранене,така че....... Peace
И да не забравя да почерпя,че имаме двоен празник - баткото ни е Илия,а Божидар става на половин годинка Heart EyesЧестит празник и на всички празнуващи  bouquet

# 388
  • ул. "Мечтание"

Моя се появи преди около две семици, да видим дали ще се заседи!  Thinking не му се натикам много.  Mr. Green

mariyap, честит ти двоен празник! Да са ти живи и здрави дечицата!  Hug  bouquet

# 389
тва за млякото ми го е казвала личната... newsm53 свекито е виновна съгласна съм ...а за седенето ...сама не седи опитва се но не успява ...седи и се похлупи надолу ....ако я държа с пръст седи ...сама не

Общи условия

Активация на акаунт