Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София, Лагера
Ноеми - и аз искам списъка с багажа. ММ вика преди двамата с един сак ходехме за 1 месец на море, сега за два дена една кола не ни стига  Joy А аз викам, че ни е малка колата.
Ние сме със Ситроен С5  Flutter. Имаме място за още 2 безопасни игли в багажника, като наредим багажа.  Crazy.
Обема на багажа на Тервел е 70% от всичкия  Crazy Като сложиш количка, легълце и матрак, чанта с бурканчета, каши и бързовар, един пакет памперси - ето ти ги  Mr. Green Макар че леглото не го ползвахме, можеше и без него да минем. Бяхме в апартамент. То идеята беше децата да са в едната стая, а ние в другата, но с възобновяването на нощното кърмене познайте как стана  Crazy

Мацкиии, никне ми коса! Много съм смешна, имам 2 санта бретон, като бебетата  Laughing

# 421
Мацкиии, никне ми коса! Много съм смешна, имам 2 санта бретон, като бебетата  Laughing
И аз съм така - първо си мислех, че Рая ме е оскубала така, ама си е нова  Joy
И аз сериозно си чакам списъка  Wink То е ясно, че по-голяма кола няма да видя скоро.

# 422
Пепинка, аз днес купих на Гербер пюре ябълка с боровинка, за след 4-ти месец...  Crazy

Искам и аз нова коса, пък!  Crossing Arms

# 423
  • В две тъмни очички
Тути чак след месец ще мога да го питам, ама и аз давах няколко пъти вече да дъвче краставица

Агентке давам много повече от теб каша, даже се чудя 2 чаени лъжички като сложиш какво се получава  Shocked Аз слагам 3-4 супени на 130-150 мл вода и кашата става гъстичка, не като грис, но определено не е и много течна! Давам всеки ден.

Относно храненията, сега като заместя още 1, ще ни останат 3 кърмения. Ама това е по принцип , дефакто е малко по-различно, защото не съм заместила напълно храненията, тъй като един ден яде, а другия не  Mr. Green

Нагледно схемата ни е такава:
7ч - кърма
10ч - кърма
13ч - зеленчуково пюре
16ч - каша (до сега беше кърма)
20ч - кърма (до сега беше каша)
23ч - кисело мляко (до сега беше кърма)
предполагам обаче, че ще имаме проблем със заспиването ако последното хранене е кисело мляко , а не кърмене, така че може да разменя последните 2 хранения

# 424
бубе, а влади в 23 ч. не спи ли?
как ще я събудиш, за да й дадеш това кисело мляко?
дара в 23 ч. яде без изобщо да се събуди...и по-малко от другите яденета....

# 425
  • София
Елч и Никол понякога яде 4 пъти, дори се е случвало и 3 пъти  Shocked иначе си лягга към 23, понякога и към 1ч... но спи до 10 най-рано  Wink

# 426
снуки, аз съм сигурна, че дара може да яде и по 3 пъти на ден, но мъжът ми не ми дава да я храня така, за педиатъра ни да не говорим Simple Smile

# 427
  • София
съгласна съм  Wink

# 428
  • В две тъмни очички
Елч, не спи  Whistling След храненето заспива - 99% по това време играе още

# 429

Бубе, к'ви са тия нощни режими??  Crazy А сутрин до колко спинка?  Flutter

# 430
Pepinka,правила съм зелен фасул,но беше смесен с дуги зеленчуци.Сам миля че е рано да се дава,та затова просто добавих няколко шушулки към зеленчуците които готвих.Пасира се.но и аз забелязох едни фитили...
Бире,какво за боровинката питаш?.......плод ,ситен,черен ,кръгъл....цапа и дрехи и ако. Mr. GreenИма едни на Гербер които са с банан,при нас много вървят. Peace
Да след 4-я ги дават. Peace
Ауууу,ако знаете какво стихче има написано на мини-шишенцата сок на Чича ти Ганчеввввв! hahaha
Не помня точно,но нещо такова май беше....
"Ако на 9 седмици си ти
и се залеждаш в мамини очи
плодово сокче си пиийни,
то с витамини ще те зареди! Joy Joy Joy......а може и с още нещо,добавям аз hahaha
И Вико заспива късно,буди се чат-пат вечер,сутрин 6=7 пие мляко и после спим до 9=10,кефффф!

# 431
Моята талпа, отказва да седи  Crossing Arms или иска да я държиш да си подскача или да я оставиш да се забавлява, седенето не й допада...

Тези лепенки за комари имат ли ефект?

# 432
smile3506 ни СЪ сдържах как нова коса бе моме кво правиш ...на мойта главица 2 косъма останаха...и за боровинките ...аз ги дадох скоро ...досега е изяла 2 такива пюрета ...и ефекта е квот в бурканчето тва в памперса.... Laughing дано сте ме разбрали Crazy

# 433
  • В две тъмни очички

Бубе, к'ви са тия нощни режими??  Crazy А сутрин до колко спинка?  Flutter
Към 8  е готова да папа наново  Mr. Green, а ако се събуди към 7, яде и после заспива до 9
Абе казано по друг начин - много намалихме спането

# 434
  • в Надежда-та
Ноеми пусни го тоя списък тук, че да не го разпращаш на всеки по отделно  Laughing

Аз се справих мн прилично с багажа за утре - 1 куфар, 1 раница, 1 торбичка + количката (лятната, тя е малка) Party

За сядането и Мартин не може още, ама аз не го и слагам. На няколко дена го пробвам иначе hahaha

За режима честно ви казвам нямам идея колко пъти на ден ядем  Thinking то преди лягане, след ставане, между ляганията....+ 2-3 пъти през ноща Crazy Ядене не съм заместила давам пюре когато се сетя, по колкото иска (е ако не въвеждам нещо ново де) Mr. Green

П.П. ViFresh (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема. що ме изоставихте толкова рано тази вечер Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт